Patrik Kincl prozrazuje, co všechno ovlivní jeho rozhodnutí. Pomůže starý dobrý seznam pro a proti

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Týden před Edenem Patriku Kinclovi končí smlouva s OKTAGONem a ocitá se tak na kariérní křižovatce: KSW, či OKTAGON? Šampion prozradil, co bude hrát roli během rozhodování.

Patrik Kincl Foto: OKTAGON MMA

OKTAGON a KSW na miskách vah

Patrik Kincl v Ostravě těžce obhájil pás šampiona a je možné, že jsme ho v dresu žluto-černých barev viděli naposledy. Rozloučení by to bylo stylové, ale zatím netřeba předbíhat – Patrik Kincl je stále v procesu rozhodování a prozradil, co ovlivní jeho další kariérní kroky. Faktorů je mnoho a vypomůže si prý starým dobrým seznamem pro a proti. Tak kdo to bude: KSW, nebo OKTAGON MMA?

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Čekám na KSW. Já jsem nechtěl řešit s KSW nějaký podmínky nebo představy, dokud mám smlouvu, pak jsem se s Ondrou Novotným, promotérem OKTAGONu, domlouval, jestli je OK s tím, že bych začal jednat s KSW,“ prozradil Inspektor v rozhovoru pro CNN Prima News.

„Takže to teď bude začínat. Budeme řešit konkrétní nabídky a zítra by za mnou měl dorazit polský management, který to řeší, a budu vědět nějaké detailnější informace. (...) Mám takové indicie z toho, co jsme si telefonovali, že bych – a to bych i chtěl – si dal jeden random zápas s někým třeba v té top pětce váhy a po výhře potom jít o titul,“ dodal Kincl.

Seznam pro a proti

V rozhodování bude hrát roli spousta věcí, a tak není nic proti ničemu dopomoci si starým dobrým seznamem pro a proti. „Čekám na konkrétní informace a pak to tak dopadne, papír a plusy a minusy,“ nastínil Kincl.

Inspektor vysvětlil, že si dává s volbou načas i proto, aby se oklepal z dojmů, které ho zaplavily po posledním vítězství. „Dával jsem si delší čas, abych se zbavil emocí po tom posledním zápase a fakt to řešil s čistou hlavou. Proberu to samozřejmě se svým týmem a s lidmi, kterým věřím.“

Velkou roli v Patrikově rozhodování bude prý hrát i fakt, že v případě přestupu do KSW přijde o české obecenstvo. Dalším faktorem je také turnaj v Edenu, který láká každého bojovníka OKTAGONu.

„Eden bude skvělej, první taková akce, bude kolem toho velké halo. Myslím si, že OKTAGON se bude snažit postavit historicky nejlepší startovku a to je velký lákadlo samozřejmě,“ připustil Kincl.

„Ale zase na druhou stranu, když porovnáme Eden a Colosseum, který Polsko dělá. To od nich třeba budu chtít vědět, jestli něco takovýho plánujou. Hrozně to závidím Leovi Brichtovi, který se tam ukázal, a myslím si, že to je životní zážitek,“ dodal Kincl.

Pokud by se Patrik přece jen rozhodl zůstat ve stáji české organizace, nejspíš by ho čekala obhajoba s Matějem Peňázem. V opačném případě by se v polské organizaci pravděpodobně rozehřál zápasem s jedním z bojovníků první pětky divize. Uvidíme, ve kterém souboji budeme nakonec Inspektora sledovat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma

David Kozma prozradil plány se svými dětmi. Převezmou potomci Růžového pantera MMA pochodeň?

David Kozma je jedním z nejoblíbenějších zápasníků OKTAGONu, ale také dvojnásobným otcem.😎 Půjdou děti Růžového pantera ve šlépějích svého...

Magard vs. Lima 1

Summer party OKTAGONu odhaluje jednu pecku za druhou. Třešinkou na dortu bude odvetná řežba o titul

O Štvanici jsme sice přišli, zdá se ale, že bratislavská Summer party bude více než dostatečnou náhradou. Už teď je jasné, že se bude na co...

Robo Pukač

Proč Robo Pukač nevyhrává? Ondřej Novotný a další analyzují, proč si Diamantový Čávo odnesl porážku

Robert Pukač má vymazlenou techniku, a přesto se mu nedaří vyhrávat. V odvetě s Jungwirthem si připsal 3️⃣ prohru v řadě. Proč tomu tak je?