Miroslav Brož prozradil, kde hodlá ukončit kariéru. Odhalil také, proč chtěl zápas s Eckerlinem

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Miroslav Brož před zápasem s Christianem Eckerlinem prozradil, proč o souboj s Frankfurtským králem tolik stál, a promluvil o blízkém konci kariéry. Německo poslední štací nebude.

Miroslav Brož Foto: OKTAGON MMA

Nejdřív Frankfurtský král, pak rozlučka v Edenu

Miroslav Brož má za sebou úspěšnou kariéru MMA bojovníka, už nějakou dobu ale mluví o jejím konci. Než však definitivně pověsí rukavice na hřebík, má před sebou ještě poslední dva cíle – střihnout si zápas s Frankfurtským králem Christianem Eckerlinem a rozloučit se s MMA v Edenu. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Já když jsem ho (Christiana Eckerlina) viděl úplně poprvé tenkrát, on tehdy nasimuloval zápas, protivník mu dal koleno na břicho a on nasimuloval rozkrok a oni to dali jako no contest. Z opakovaných záběrů šlo jasně vidět, že to byl čistý úder,“ připomněl na úvod Brož v rozhovoru pro CNN Prima News.

„Ale pak si vzal zápas s Apollem a udělal ho fakt supr. Já si pamatuju, že když jsem já šel s Jungwirthem, tak Apollo šel s Kozmou a je fakt strašně dobrej a ten Eckerlin s ním udělal fakt dobrej zápas a mě by zajímalo to porovnání,“ připustil Inkvizitor.

„Já měl kvalitní soupeře, ale ten Apollo to je UFC, on má pozitivní skóre v UFC (4-2). Ten Eckerlin s ním udělal fakt dobrej zápas, je to velká hvězda, bude to obrovský,“ dodal Brož.

sipka Čtěte také: Fleury poukázal na Škvorovy slabiny. Když ho ale podcením, ošklivě pohořím, připouští odhodlaný Ir

Miroslav Brož už před soubojem s Angličanem Tomem Crosbym prohlásil, že cítí, že brzy nastane konec jeho kariéry. Svých cílů na poli MMA dosáhl, budoucnost vidí v trénování hokeje, a navíc ho čím dál více trápí zdravotní komplikace.

„Jsem rozpadlej, a navíc svou budoucnost vidím v tomhle (trénování hokeje). Já jsem se rozhodl, že ty děti mě v tuhle chvíli potřebujou víc než já MMA. Já už si zažil svůj sen,“ řekl Miroslav Brož.

„Já mám skóre 17-3-1, i kdybych teď prohrál, tak si můžu říct, že jsem skončil na vrcholu, a to je strašně těžký. To vidím u hodně sportovců... Podívej se na Fergusona, já jsem ho miloval, strašně jsem mu fandil a dneska už si říkáš, ať už tam neleze,“ vysvětlil svůj postoj Brož.

„Chci jezdit do Ameriky na stáže, chci dělat hokejového agenta ještě k tomu a chci se tomu věnovat,“ prozradil. Fanoušci Inkvizitora se ale nemusí bát, že by odhodil rukavice hned po zápase s Eckerlinem. Svou rozlučku chce na domácí půdě.

„Já chci Eden po něm (po Eckerlinovi). To bude poslední,“ prohlásil Brož. „Říkal jsem Ondrovi, že bych chtěl dát Crosbyho, Eckerlina a Eden,“ dodal Inkvizitor.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Promotér Oktagon MMA Ondřej Novotný

Větší než kdy dřív! Oktagon oznámil obrovskou bombu, se kterou se hodlá zapsat do historie

Organizace Oktagon MMA nezastavuje. Žlutočerný kolos oznámil další velkou metu, ze které jde mráz po zádech. Velkolepé plány a sny se letos...

Lucia Szabová jde do boje

Lucia Silent Killer Szabová je po necelých 3 letech zpátky v MMA! Dnes ji čeká zkouška ohněm

Lucia Szabová se po mateřské pauze ❤️ vrací do kolotoče MMA zápasů v organizaci Oktagon. Ve Stuttgartu dnes bude čelit houževnaté polské...

Dana White nevěřil vlastním očím

VIDEO: Šílený zkrat bojovníka UFC! Za kousnutí přišla diskvalifikace. Soupeř má nové tetování

Pokud máte pocit, že jste v MMA viděli všechno, tento článek vás rychle vyvede z omylu. Na víkendovém turnaji UFC Fight Night se totiž...