RFA 16 Opava: Sivák vs. Król – info, datum, karta, livestream, bilance a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V sobotu večer nás čeká další, v pořadí již šestnáctý turnaj RFA. Vašek Sivák tu svede titulovou bitvu s Adamem Królem. Jaké jsou Królovy šance? Veškeré info o eventu najdete v článku.

INFOKARTALIVESTREAM
SIVÁK vs. KRÓL

RFA 16: Sivák vs. Król Foto: Facebook/RFA

Hodnocení turnaje RFA 15: 9,4/10

  • Datum a místo: 13. 4. 2024 (18:00) Sportovní hala Opava
  • Možnosti sázek: Sázková kancelář Fortuna vypsala kurzy na hlavní zápas

RFA 16: datum, místo a další info

V sobotu 13. dubna se neporažený Adam Król postaví rovněž neporaženému a zkušenějšímu Václavu Sivákovi, se kterým svede souboj o titul K-1 RFA. Kromě titulového čistě postojářského zápasu budou diváci ve Sportovní hale Opava svědky mnoha MMA duelů. Celkem bychom se měli během galavečera dočkat dvanácti zápasů.  Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

V souboji pod pravidly realfight do 72,5 Kg uvidíme elitního postojáře Patrika Záděru. Pod střechou RFA bude zápasit po více jak roce, kdy zvítězil na Rolandem Tresó, kterého ukončil hned v prvním kole. Teď se chystá Záděra pokořit polského soupeře Dariusze Pieniakowskiho. Ten má prozatím na kontě jednu prohru na body z podzimu minulého roku. Kromě toho nás nemine ani čistě boxerský souboj do 95 Kg mezi Josefem Pekárkem a Ladislavem Mohlerem.

RFA 16
📌Datum 13. 4. 2024 (18:00)
🚩Místo Sportovní hala Opava
✏️Karta Zápasy
▶️Livestream Info ZDE

RFA 16: Sivák vs. Król (o titul K-1 do 66 Kg): bilance, analýza a tip

Václav Sivák patří mezi nejlepší české postojáře, o čemž svědčí i jeho zcela neposkvrněná bilance čítající šestadvacet profesionálních výher. Vašek za svou zápasnickou kariéru stihl zvítězit v šampionátu České republiky v boxu a jako první Čech dosáhl v amatérské lize na titul kickboxerské organizace WAKO.

Vašek Sivák se učil bojovým sportům už od svých čtyř let, kdy ho k nim přivedl jeho otec. V šesti letech pak začal trénovat karate, které položilo základy k dalším bojovým stylům. V jedenácti letech se pak plně začal věnovat thajskému boxu.

Jeho profi kariéra sice oficiálně čítá kolem šestadvaceti zápasů, celkově jich ale má včetně těch v amatérské lize za sebou kolem stovky.

Za Vaška mluví jeho úspěchy, kterých je skutečně požehnaně:

  • 🥇 2023 Obhajoba profi titulu WAKO PRO (64,5 kg)
  • 🥇 2022 Šampion RFA (K1, 66 kg)
  • 🥇 2021 Světový mistr světa WAKO PRO (64,5 kg)
  • 🥇 2021 WAKO K-1 World Grand Prix
  • 🥇 2020 Mistr ČR v klasickém boxu (váha do 69 kg)
  • 🥇 2020 Vítěz Slovakopen
  • 🥇 2019 Amatérský mistr světa v kickboxu organizace WAKO (váha do 63,5 kg)
  • 🥇 2019 Vítěz World games WMAC K-1
  • 🥇 2020 a 2017 Vítěz Světového poháru
  • 🥇 2017 Juniorský mistr Evropy organizace WAKO v kickboxu
  • 🥇 2015, 2017, 2018 Vítěz Evropského poháru
  • 🥇 Mistr ČR v kickboxu
  • 🥇 Člen reprezentace ČR

sipka Čtěte také: Letos v Česku naposledy? Promotér Adrian Smrčka otevřeně promluvil o budoucnosti Vaška Siváka

Vašek bojuje jak na české scéně, tak v zahraničí. Naposled si dokonce střihl zápas v jedné z největších evropských MMA organizací KSW. Přestože se polská organizace zaměřuje na smíšená bojová umění, speciálně kvůli Václavovi udělala výjimku a Sivák si tu vybojoval vítězství v čistě postojářském souboji (3 x 3 pod pravidly Muay Thai), když Michala Królika porazil jednoznačně na body.

BILANCE (profi)

Václav Sivák Adam Król
28 výher 5 výher
Kickbox: 26 Muay Thai: 1
Box: 2
MMA: 4
0 prohra 0 prohra
Kurzy Fortuna Kurzy Fortuna
1.07 6.56

aktuální k 9. 4. 2024 (13:30)

Adam Król je v čistě postojářských disciplínách podstatně méně zkušený než jeho protivník, přesto ale nemohl nabídku na takový zápas odmítnout. Prohlásil, že půjde jistě o bitvu večera, ale jakmile boj o titul skončí, hodlá se zase vrátit do bezpečných vod smíšených bojových umění, která jsou jeho doménou.

Malé rukavice tedy vymění za velké a bude ochuzen o možnost boje na zemi, přesto si mladý bojovník věří na vítězství. „Já si nejdu do toho zápasu udělat jméno, nejdu tam ani pro peníze. Já jsem nastavený tak, že tam jdu vyhrát. Zkazím mu jeho perfektní bilanci, připíše si první porážku, přes to vlak nejede. Mám na něj recept, ten bude fungovat. Mentálně jsem na tom skvěle, na zápas se těším, jdu si pro výhru,“ prohlásil Król v rozhovoru pro Kaocko.cz.

Někteří z české scény bojových sportů tenhle match kritizovali, protože se jim zdá jeho výsledek více než jasný. Je pravdou, že Król má se svou dosud neposkvrněnou bilancí skvěle našlápnuto na budoucí kariéru, jeho vítězná série je ale doslova o pár desítek výher kratší než ta Sivákova.

Není tedy divu, že sázkové kanceláře naprosto důvěřují Sivákovi. Opačný výsledek by totiž nejspíš na české bojové scéně vyvolal přinejmenším údiv. Uvidíme tedy, který z bojovníků dostojí svých slov. Ačkoli každý fanoušek bojových sportů ví, že v tomto odvětví se může stát cokoli, v tuto chvíli nejde než souhlasit s odhadem sázkových kanceláří.

Sivák vs. Król kurzy

Sivák a Król se potkali tváří v tvář během podcastu RFA:

RFA 16: program, karta, zápasy a výsledky (Záděra, Zajícová a další)

V postojářském souboji pod pravidly K-1 se měly představit Amina Mukhamed a Nadya Dridi, zápas byl ale bohužel pro tento turnaj zrušen. Dle informací organizace se nezranila jen jedna ze zápasnic, ale rovnou obě. O tenhle duel ale fanoušci RFA nepřijdou, dámy si to spolu vynahradí 18. května v Nových Zámkoch na společném galavečeru RFA a IAF.

Na kompletní kartu se podívejte zde:

RFA 16 – karta, zápasy a výsledky
HLAVNÍ KARTA
K-1 66 Kg title fight Václav Sivák (body) vs. Adam Król
MMA Welterweight Martin Prázdný (TKO) vs. Viktor Ujvary
Realfight 72.5 Kg Patrik Záděra (KO) vs. Dariusz Pieniakowski
MMA Catchweight 80 Kg Petr Čajnák vs. Kamil Cibiński
Kickbox 86 kg Radek Vajda vs. Tomáš Malčok (body)
MMA Strawweight Veronika Zajícová (TKO) vs. Agata Truskolaska
Box 95 kg Josef Pekárek (body) vs. Ladislav Mohler
PRELIMS
MMA Lightweight Marián Jakubík vs. Tomáš Mudroch (KO)
MMA Bantamweight David Martiník vs. Petr Navrátil
Muay Thai 64 kg Dominik Prchal vs. Salahudin Šuke
MMA Welterweight František Bočáň vs. Michal Kozmér
FREE PRELIMS
Muay Thai 68 kg Patrik Macko vs. Dennis Mikolajek

Kde a jak sledovat turnaj RFA 16 (PPV livestream a vstupenky)?

Ještě není pozdě vypravit se na turnaj do Opavy, kde event hostí místní Sportovní hala. Vstupenky jsou k dostání na serverech Ticketportal.sk nebo Goout.net, kde je seženete od 419 Kč.

Jestliže byste raději sledovali turnaj v pohodlí domova, přímý přenos akce byste měli naladit na streamovací službě VOYO. Tam se dříve daly najít jen zápasy ze záznamu, od předchozího bratislavského turnaje RFA 15 by měla služba nabízet livestream.

Ti, kdo se chystají sledovat akci ze zahraničí a nemají k dispozici Voyo, si mohou zakoupit PPV na webových stránkách realsport.tv. Jednorázové zhlédnutí zde zakoupíte za 11,90 EURO.

Podobně jako je to i u jiných organizací, i RFA nabízí obvykle jeden zápas, který je ke zhlédnutí zdarma. Takzvaný free prelims souboj je přenášený na oficiálním youtubovém kanále organizace.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣Kde sledovat turnaj RFA 16?

Turnaj RFA 16 bude možné sledovat skrze livestream platformy VOYO.

2️⃣Jaká je na RFA 16 titulová bitva?

Bitvu o titul K-1 svedou neporažený Václav Sivák a Adam Król. Celou kartu najdete v článku.

3️⃣S kým má na RFA 16 zápas Václav Sivák?

Václav Sivák se o titul K-1 RFA popere s všestranným Adamem Królem. Výsledky má v kickboxu či thajském boxu, jeho doménou je ale MMA.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Michal Martínek porazil Prince

Důležité vítězství! Michal Martínek se v Paříži zaskvěl parádním knockoutem a umlčel kritiky

Český bojovník Michal Martínek veze z Paříže nesmírně cennou výhru. Na turnaji KSW 93 si poradil s obávaným Princem, kterého nekompromisně...

MMA bojovník Jiří Procházka

UFC 300: Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakič – datum, analýza, kurzy, tip a live stream

Nejlepší český MMA zápasník Jiří Procházka 💎 vyhlíží pátý souboj v UFC. Na jubilejním 300. turnaji v Las Vegas ho vyzve Srb Aleksandar...

Aleksandar Rakič

Jak bude probíhat ostře sledovaný zápas Procházka – Rakič? Tohle jsou 3 možné scénáře

V tomto článku se blíže zaměříme na bojové styly Jiřího Procházky i Aleksandara Rakiče a podíváme se, kudy by pro ně mohla vést cesta k...