Hasič z Ohia se pokusí znovu dobýt UFC. Do cesty se mu postaví fenomenální Jon Jones

V pátek přislo z úst šéfa UFC Dany White velmi očekávané oznámení. Těžká váha se na podzim otřese v základech. Hlavními aktéry budou dvě legendy MMA.

Šampion těžké váhy Jon Jones Foto: Profimedia

Návrat po dvou a půl letech. Stipe Miocic zabojuje o titul proti Jonesovi

Aktuální šampion těžké váhy UFC, Jon Jones, zná jméno příštího soupeře. Dana White oficiálně oznámil, že se legendární "Bones" utká 11. listopadu na galavečeru UFC 295 v Madison Square Garden se Stipe Miocicem. Ten se vrací do klece po delší zápasové pauze.

Další vývoj v těžké váze UFC byl v posledních týdnech předmětem vášnivých diskuzí. Spekulacím je však konec. Šanci získat zpět titul nejtěžší váhové kategorie dostane 40letý profesionální hasič Stipe Miočič.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Řada odborníků a fanoušků ovšem tento krok kritizuje. Svými posledními výkony si totiž o titulovou šanci nahlas řekl jiný těžkotonážník, Sergei Pavlovich (18-1). Obrovitý ruský chasník má ale prozatím smůlu, přednost totiž dostává marketingově zřejmě zajímavější Stipe Miocic, který titul poprvé vybojoval v roce 2016.

Ve svém posledním zápase v březnu 2021 s Francisem Ngannou ale utrpěl těžký knockout a o šampionský pás přišel. Nad jeho další kariérou dlouho visel otazník i proto, že se v mezičase stal hasičem na plný úvazek. V listopadu se pokusí o restart své bohaté a úspěšné kariéry.

Těžké váze aktuálně vládne Jon Jones, který vybojoval titul v březnu letošního roku v duelu s Cyrilem Ganem. Jones o souboj s Miocicem hodně stál, k čemuž nepochybně vedení UFC taktéž přihlédlo. Minimálně z pohledu amerického trhu bude duel Jones vs. Miocic velmi sledovanou událostí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Volkanovski

UFC 290: Alexander Volkanovski vs. Yair Rodriguez – datum, kurzy, analýza a livestream

Podívejte se na všechny důležité informace ☝ nadcházejícího turnaje UFC 290 v Las Vegas.☀️ Na co vsadit a kde sledovat zápasy živě online?

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Alex Volkanovski a Yair Rodriguez

VIDEO: Vzduchem se neslo napětí. Podívejte se na staredowny před UFC 290

Upřený pohled do očí soupeře den před samotnou bitvou k MMA neodmyslitelně patří. Kdo si před galavečerem UFC 290 v Las Vegas uzmul...