Konečně jsme se dočkali! Patrik Kincl oznámil, kudy povedou jeho další kariérní kroky

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Dlouho očekávané oznámení konečně spatřilo světlo světa. Šampion Patrik Kincl na sociální sítích v neděli odpoledne oznámil, jakým směrem se nyní bude ubírat jeho kariéra.

Patrik Kincl podepsal novou smlouvu Foto: OKTAGON MMA

Patrik Kincl podepsal novou smlouvu

S oznámením podpisu smlouvy si dal Patrik Kincl pořádně na čas. Zvažoval všechny nabídky, sepsal si veškeré pro a proti. Výsledkem je nakonec zřejmě nejočekávanější scénář a sice ten, že pokračuje v organizaci Oktagon MMA. Detaily smlouvy ovšem zveřejněny nebyly.

V rámci oznámení prodloužení spolupráce a podpisu nové smlouvy s Oktagonem je zároveň jasné, kdy a kde uvidíme Kincla v boji. V tématickém videu u příležitosti velkého oznámení totiž šampion střední váhy podepsal smlouvu v útrobách fotbalového stadionu Eden.

Je tedy jasné, že příští Kinclův zápas se uskuteční 8. června 2024 na ostře sledovaném turnaji Oktagon 58. Právě tady bude počtvrté obhajovat titul ve váze do 84 kilogramů, které kraluje od konce února 2022. Soupeř je v tuto chvíli v jednání.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Oktagon během neděle 21. 4. oznámil, že soupeřem Patrika Kincla pro titulovou bitvu v Edenu bude Matěj Peňáz.

Hlavním zápasem turnaje pod otevřeným nebem v Edenu je odveta Végh vs. Vémola. Tím, že se na kartě objeví vedle zmíněných dvou legend, či Davida Kozmy i Patrik Kincl, dostává už tak velkolepá akce další plusové body.

Pro samotnou organizaci Oktagon bylo samozřejmě klíčové, aby jedna z největších českých hvězd zůstala v jejich řadách. Patrik Kincl má v Česku obrovskou fanouškovskou základnu a jeho zápasy se vždy skvěle prodávají. Vzhledem k tomuto faktu tak nepochybně došlo k vylepšení finančních podmínek smlouvy, což si ale "Inspektor" bezesporu zaslouží.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Andrej Kalašnik se zaskvěl parádním KO

Kalašnik předvedl levý hák z pekla a řekl si o bonus večera. Škvorův srdnatý výkon nestačil

Na turnaji Oktagon 56 v Birminghamu se blýskl parádním knockoutem Andrej Kalašnik, který vypnul soupeře už po 43 vteřinách zápasu. Na...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...

Patrik Kincl

Patrik Kincl prozrazuje, co všechno ovlivní jeho rozhodnutí. Pomůže starý dobrý seznam pro a proti

Týden před Edenem Patriku Kinclovi končí smlouva s OKTAGONem a ocitá se tak na kariérní křižovatce: KSW či OKTAGON?⚖️ Prozradil, co bude...