Co se to tu děje? Karlos Benda se ohrazuje proti výběru soupeře na Clash of the Stars 8

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Situace okolo výběru soupeře pro Karlose Bendu na ostravský turnaj Clash of the Stars 8 se pořádně zamotává. Hvězda organizace nesouhlasí s tím, co se kolem jeho osoby aktuálně děje a redakci Fight-Live.cz poskytl exkluzivní vyjádření.

Bendovi se nelíbí způsob výběru příštího soupeře Foto: Clash of the Stars

Karlos Benda: Proti romské komunitě nic nemám, ale co je moc, to je moc

O Bendovi bez Bendy. Tak by se dal v krátkosti popsat způsob, jakým momentálně probíhá výběr soupeře pro nadcházející turnaj Clash of the Stars 8 v Ostravě. Jenže to se jedné z největších hvězd organizace vůbec nelíbí, ba naopak nastalá situace ho pořádně dráždí. O co vlastně jde?

V pátek jsme vás informovali o tom, že Benda přišel o soupeře Toma Atoma, který 3 měsíce do zápasu oznámil, že kvůli zánětu v noze nebude schopný v Ostravě nastoupit. Zápas s Bendou si přitom vysloužil svým vítězstvím na turnaji Ocelové pěsti 2. S tímto konceptem výběru soupeře Benda dopředu souhlasil, už ale nepředpokládal, jaké nepříjemnosti to sebou přinese.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

"Čáve si pěkně vysílají na facebooku a vybírají Bendovi soupeře... protože soupeř předtím stál za ho*no... hlavně že ho oni sami vybrali. Teď se mě ani nezeptají a vybírají s kým budu zápasit tentokrát... Já pro ně nebudu panáček, který jim pomáhá se dostat do Clashe. Mám toho dost.

Původní myšlenka byla "zápas o Bendu", kde oni vybrali mé soupeře, kteří se o mě mají utkat. Když kvůli zranění vítěz odstoupil, a druhý ze záhadných důvodů je úplně mimo hru, najednou slyším na streamech od čáve, jak Benda měl jen další potravu, Benda si vybral dalšího slabého soupeře... a dáme mu někoho pořádného.

Vždyť to oni vybírali ty jedince! Ne já! Nevím, jak Tomáš Pollak a spol. tohle dělají, ale začíná mě to čím dál víc s*át. Třešnička na dortu je teď to, že se mě ani nezeptají na můj názor, ale pouze mi oznamují, s kým teda nakonec půjdu. Prostě "hej Bendo čekej jak pes, mi ti někoho vybereme"

Na Clash 8 chci kohokoliv kromě komunity čáve. Borci by si měli uvědomit, že oni potřebuji mě, ne já je. Chci na závěr zdůraznit, že proti čáve jako takovým nic nemám, a že v budoucnu do zápasu se samozřejmě nebudu bránit jít s kýmkoliv z nich... Nejsem ale na jejich trapné kecy absolutně zvědavý. Jestli na Clash 8 budu mít zápas s jakýmkoliv čáve, bude to jen z respektu k vedení."

Jindy dobře naladěný Karlos Benda se na instagramu na toto téma pořádně rozohnil. Dá se to ale pochopit, nikomu by se jistě nelíbilo, kdyby mu někdo za jeho zády vybíral soupeře. Benda zároveň ukázal na soupeře, se kterým on sám by v Ostravě chtěl změřít síly.

"Dejte mi Elma a budu spokojený. Vyzval mě jako první a svůj poslední zápas vyhrál. Zaslouží si to. Teď tedy uvidíme, jestli má Benda možnost vybrat si soupeře, jak mi mnoho lidí pořád píše", dodal na závěr.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Benda

Karlos Benda prozradil, jakou slavnou osobnost lákal do Clashe. Kdo bude jeho další soupeř?

Karlos Benda nemá o výzvy nouzi, i Kotlárobijec má ale na seznamu pár jmen, která by rád nalákal do klece.😎Prozradil, jakou slavnou...

Karlos Benda

Karlos Benda a jeho přítelkyně reagují na výzvy Droběny Kotlárové. Půjde „Bendova holka“ do klece?

Karlose Bendu už na taneček v kleci vyzval kdekdo.😎 Úplně nejvíc má na něj ale spadeno rod Kotlárů, který teď na Bendu poštval jednu ze...

Speaker Jíra

Speaker Jíra má nového vyzyvatele. Dostaneš pořádnou budku! vzkázal mu potenciální soupeř

Speaker Jakub Jíra se čím dál častěji dostává do hledáčku zápasníků Clash of the Stars.👀 Kdo si ho vzal na mušku tentokrát?