Tadeáš Růžička promluvil o své rozhozené psychice a kauzách. Po Clashi mi totálně přeplo, přiznává

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tadeáš Mawar Růžička je známý nejen úspěchy v bojových sportech, ale také excesy, kterých se dopustil. Otevřeně promluvil o tom, kde a kdy jeho problémy začaly, a popsal, co předcházelo dění na nechvalně známém videu.

Tadeáš Růžička Foto: RFA

Mawar: Po Clashi mi přeplo

Tadeáš Růžička patří nepochybně mezi špičku českých bojových sportů, bohužel to ale není jediná věc, kterou se proslavil. Bojovník s přezdívkou Mawar je nechvalně známý svou agresivitou, která vyvěrá hlavně v kombinaci s alkoholem.

Bohužel pro něj pokaždé existuje buď videodokumentace nebo svědci, kteří se mnohdy stali nedobrovolnými účastníky jeho řádění. Růžička teď v podcastu SKAP přiznal, že jeho problémy začaly s nepříliš sportovním životním stylem a že si zkrátka nedovedl pomoci. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Špatný období začalo už na konci roku 2022, začínal jsem mít rozhozenou hlavu,“ připustil Mawar. „Nejdřív jsem byl hrozně uzavřenej doma, no ale pak nějak v létě 2021 jsem to chtěl nějakým způsobem zlomit a začal jsem chodit na různé večírky, našel jsem si tam mladší holku a to zjednodušeně odvedlo pozornost od mýho světa, mých lidí a sportu,“ popsal nelehkou dobu Růžička.

„To nejdůležitější je, jak žiješ mimo trénink. A já jsem žil špatně, ale i tak jsem získal titul RFA a sedmdesát tisíc followerů jenom tím, že jsem de*il. Je to prostě cesta, ale rozhodně takovej nechci bejt a i proto jsem odletěl, protože jsem to furt nedokázal změnit a přepnout, nešlo to,“ připustil Mawar.

Tadeáš přiznal, že s jeho psychikou zamávala i účast v Clash of the Stars, po které v podstatě přes noc následovala extrémní popularita. „Už jsem neměl strop, byl to takovej mind fuck, totálně mi přeplo,“ přiznal Růžička.

Kauza s uniklým videem? Neměl jsem na výběr, říká Mawar

Růžička také popsal, co předcházelo dění na nechvalně známém videu, kterým jeho nejzávažnější kauza odstartovala. „Na Strossmayeráku byl úplně přeplej frajer, rozm*dával zastávky, nadával tam, řval tam. My jsme šli zespoda z Vltavský nahoru s holkou a zdálky jsme ho slyšeli a já jí říkám, že jdeme pryč, vyhneme se mu a šel jsem doprava.

Ona klasicky neposlechla a šla kolem něj a řekla mu ‚drž hubu‘ a frajer se napřáhl a tak jsem přiběhl a zastavil jsem ho. To byla situace, kdy jsem neměl ku*va na výběr a ani jsem to nechtěl udělat,“ popsal situaci Mawar. „To byl ten rok 2023 a to jsem měl úplně jinej svět, nevím, jak jsem přemýšlel, procházel jsem těžkým obdobím ve svý hlavě. Za všechno si můžu sám,“ dodal na závěr Růžička.

Místo nápravy další kauza?

Už během pobytu v Thajsku Tadeáš sdílel příspěvky, kde si sypal popel na hlavu a přiznal, že právě v téhle zemi má tendenci bilancovat a poddávat se sebereflexi. I v podcastu Willyho Cao prohlásil, že se chce změnit a že to, jak ho v současné době zná veřejnost, není jeho skutečné já.

Přesto se pár dní nato objevila další kauza, která Mawarova slova o nápravě zase trochu znehodnotila. Více o tom, co přesně se událo, čtěte zde: Podmíněně odsouzený Tadeáš Růžička si sám opět zadělal na problémy. Svědkyně promluvila

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Sivák

Letos v Česku naposledy? Promotér Adrian Smrčka otevřeně promluvil o budoucnosti Vaška Siváka

Už delší dobu platí, že je Václav Sivák pro tuzemské i světové TOP organizace hodně žádaným zbožím. Aktuální plán jeho zápasů nastínil...

RFA 16: Sivák vs. Król

RFA 16 Opava: Sivák vs. Król – info, datum, karta, livestream, bilance a kurzy

V sobotu večer nás čeká další, v pořadí již 1️⃣6️⃣. turnaj RFA. Vašek Sivák tu svede titulovou bitvu s Adamem Królem.💥 Jaké jsou Królovy...

Bendovi se nelíbí způsob výběru příštího soupeře

Co se to tu děje? Karlos Benda se ohrazuje proti výběru soupeře na Clash of the Stars 8

Situace okolo výběru soupeře pro Karlose Bendu na ostravský turnaj Clash of the Stars 8 se pořádně zamotává. Hvězda organizace nesouhlasí s...