Samorost Tadeáš Veselý se pochlubil novou vychytávkou, se kterou hodlá vyrukovat na soupeře

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zápasník Clash of the Stars Tadeáš Veselý je všeobecně vnímán jako velký svéráz. Pravidelně na sebe poutá pozornost a nemá problém jít až za hranu. Na svém instagramu představil novinku, se kterou má v plánu nastoupit do dalšího zápasu.

Tadeáš Veselý Foto: Clash of the Stars

Tadeáš Gangstaboy Veselý a jeho novinka do zápasu v Clash of the Stars

Odlišit se. Přesně to je hlavní motto Tadeáše Veselého, kterého fanoušci Clash of the Stars mohou znát pod přezdívkou Gangstaboy. Jeho chování a nechutné útoky na tiskovkách se v minulosti setkaly s ostrou kritikou, on ale zůstává za každé situace svůj, i když si tím zadělává na maléry a nepříjemné situace. Tentokrát se vytasil s novou vychytávkou v rámci povinné výbavy každého bojovníka.

Veselý si nechal vyrobit pozlacený chránič zubů. Ten bude nově chránit jeho chrup před tvrdými údery soupeřů. Jestli se stejně intenzivně věnuje i samotným tréninkům, si ale můžeme jen domýšlet. „Když jsem napsal klukům, že bych chtěl chránič na zuby, na kterém bude právě zlato, tak mě ani nenapadlo, že to bude možné udělat. Oni to ale dokázali. Teď už zbývá jen vyhrávat.“

Slova Tadeáše Veselého na instagramu by se dala poupravit na to, že zbývá hlavně nastoupit do zápasu, což se na posledním turnaji Clash of the Stars nepodařilo. Při cestě do klece jej totiž napadl podnapilý fanoušek a Gangstaboy skončil v péči lékařů, načež byl zápas s Faynem zrušen.

Přesněji řečeno odvetný souboj s youtuberem Faynem byl přeložen na červnový termín, kdy se v Ostravě uskuteční osmý galavečer, jenž se za pár hodin po spuštění prodeje lístků kompletně vyprodal. Jestli se Veselý v Ostravar Aréně konečně dostane až do klece, a bude moci předvést svůj progres, zjistíme až v den konání turnaje.

Veselý svým chováním značně komplikuje život i promotérům. Před nedávném totiž internet obletěla skandální informace, že si mladý účastník Clashe nechal na ruce vytetovat nechvalně známé české vrahy, s čímž samozřejmě organizace nechce být jakkoliv spojována.

Promotér Tomáš Le Sy uvedl, že pokud bude chtít Tadeáš Veselý i nadále v Clashi zápasit, tohle tetování si bude muset překrýt rashguardem (dresem s dlouhými rukávy). Ne snad že by se tímto celá situace zcela vyřešila, alespoň to ale fanoušci nebudou mít na očích prostřednictvím kamer. Nechme se překvapit, co dalšího si Veselý s blížícím se zápasem pro fanoušky nachystá.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Vémola se ostře vymezuje proti tetování Tadeáše Veselého. Jakou radu má pro organizaci?

Sám je velkým milovníkem tetování, pro tento čin ale nemá sebemenší pochopení. Karlos Terminátor Vémola nabízí svůj pohled na téma, které v...

Filip Grznár po boku Karlose Vémoly

Shazování do 84 kilogramů pro mě bude hračka, má jasno Filip Grznár. Kdy ho čeká další zápas?

Kontroverzní Filip Grznár aktuálně drží šampionský pás organizace Clash of the Stars ve váze do 93 kilogramů. Už před časem ale vyhlásil...

Tomáš Le Sy má o čem přemýšlet

Karlos Vémola má pro Tomáše Le Syho zajímavou radu, která rozhodně stojí za zamyšlení

V nejnovějším díle Osscastu si Karlos Vémola povídal s promotérem Clash of the Stars Tomášem Le Sym. Řeč byla například o pokutách,...