Jake Paul má pro Diaze a Masvidala nabídku, která se neodmítá. Ve hře jsou miliony dolarů

Jakea Paula čeká co nevidět souboj s legendou bojových sportů Mikem Tysonem, to mu ale nebrání uvažovat, co dál. A cíle nemá malé. V jeho hledáčku jsou slavní zápasníci MMA.

Jake Paul Foto: AL BELLO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Miliony za Diaze nebo Masvidala

Začátkem března byl ohlášený souboj Jakea Paula a legendy Mikea Tysona a týden na to se na fanoušky bojových sportů snesla další bomba v podobě odvetného duelu Natea Diaze a Jorgeho Masvidala.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Přestože Jakea Paula v červnu čeká nelehká výzva, už teď uvažuje, do koho by se pustil dál. „Samozřejmě mám Mika, ale až bude po všem...,“ řekl Paul. „Udělal bych si tak šestiměsíční kemp (na MMA přípravu),“ řekl Paul ve svém podcastu BS.

Už dříve se Jake Paul zmiňoval, že by se rád utkal právě s jedním z MMA zápasníků, kteří se chystají 1. června svést svého druhu odvetu – Natem Diazem nebo Jorge Masvidalem. Druhý jmenovaný se nedávno v podcastu Ariela Helwaniho vyjádřil, že zápas s youtuberem by byl pod jeho úroveň, a tak se Jake Paul začal ohánět miliony.

„Jediné, co řeknu, je, že si kopou vlastní hrob. Když říkám, že s nimi chci bojovat v MMA, myslím to naprosto vážně. Buď Masvidal, nebo Diaz v PFL,“ prohlásil Paul. „Nabídka deset milionů dolarů pro jednoho z nich.

Zase se budou doslova schovávat za to, že – Masvidal: ‚Ty ani neumíš boxovat. Co budeš dělat, když přejdeš do MMA, brácho?‘ Jsem dop*dele z Miami na Floridě, brácho. S*át na tebe, kámo, neurážej mě,“ rozčiloval se Paul.

Paul a Nate Diaz se minulý rok v srpnu utkali v boxerském zápase, v němž Paul nad populárním MMA bojovníkem zvítězil. Už předtím nabídl Paul Diazovi 10 milionů dolarů za to, že se s ním utká pod střechou PFL v MMA zápase, což Diaz odmítl.

Paul také projevil zájem o sparing s bývalým šampionem UFC ve střední váze Seanem Stricklandem, ten ale tvrdí, že mu UFC nedovolila přijmout Paulovu nabídku ve výši 1 milionu dolarů.

„Stejně jako po*ělanej Paddy (Pimblett) a Sean Strickland, všichni tihle chlápci se schovávají za tyhle šílenosti, ale přesto se nikdo z nich neukázal u stolu, aby si o něčem promluvil, aby se něco skutečně stalo ve skutečném zápase nebo sparingu. Ať už je to cokoli. Takže ta nabídka tam pořád je. Chci jednoho z těch chlapů v MMA zápase,“ dodal odhodlaně Jake Paul.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl podepsal novou smlouvu

Konečně jsme se dočkali! Patrik Kincl oznámil, kudy povedou jeho další kariérní kroky

Dlouho očekávané oznámení konečně spatřilo světlo světa. Šampion Patrik Kincl na sociálních sítích v neděli odpoledne oznámil, jakým směrem...

attila-vs.vmola-1.jpg

Jiří Procházka hodnotí Attilovu formu. Ve sparringu jsem držel otěže spíš já, prozradil BJP.

Jiří Procházka část své přípravy strávil v bratislavské OFA, kde se viděl s Attilou Véghem.😎 Jak vnímá jeho aktuální formu a červnový duel...

Ryan Garcia si to rozdá s Devinem Haneym

Vyhrocený boxerský střet je tady! Kdy a kde sledovat zápas Ryan Garcia vs. Devin Haney živě?

Pozornost fanoušků světového boxu 🥊 se momentálně upíná k duelu Garcia vs. Haney o titul super lehké váhy WBC. Kde a v kolik hodin tento...