Vzal osud do vlastních rukou. Odstavený Gábor Boráros chystá návrat

Nějakou dobu o něm nebylo slyšet, teď však Gábor Boráros přišel s velkou novinkou. Už brzy by měl znovu nasadit rukavice a postavit se do středu Oktagonu.

Gábor Boráros Foto: OKTAGON MMA

Tonoucí se stébla chytá? Boráros kuje pikle s vlastní organizací

Hodně důmyslný způsob pro svůj MMA návrat si nalajnoval bojovník Gábor Boráros. Někdejší obrovská hvězda organizace Oktagon se stále nevymanila ze stínu sázkařské aféry, přesto to nyní vypadá, že bude zápasit dále. Jak je to možné?

Boráros má aktuálně neoficiální zákaz činnosti poté, co se objevily spekulace o jeho možné účasti na sázkařském podvodu. Více o tom si přečtěte zde. Vyšetřování sice podle několika zdrojů probíhá, zároveň se ale může táhnout velmi dlouhou dobu. A historicky první šampion Oktagon Výzvy se rozhodl jednat.

Několik indicií totiž naznačuje, že má Gábor Boráros v plánu spoluvlastnit novou organizaci Combat X, jenže by měla pořádat své turnaje v Maďarsku, kde má Gábor díky svému původu určité vazby a také kontakty. První turnaj by se měl uskutečnit už na konci září. Plán zápasit ve vlastní organizaci, de facto pod vlastními pravidly, ale může záhy narazit na řadu problémů.

Boráros v posledních dnech fanoušky informoval o nově vznikající organizaci, zároveň své stoupence ubezpečil, že i nadále má zájem pokračovat v organizaci Oktagon MMA. Jenže ta od něj zatím dává ruce pryč a čeká na výsledek policejního vyšetřování.

Pravdou ale také je, že Ondřej Novotný má pro Gábora dlouhodobě slabost a ani v této nepřehledné situaci ho rozhodně veřejně neodepsal. Zda bude Borárosovi umožněno aktivně zápasit, není ani v tomto případě jasné. Negativní pověst se totiž propisuje i za hranice Česka a Slovenska, což by mohlo svéráznému sportovci návrat ztížit. Jasné ale je, že Boráros nehodlá čekat, jak se celá kauza vyvrbí a chce i nadále bojovat v kleci.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gábor Boráros

Gábor Boráros se s rodinou přihlásil do známé reality show

Někdy je život plný překvapení. V případě známého bijce Gábora Borárose to platí dvojnásob. Hvězda domácí MMA scény si tentokrát vyzkoušela...

Promotér a moderátor Ondřej Novotný

Ondřej Novotný se znovu vrací ke kauze okolo Gábora Borárose

Promotér Ondřej Novotný se ve svém pravidelném vysílání MMA letem světem opět vyjádřil k sázkařské aféře okolo Gábora Borárose. Jak celou...

Gábor Boráros bojuje v organizaci Oktagon

Gábor Boráros – profil a zápasy bojovníka MMA

Gábor Boráros je populární slovenský zápasník 🤼, historicky první šampion Oktagon Výzvy ☝. Jeho kariéra i osobní život nepřestávají...