Proč Robo Pukač nevyhrává? Ondřej Novotný a další analyzují, proč si Diamantový Čávo odnesl porážku

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Robert Pukač má precizní techniku, a přesto se mu nedaří vyhrávat. V odvetě s Jungwirthem si připsal třetí prohru v řadě. Proč tomu tak je? O tom diskutovali promotér OKTAGONu Ondřej Novotný a jeho hosté.

Robo Pukač Foto: OKTAGON MMA

Chybí Pukačovi hlad po vítězství?

Robo Pukač patří mezi oblíbené bojovníky OKTAGONu. Pravidelně maká stejně jako ostatní a za léta tréninku si dokázal vypilovat výbornou techniku, přesto se mu nedaří vyhrávat a v odvetě s Christianem Jungwirthem si na konto připsal celkově třináctou prohru a třetí porážku v řadě. Na to, proč tomu tak je, se snažil přijít promotér OKTAGONu Ondřej Novotný a jeho hosté ve vysílání MMA letem světem.

„Když se na něj podíváš, tak on má precizní techniku, krásně vstává, přesně ví, co má dělat, akorát mu tam podle mě chybí takový ten hlad jít dopředu,“ teoretizoval Willy Cao. „On se nikdy nezblázní, jede si pořád ten svůj styl, takovej sparingovej,“ dodal.

„No, ano, a to už prostě nestačí. Jestli to nezačne dělat jinak... to prostě nestačí,“ souhlasil Ondřej Novotný.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Já jsem říkal, že Robo udělal pěkný zápas, (...) ale chyběla mi v tom čtvrtém patém kole změna hry. On se pokusil v pátém kole myslím o takedown, chyběla mi tam snaha to nějak dostat na zem a tam to nějak obrátit,“ nabídl svůj pohled Andrej Kalašnik.

„Já jsem se s Robem nebavil o tom, jaký byl gameplan, ale za mě supr kopal v prvním kole, nevím, proč se to vytratilo. Chápu, že ti to bere kyslík a ta nátlaková hra Jungwirtha ty kopy tolik neumožňuje, ale přestal kopat a na Jungwirtha skoro nesmíš přestat kopat,“ reagoval Novotný.

„To se ti blbě potom drží vzdálenost, a když mu nebereš kopama kyslík a pohyb, tak je to těžkej borec pro kohokoli. A druhá věc je, že ono je strašně vysilující snažit se dostat Jungwirtha dolů,“ dodal promotér OKTAGONu.

„Robo je pan profesor, mně to připomínalo sparing, týpka, který ma najetý všechny techniky, všechno ví, už má takovou tu pohodičku a pak máš proti němu takovýho toho dravce, co technicky není tak dobrý, ale urve to tou fýzou, vůlí a tím chtíčem,“ doplnil Willy Cao.

Novotný, Kalašnik i Cao se shodli, že Pukač na Jungwirtha měl. Kelt zřejmě také nepředvedl svých sto procent a z klece odcházel zničenější, než je jeho zvykem. „Škoda, že nedával Robo delší kombinace,“ pronesl Willy Cao s tím, že Robo měl určitě šanci Jungwirtha přeboxovat, kdyby do toho „trochu více šlápl“, jak to nazval Novotný.

„Posledních pár let jsou těsný prohry,“ připomněl Novotný a vzpomenul situaci v zápasu, kdy Jungwirth zavrávoral a Robo měl jedinečnou možnost pokusit se zápas ukončit, ale místo aby zatlačil, stáhnul se zpátky.

Podle všech tří mužů je pes zakopaný v tom, že Robovi pravděpodobně chybí dostatečná tvrdost, hlad po vítězství a touha soupeře porazit. Se svou precizní technikou má přitom veškeré předpoklady k tomu vyhrávat. Uvidíme tedy, jestli Robo v budoucnu neučiní nějaké změny v nastavení.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jakub Bahník

Protest podávat nebudeme, říká Patrik Kincl. Prozradil, jaké k tomu má Bahníkův tým důvody

Ze zápasu Jakuba Bahníka zbyla pro roh českého bojovníka hořká pachuť. Jako krádež to ale nevnímají jen oni. Chystá se Bahníkův tým podávat...

Miroslav Brož

Miroslav Brož prozradil, kde hodlá ukončit kariéru. Odhalil také, proč chtěl zápas s Eckerlinem

Miroslav Brož před zápasem s Christianem Eckerlinem prozradil, proč o souboj s frankfurtským králem tolik stál, a promluvil o blízkém konci...

Fleury vs. Škvor

Fleury poukázal na Škvorovy slabiny. Když ho ale podcením, ošklivě pohořím, připouští odhodlaný Ir

Ani ne za měsíc čeká Daniela Škvora největší výzva jeho dosavadní MMA kariéry v podobě Willa Fleuryho.🥊 Jak odhodlaný Ir vnímá svého...