Karlos Vémola se ostře vymezuje proti tetování Tadeáše Veselého. Jakou radu má pro organizaci?

Sám je velkým milovníkem tetování, pro tento čin ale nemá sebemenší pochopení. Karlos Terminátor Vémola nabízí svůj pohled na téma, které v posledních dnech rezonuje napříč internetem.

Karlos Terminátor Vémola Foto: Profimedia

Vémola o tetování Veselého: Ten člověk by se nad sebou měl zamyslet

Lidská hloupost nezná hranice. Jak jinak si vysvětlit nepochopitelný zkrat Tadeáše Veselého, který si na ruce nechal vytetovat české vrahy. Mezi fanoušky se to okamžitě potkalo s velkou kritikou, čemuž se nelze divit. V podobném duchu se na toto téma vyjádřil i Karlos Terminátor Vémola.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Tetování k bojovým sportům tak nějak patří, Tadeáš Gangstaboy Veselý se ale v duchu své role záporáka rozhodl jít hodně za hranu. Jasné je, že organizace Clash of the Stars bude muset tuto situaci řešit, což zaznělo i od Karlose Vémoly.

„Co na to mám říct. Nejmenším počtem slov: Je to úplnej deb*l. V rozhovorech nerad mluvím sprostě. Asi to ukazuje, co ten kluk má v hlavě. Tady nejde o to, že se snaží být jinej. Měl by si uvědomit, že Clash of the Stars má velkou sledovanost a on se tím ještě chlubí veřejně. Myslím, že organizace nebo někdo další by z toho měli vyvést nějaký důsledek.

Víš kolik lidí kvůli těmto lidem trpělo… Já nevím, myslím si, že tyhle věci by dokonce mohli být trestný. Ten kluk by se nad sebou měl zamyslet, jestli tohle fakt myslel vážně. Nic víc k tomu nemám. Já sice mám hodně tetování, vždycky to ale pro mě muselo mít hluboký význam. Jsou to věci, které mě určitým způsobem definují dnes i za 15 let. Já jsem nad svými tetováními vždycky hodně přemýšlel a jsou to věci, který pro mě hodně znamenají,“ řekl Vémola v rozhovoru s novinářem Ondřejem Němcem

Promotér Tomáš Le Sy na toto téma uvedl, že o přesné podobizně Veselého tetování neměl ponětí. „Pokud by měl někdy v budoucnu nastoupit do zápasu, musí to mít minimálně zakryté, to je jasné“, řekl. Více jsme o tom psali zde.

Tetování Tadeáše Veselého rozproudilo velkou míru nevole ještě více, než to že byl Gangstaboy v rámci nedávného turnaje Clash of the Stars 7 napaden při nástupu do klece fanouškem a ze zápasu s youtuberem Fayneme nakonec odstoupil.

Tadeáš Veselý je velmi problémovým účastníkem Clash of the Stars a jeho tetování zdaleka není jediným jeho přešlapem. Vzpomenout můžeme například opakované použití pepřového spreje na tiskovkách B4THECLASH, což také fanoušky opakovaně hodně pobouřilo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jamahal Hill

Tohle se nepovedlo: TOP 5 nejhorších tetování v bojových sportech

V tomto článku se podíváme na nepovedená díla tatérů, kteří se vyřádili na tělech známých fighterů. Některé „kousky“ jsou skutečně výstavní...

Václav Mikulášek

Baba Jaga prozradil, čím ho Jakub Enžl vyprovokoval k výzvě. Má hned tři důvody

Sotva Vašek Mikulášek vykročil z klece Clash of the Stars, už vyzýval na souboj Jakuba Enžla.💪 Čím ho známý kulturista tolik popudil?🔥

Jaromír Soukup porazil Aleše Bejra

Aleš Bejr byl proti Jaromírovi Soukupovi diskvalifikován. Žralok ukázal obrovské srdce

Na turnaji Clash of the Stars se toho událo opravdu mnoho. Podívejte se na zásadní momenty sedmého galavečeru, o kterém se bude ještě...