VIDEO: Z traileru Jiřího Procházky vás bude mrazit. BJP se v symbióze s přírodou chystá do boje!

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Již co nevidět budeme svědky další nervy drásající bitvy Jiřího Procházky. Tentokrát se postaví rakouskému bojovníkovi Aleksandaru Rakičovi. Už teď je ale na co koukat, z videa o českém samurajovi vám zaručeně naskočí husí kůže.

Jiří Procházka Foto: Profimedia / ČTK / Šálek Václav

Trailer českého samuraje na UFC 300

Jubilejní třístý turnaj UFC 300 je už za dveřmi a čeští fanoušci nedočkavě vyhlíží další zápas nejúspěšnějšího českého zápasníka Jiřího Procházky. Ten si to v sobotu během velkolepé akce rozdá s rakouským zápasníkem, jenž se do klece vrací po dvouleté odmlce.

Aleksandar Rakič se po dlouhé pauze nezapomněl řádně pověnovat i předzápasovému trash talku, český samuraj se ale nenechal rozhodit, přípravě věnoval maximum a kromě své fyzické schránky budoval i silnějšího ducha.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

I to čiší z nového promo videa, kde je Jiří Procházka vykreslený přesně tak, jak ho známe – boxující do kmene stromu, stínující ve vodě, zkrátka během tréninku v naprosté symbióze s přírodou (Celé video ke zhlédnutí níže).

Z traileru je jasné, že „návrat ke kořenům“, jak Jiří a jeho tým pojmenovali aktuální přípravu, se vyvedl na jedničku a pro rakouského bojovníka se srbskými kořeny půjde přinejmenším o velmi složitou zkoušku.

sipka Čtěte také: Jak bude probíhat ostře sledovaný zápas Procházka – Rakič? Tohle jsou 3 možné scénáře

Oba bojovníci se nicméně vrací do klece po porážce, pro Rakiče ale také půjde o test zhojeného kolene. Vzhledem k Rakičovým slovním útokům směrem k českému bojovníkovi tentokrát nepůjde o zápas tak úplně bez emocí.

Procházky se například dotklo, když se rakouský bojovník opřel do české vlajky, a tak možná bude tenhle duel o něco osobnější, než je u Jiřího běžné. Jak bude nakonec zápas probíhat, se budeme moci přesvědčit už v sobotu 13. dubna.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Speciální sázky na zápas Jiřího Procházky

Speciální kurzy u Fortuny: Procházka vyhraje a napije se z boty? I na to si můžete vsadit!

Fortuna s blížícím se turnajem UFC 300 okořenila kurzovou nabídku o speciální sadu příležitostí k zápasu Procházka vs. Rakič. Čím vším si...

Procházka vs. Pereira

Alex Pereira srovnává Hilla s Procházkou. A na koho by si BJP vsadil v souboji Pereira vs. Hill?

Tento víkend čeká UFC velkolepý třístý turnaj a pořádně nabitá karta, které vévodí Pereira vs. Hill.💪 Šampion srovnal svého aktuálního...

Sean Strickland

Sean Strickland děsí své fanoušky šokujícím přiznáním. Mohou za jeho problémy rány do hlavy?

Zápasník UFC Sean Strickland překvapil své fanoušky přiznáním, které zveřejnil na sociálních sítích.👀Odkud jeho problémy pramení? Někteří...