Kdy a kde dnes sledovat turnaj OKTAGON 55: Pukač vs. Jungwirth 2? ▶️ Livestream online

Už dnes od 18:00 se v německém Stuttgartu koná turnaj Oktagon 55 s hlavním zápasem Pukač vs. Jungwirth. Návod na sledování přímého přenosu najdete v tomto článku.

Sledujte Oktagon 55 živě na Tipsport TV Foto: Tipsport

Kde sledovat Oktagon 55: Pukač vs. Jungwirth 2 (Stuttgart) živě ▶️ online live stream zdarma

Slovenská bojovnice Lucie Szabová se po mateřské dovolené vrací do klece MMA. Kartě turnaje Oktagon 55 v německém Stuttgartu vévodí odvetná bitva mezi Robo Pukačem a domácím Christianem Jungwirthem. Dokáže Diamantový čávo udolat nesmrtelného Kelta? Sledujte OKTAGON 55 živě ZDARMA na Tipsport TV, protože karta nabídne 12 mimořádně atraktivních soubojů.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Turnaj Oktagon 55 zažije velkolepý návrat slovenské hvězdy Lucie Szabové. „Silent Killer“ se do ostrého MMA zápasů vrací po necelých 3 letech, kdy si plnila mateřské povinnosti. Proti ní se postaví nebezpečná polská válečnice Roza Gumienna, která si naposledy minulý rok v létě na Štvanici poradila s Lucii Krajčovič.

V akci dnes uvidíme také amerického pořízka Jeremyho Kimballa, který změří síly s bývalým titulovým vyzyvatelem polotěžké váhy, Alexanderem Poppeckem. Revanšovat se za podivné odstoupení z prvního vzájemného duelu bude chtít proti Jungwirthovi Robert Pukač, který po dlouhé době dostává šanci ukázat svoje schopnosti v hlavním zápase celé karty.

Jak Oktagon sledovat živý přenos v TV a online livestream (Tipsport TV, PPV oktagon tv, Premier Sport 4 Extra HD)

Oktagon 55 zdarma dnes od 18:00 tradičně nabídne pro všechny nově zaregistrované sázkaře Tipsport TV. Zde můžete sledovat všechny zápasy fight card ve skvělé kvalitě a přes celou šířku obrazovky na mobilu, PC i tabletu. Po ověření účtu Tipsport odmění všechny nové klienty sázkovým bonusem 300 Kč.

Stávající sázkaři mohou Oktagon dnes sledovat na Tipsport TV také, stačí splnit jednoduchou podmínku vsazeného tiketu za alespoň 30 Kč v posledních 7 dnech. Výhodou je, že během sledování soubojů máte zároveň dokonalý přehled o live kurzech, což je ideální možnost, jak zareagovat na dění v kleci případnou sázkou.

Oktagon 55 live stream je samozřejmě k dispozici také na oktagon.tv, kde vás nákup PPV vyjde na 14,99 EUR. Stejnou částku zaplatíte v případě, když dáte přednost sledování turnaje skrze stanici Premier Sport 4 Extra HD.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdo dnes zápasí na turnaji Oktagon 55 ve Stuttgartu?

Kromě hlavního zápasu Pukač vs. Jungwirth můžete dnes na turnaji Oktagon 55 sledovat očekávaný ženský duel Gumiena vs. Szabová živě a spoustu dalších zajímavých soubojů.

2️⃣ Kde najdu Oktagon 55 přímý přenos zdarma?

Pro sledování turnaje Oktagon 55 se nabízí hned několik variant, včetně livestreamu na Tipsport TV. Podrobnosti vám přinášíme uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Robo Pukač

Pukačova upřímná zpověď vzbuzuje velké emoce. Diamantový Čávo děkuje fanouškům za podporu

Diamantový čávo se chystá už podruhé do boje s Christianem Jungwirthem. Před odvetou učinil upřímnou zpověď, ve které se vrací k nelehkému...

Jaime Cordero

Jaime Cordero predikuje svůj zápas na OKTAGONu 55. Promluvil i o případné odvetě s Mazúchem

Poslední match Jaimeho Cordera nevyšel zrovna dobře. Na OKTAGONu 55 bude mít šanci svou bilanci napravit.😎 Proti němu bude stát Rakušan Dom...