Speaker Jíra má nového vyzyvatele. Dostaneš pořádnou budku! vzkázal mu potenciální soupeř

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Speaker Jakub Jíra se čím dál častěji dostává do hledáčku zápasníků Clash of the Stars. Teď má dalšího vyzyvatele. Kdo si ho vzal na mušku tentokrát?

Speaker Jíra Foto: Clash of the Stars

„Dostaneš budku, Speakře!“

Jakub Jíra, známý jako speaker organizace Clash of the Stars, se čím dál častěji stává trnem v oku některých zápasníků. První, kdo ho nemohl vystát, byl Psychopat Aleš Bejr, který už teď zastává funkci promotéra a moderátora v konkurenční Red Face. Aby to ale Jírovi nebylo líto, zaměřil se na něho další zápasník organizace. Tentokrát si ho vzala na mušku již neodmyslitelná součást Clashe Max Green.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„Dámy a pánové, hodně lidí mi píše do chatu, proč vyzývám pana Jakuba Jíru, z jakého důvodu a tak dále. Řeknu vám to úplně jednoduše: Není to apríl, nikdy to nebyl apríl a vždycky to bude reálný,“ prohlásil Max Green na svých sociálních sítích a neváhal hned vysvětlit důvody své výzvy.

„Občas mě štve tím, že se neumí chovat, někdy, a je totálně na facku. Jakube, vyzývám tě do zápasu Clash of the Stars, protože ty dostaneš pořádnou budku. Takže Jakube, vem to, ten zápas, protože ty dostaneš pořádně, Speakře, a lidi mě budou milovat za to,“ dodal se sebevědomým úšklebkem.

Jestli se nechá Jakub Jíra Max Greenem zlákat do klece, se teprve uvidí, není to ale první výzva, kterou Speaker obdržel. Vyprovokovat se ho snažil i Kluk s kamením, jehož žádost ale aspoň prozatím zůstala nevyslyšena.

Soupeře má zřejmě i Mikulášek

Podle všeho svého dalšího soupeře zná už i Václav Mikulášek. Baba Jaga to oznámil na svých sociálních sítích, kdo přesně ho ale bude v kleci čekat tentokrát, neprozradil. Dá se nicméně předpokládat, že půjde o rappera Dynamica, kterého Mikulášek v uplynulých týdnech vyzýval.

sipka Čtěte také: Baba Jaga chce zase do boje! Na druhý taneček v Clashi Mikulášek vyzval známého rappera

Na oficiální oznámení si ale zřejmě budeme muset ještě chvilku počkat a kdo ví, třeba nás Vašek spolu s Clashem překvapí úplně jiným jménem.

Václav Mikulášek už má soupeře

Foto: instagram/vasek_mikukasek_mma

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lucie Kotlárová

„Zajídala jsem smutek.“ Droběnka Kotlárová promluvila o nejtěžších chvílích svého života

Droběnu Kotlárovou čeká co nevidět první zápas v Red Face, nebude to ale ani zdaleka první boj v jejím životě. S čím se musel a v minulosti...

Tadeáš Veselý

Samorost Tadeáš Veselý se pochlubil novou vychytávkou, se kterou hodlá vyrukovat na soupeře

Zápasník Clash of the Stars Tadeáš Veselý je všeobecně vnímán jako velký svéráz. Pravidelně na sebe poutá pozornost a nemá problém jít až...

Tomáš Le Sy má o čem přemýšlet

Karlos Vémola má pro Tomáše Le Syho zajímavou radu, která rozhodně stojí za zamyšlení

V nejnovějším díle Osscastu si Karlos Vémola povídal s promotérem Clash of the Stars Tomášem Le Sym. Řeč byla například o pokutách,...