Martin Karaivanov prozrazuje, čím by Rakič mohl Procházku ohrozit a jak je na tom Jirka se zdravím

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Další bitva Jiřího Procházky už je za dveřmi. Do přípravy s názvem „Návrat ke kořenům“ dal maximum a teď už se děj vůle boží. Čím by ho soupeř mohl ohrozit a jak je na tom Jirka po zdravotní stránce? To prozradil Jirkův trenér Martin Karaivanov.

Jiří Procházka a Martin Karaivanov Foto: Profimedia / ČTK / Šálek Václav

Místo čísel stará dobrá dřina

Jiří Procházka patří mezi ty, kdo mají vůli a potřebu se neustále zdokonalovat. Po nezdaru v titulovém souboji s Alexem Pereirou se rozhodl spolu se svým týmem trochu změnit strategii a v přípravě se takzvaně vrátili ke kořenům. A co přesně to v praxi znamená? To prozradil v rozhovoru pro CNN Prima News Jirkův trenér Martin Karaivanov. Vsaďte si na bojové sporty a sledujte zápas ZDE.

Vsaďte si u Tipsportu na Procházku

„Vrátili jsme se k jednoduchosti všeho. Bylo to o tom, že jsme nekladli tak velký důraz na čísla, která si Jiří naměří na hodinkách, aby se nenechal ovlivňovat hromadou informací, které ho potom odvádí od té samotné dřiny a toho výkonu, který je u něj samozřejmě stěžejní. Než lpět na nějakých brutálních číslech a pitvat se v tom, tak prostě stará osvědčená dřina a odříkání a makačka, to je celý,“ vysvětlil Karaivanov.

Jako u každého zápasu tým pracuje také s tím, kdo bude proti Jirkovi v kleci stát. Analyzují soupeře a podle toho budují strategii boje. Jirkův trenér prozradil, na co si bude muset Jiří dávat u Aleksandara Rakiče pozor.

„Určitě na jeho delší boxerské kombinace a sem tam tvrdý kop. Rakič je komplexní, má dobrý wrestling, postoj, dobrý box, takže my se to budeme snažit držet v postoji a vyvinout na něj tlak,“ pronesl Procházkův trenér.

sipka Čtěte také: Jak bude probíhat ostře sledovaný zápas Procházka – Rakič? Tohle jsou 3 možné scénáře

V té nejlepší formě

Jiří Procházka po prohře s Alexem Pereirou přiznal, že v přípravě bojoval se zdravotními komplikacemi, které jeho výkon nepochybně ovlivnily. Martin Karaivanov prozradil, jak je na tom Jiří v současné chvíli.

„Teď se nám veškeré nemoci a zranění vyhýbají, nebo zatím na to nedošlo a doufám, že ani nedojde. Je zdravej a neproběhla žádná viróza ani zranění,“ řekl dobré zprávy Karaivanov.

sipka Informace k livestreamu Procházka vs. Rakič najdete tady

Zdá se tedy, že je vše na nejlepší cestě a Jiří má všechny předpoklady k tomu si po posledním nezdaru spravit chuť vítězstvím. Jak se Jiřímu povede, uvidíme už v sobotu 13. dubna, kdy v Las Vegas odstartuje jubilejní turnaj UFC 300.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka

VIDEO: Z traileru Jiřího Procházky vás bude mrazit. BJP se v symbióze s přírodou chystá do boje!

Co nevidět budeme svědky další napínavé bitvy Jiřího Procházky.💪 Už teď je ale na co koukat, z videa o českém samurajovi vám naskočí husí...

Tadeáš Růžička

Tadeáš Růžička promluvil o své rozhozené psychice a kauzách. Po Clashi mi totálně přeplo, přiznává

Tadeáš Mawar Růžička je známý nejen úspěchy v bojových sportech, ale také svými excesy. Otevřeně popsal, co probíhalo před děním na...

Aleksandar Rakič

Aleksandar Rakič: profil bojovníka – původ, UFC, bojový styl, zápasy, statistiky

Aleksandara Rakiće vnímáme hlavně jako soupeře Jiřího Procházky.⚔️Co je bojovník UFC zač a čeho všeho v bojových sportech dosáhl, se...