Gábor Boráros má v kapse novou smlouvu. Nově bude působit u známé zahraniční organizace

Bojovník Gábor Boráros už definitivně ví, kudy povedou jeho další MMA kroky. Tímto podpisem smlouvy si ale fanoušky příliš neudobřil. Podrobnosti se dozvíte v článku.

Gábor Boráros má před sebou novou výzvu Foto: Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Boráros navázal spolupráci s ruskou organizací ACA. Na smlouvě mu zkomolili jméno

Slovenský zápasník Gábor Boráros má nové angažmá. Na svém instagramu v sobotu večer zveřejnil, že nově bude zápasit v ruské organizaci ACA (Absolute Championship Akhmat), která je obecně považována za poněkud kontroverzní uskupení.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

V ACA aktuálně působí jiný slovenský bojovník, Tomáš Deák. V minulosti zde zápasili i Michal Martínek či Vítězslav Rajnoch. Speciálně od počátku probíhajícího válečného konfliktu na Ukrajině je ale odchod česko-slovenských sportovců do ruských soutěží vnímán logicky negativně.

Organizace ACA na smlouvě, se kterou Boráros zapózoval před fotoaparátem, slovenskému fighterovi s maďarskými kořeny, "poupravila" jméno na Borasos, což samozřejmě fanoušci ihned zaznamenali. Pravopisná chyba by ale na samotný kontrakt neměla mít žádný vliv.

Gábor Boráros se v poslední letech potýkal s poklesem výkonnosti, zásadní průšvih ovšem přišel na konci února 2023. Boráros byl po zápase s Kirillem Medvedovskim označen za sázkařského podvodníka, protože na jeho zápas se ve velkém sázelo na to, že zápas neskonči v prvním kole, což se také stalo a Boráros soupeře nakonec ukončil po pár vteřinách druhé pětiminutovky.

Borárosovi sice nikdy nebylo oficiálně nic prokázáno, na celé MMA i jeho jméno to ovšem vrhlo velice negativní stín a organizace Oktagon měla v plánu vyčkat na závěr policejního vyšetřování. Později ale vyšlo najevo, že žádné takové vyšetřování reálně neprobíhá.

V polovině listopadu loňského roku Boráros navázal spolupráci s organizací RFA jakožto moderátor, čímž si prakticky zabouchl dveře v OKTAGONu. Teď ho však čeká velká životní výzva. Úroveň samotných zápasníků v ACA je totiž velmi vysoká.

Gábor Boráros s novou smlouvou Foto: Instagram/boraros_gabor

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gábor Boráros bojuje v organizaci Oktagon

Gábor Boráros – profil a zápasy bojovníka MMA

Gábor Boráros je populární slovenský zápasník 🤼, historicky první šampion Oktagon Výzvy ☝. Jeho kariéra i osobní život nepřestávají...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Gábor Boráros

Vzal osud do vlastních rukou. Odstavený Gábor Boráros chystá návrat

Nějakou dobu o něm nebylo slyšet, teď však Gábor Boráros přišel s velkou novinkou. Už brzy by měl znovu nasadit rukavice a postavit se do...