Lucia Silent Killer Szabová je po necelých 3 letech zpátky v MMA! Dnes ji čeká zkouška ohněm

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Lucia Szabová se po mateřské pauze vrací do kolotoče MMA zápasů v organizaci Oktagon. Ve Stuttgartu dnes bude čelit houževnaté polské soupeřce Roze Gumienně, která si podobně jako „Sillent Killer“ brousí zuby na titul bantamové váhy. Jaké jsou kurzy a kde zápas sledovat v online livestreamu? Odpovědi najdete na následujících řádcích.

sipka AKTUALIZACE: Lucia Szabová utáhla Rózu Gumiennu ve 3. kole na armbar

Lucia Szabová jde do boje Foto: OKTAGON MMA

OKTAGON 55: Lucia Szabová vs. Roza Gumienna kurzy, tip, analýza, aktuální info

Dnes okolo 19:00 se mohou fanoušci na vlastní oči přesvědčit, jak je na tom po dlouhé MMA pauze slovenská bojovnice Lucia Szabová. Jednu z největších hvězd organizace OKTAGON čeká pořádně těžká zkouška v podobě polské válečnice Rozy Gumienny. Zvládne Lucia po letech naskočit do rozjetého vlaku a připsat si vítězství? Sledujte zápas živě v livestreamu, protože jedna z bojovnic udělá velký krok směrem k titulu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Lucia Szabová zažije na turnaji Oktagon 55 v německém Stuttgartu velký comeback. 26letá bojovnice se v MMA zápase naposledy objevila v červenci 2021, kdy na body zdolala kvalitní Švédku Cornelii Holm. Jen pár měsíců na to oznámila, že je v jiném stavu.

To, že je Lucia Szabová těhotná samozřejmě značně poupravilo její plány. Ty nejvyšší sportovní ambice ale dál zůstávají stejné. Svěřenkyně trenéra Fera Starého při mateřské dokončila studia a pozvolna naskakovala zpět do tréninkové zátěže.

První test po pauze přišel na říjnovém turnaji Oktagon 47 v Bratislavě, kde v zápase pod postojářskými pravidly porazila po povedeném výkonu jednomyslně na body Alexandru Andersrod. Komplexní MMA však skýtá daleko více nástrah a první opravdová zkouška přichází až dnes.

BILANCE
LUCIA SZABOVÁ 🇸🇰 RÓZA GUMIENNA 🇵🇱
4–0 5–3
#4 žebříčku #2 žebříčku
26 let 34 let, 175 cm

V profi MMA neporažená Szabová zvládla, stejně jako její soupeřka, páteční váhu na výbornou a z jejího tradičního úsměvu od ucha k uchu lze soudit, že je na zápas dobře naladěná. Z pohledu sázkových kurzů je slovenská zápasnice jednoznačnou favoritkou, na což je však ze svých dosavadních zápasů v Oktagonu zvyklá.

Sledujte Oktagon 55 živě na Tipsport TV

Roza Gumienna představuje pro Szabovou mnohem větší nebezpečí než by se na první pohled mohlo zdát. Také ona, stejně jako Szabová, má doma několik titulů z thajského boxu a právě postoj je její velkou devizou. V posledním duelu proti Lucii Krajčovič navíc předvedla, že je na tom výborně také co se týče wrestlingu a slovenskou veteránku neměla problém několikrát vzít na zem pomocí takedownu.

Studentka psychologie si má dosud v organizaci Oktagon vyrovnanou bilanci. Při svém debutu nestačila na Cornelii Holm na body. Chuť si ovšem spravila ve zmíněném zápase s Krajčovič, který naopak ona dotáhla do bodového vítězství.

Gumienna dosud v kariéře neprohrála před časovým limitem a vzhledem k okolnostem se i v tomto případě nabízí tip na plný počet kol (3). Dodejme, že vítězka zápasu se výrazně přiblíží titulové šanci v bantamové váze, která je aktuálně bez šampionky.

TIP: Zápas skončí na body, v kurzu 1,49 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Szabová vs Gumienna tip

Szabová livestream dnes Oktagon 55 živě

Duel Szabová vs. Gumienna můžete sledovat v živém přenosu na Tipsport TV. Více informací se dočtete zde. K dispozici jsou také placené alternativy: PPV na oktagon.tv v ceně 14,99 EUR a přímý přenos na Premier Sport 4 Extra HD za stejnou částku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte Oktagon 55 živě na Tipsport TV

Kdy a kde dnes sledovat turnaj OKTAGON 55: Pukač vs. Jungwirth 2? ▶️ Livestream online

Už dnes od 18:00 ⏰ se v německém Stuttgartu koná turnaj Oktagon 55 s hlavním zápasem Pukač vs. Jungwirth. Návod na sledování přímého...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...