Speciální kurzy u Fortuny: Procházka vyhraje a napije se z boty? I na to si můžete vsadit!

Fortuna s blížícím se turnajem UFC 300 okořenila kurzovou nabídku o speciální sadu příležitostí k zápasu Procházka vs. Rakič. Čím vším si můžete zpestřit váš tiket, se dozvíte v tomto článku.

Speciální sázky na zápas Jiřího Procházky Foto: ČTK / Šálek Václav

Speciální kurzy Fortuna Procházka vs. Rakič

Fortuna s oblibou vypisuje k očekávaným sázkařským událostem speciální kurzy. Díky tomu můžete na svůj tiket zařadit nezvyklé příležitosti, často v hodně vysokém kurzu. Tušíte, že BJP opět vytáhne vítězné škrcení rear naked choke? Vsaďte si na to u Fortuny s bonusem 300 Kč za registraci ZDE

Náběry sázek u Fortuny už dopředu ukazují, že Češi na nejočekávanějších zápas UFC 300 sází opravdu ve velkém. Sázkaři tradičně věří českému bojovníkovi Jiřímu Procházkovi, který má mimochodem s Fortunou dlouhodobé partnerství. Možná i proto jsme se znovu dočkali speciálního vydání sázek k jeho nadcházejícímu duelu na jubilejním turnaji v Las Vegas.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Fantazii bookmakerů Fortuny se evidentně meze nekladou. Do nabídky totiž například zařadili úsměvnou sázku na to, že se Procházka po vzoru Australana Taie Tuivasy vítězoslavně napije z boty. Šílená představa? Možná. Cílem těchto speciálních sázek je pobavit klienty a přimět je se zamyslet, jakým způsobem by Procházka mohl zvítězit. V nabídce jsou totiž poněkud pravděpodobnější scénáře. Tady jsou některé tipy:

Co: Jiří Procházka Kurz:
vyhraje na submisi nebo na body 3.50
vyhraje pomocí techniky naskočené koleno 15.00
vyhraje pomocí techniky ground and pound 6.00
vyhraje pomocí techniky rear naked choke 15.00
vyhraje pomocí techniky loket z otočky 20.00
v každém kole zaznamená úspěšný takedown 10.00
zvítězí, dosáhne většího počtu takedownů a bude mít více sign. úderů 10.00
vyhraje a vyzve Alexe Pereiru 3.00
vyhraje a vyzve Jamahala Hilla 2.50
vyhraje a napije se z boty 55.00
vyhraje, přeskočí klec a bude slavit s fanoušky 50

Tradiční česká sázková kancelář se touto formou sázek snaží odlišit od konkurence. V podobném duchu nedávno spustila také Fortuna poker pro všechny milovníky karetní zábavy. Ať už si na zápas Procházka – Rakič z nabídky vyberete jakoukoliv sázku, přejeme vám hodně štěstí a pěkný divácký zážitek.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Procházka vs. Pereira

Alex Pereira srovnává Hilla s Procházkou. A na koho by si BJP vsadil v souboji Pereira vs. Hill?

Tento víkend čeká UFC velkolepý třístý turnaj a pořádně nabitá karta, které vévodí Pereira vs. Hill.💪 Šampion srovnal svého aktuálního...

Aleksandar Rakič

Jak bude probíhat ostře sledovaný zápas Procházka – Rakič? Tohle jsou 3 možné scénáře

V tomto článku se blíže zaměříme na bojové styly Jiřího Procházky i Aleksandara Rakiče a podíváme se, kudy by pro ně mohla vést cesta k...