Jaime Cordero predikuje svůj zápas na OKTAGONu 55. Promluvil i o případné odvetě s Mazúchem

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Poslední match Jaimeho Cordera nevyšel zrovna dobře. Na OKTAGONu 55 bude mít šanci svou bilanci napravit. Proti němu bude stát Rakušan Dom Schober. Německý bojovník má jasnou predikci a prozradil, jak to vidí s odvetou s Mazúchem.

Jaime Cordero Foto: OKTAGON MMA

Cordero: Jsem lepší striker než Schober

Jaime Cordero v posledním zápase v říjnu minulého roku podlehl Marku Mazúchovi, který německého protivníka ukončil ve třetím kole na TKO. V duelu se slovenským bojovníkem si hned v prvním roundu zlomil ruku, se kterou vydržel až do finálového kola. Teď čeká Cordera soupeř z Rakouska, na kterého si věří. Vsaďte si na zápasy turnaje OKTAGON 55 a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Nemyslím si, že by se mnou Dominic chtěl zůstat v postoji. Myslím si, že jsem lepší striker, techničtější. Nejspíš mě bude chtít vzít na zem, unavit mě a držet mě tam co nejdéle a vytvářet na mě tlak, ale na to jsme samozřejmě připraveni,“ prozradil Cordero v podcastu MMA 4 Fans.

„Lidi si myslí, že to na zemi moc neumím, protože to u mě moc neviděli (asi až na jeden zápas před zhruba dvěma lety, kde jsem trochu na zemi bojoval). Od té doby jsem se ale posunul, takže pokud dojde na grappling a wrestling, nemám se čeho bát. Bude mě tam nejdřív muset udržet, a pokud se mu to podaří, moje obrana je natolik dobrá, že mě na submisi jen tak neukončí,“ prohlásil odhodlaně Cordero.

„Nerad o soupeřích mluvím pohrdavě a proti němu nic nemám, naopak mi jako osoba přijde fajn, ale je sice v téhle hře o něco déle než já, jenže když jsi v tom dlouho, křivka toho vývoje se vyrovnává,“ vysvětlil, jak to vidí.

„Nejvíc to jde nahoru na začátku, ale čím déle v tom jsi, tím víc se ty rozdíly mezi tebou a ostatními mažou. Pokud se neobjeví nějaká nová věc, kterou by mě mohl překvapit, nemyslím si, že by mě mohl ohrozit,“ dodal Cordero.

Odveta s Mazúchem?

Zápas s Markem Mazúchem byl pro Jaimeho Cordera smolný už od prvního kola. Během toho si německý bojovník zlomil ruku. Na konto si sice připsal prohru na TKO, ale i zranění navzdory se dokázal probojovat až do třetího kola. Odvetě se slovenským zápasníkem by se v budoucnu nebránil, ale hned tak se jí nedočkáme.

„Do odvety bych stoprocentně šel, ale asi to nebude v dohledné době, takže si nemyslím, že by na to došlo hned po Dominicovi. Viděl bych to tak v horizontu dvou let,“ odhadoval Cordero.

„Vzhledem k tomu, že jsem v podstatě na začátku kariéry, je pro mě důležité si toho vyzkoušet co nejvíc, poznat co nejvíc bojových stylů a zkoušet se jim přizpůsobit,“ připustil.

„Nicméně pokud bych měl znovu bojovat s Mazúchem, musel bych opět trénovat podobným stylem jako předtím a zvolit podobný přístup jako posledně a to by mě v tuhle chvíli zatěžovalo. Nebavilo by mě si tím teď procházet znova. Rád studuju nového soupeře, baví mě ho společně s týmem analyzovat,“ vysvětlil německý bojovník.

Jaime Cordero přiznal, že má zkrátka rád nové výzvy. Tu pro něj v tuhle chvíli Marek Mazúch nepředstavuje, odvetu by ale v budoucnu rozhodně chtěl. Uvidíme tedy, kolik zápasů bude mezitím třeba, než se dočkáme druhého dílu souboje Cordero vs. Mazúch.

Zápas Cordero vs. Mazúch si můžete připomenout zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Robo Pukač

Pukačova upřímná zpověď vzbuzuje velké emoce. Diamantový Čávo děkuje fanouškům za podporu

Diamantový čávo se chystá už podruhé do boje s Christianem Jungwirthem. Před odvetou učinil upřímnou zpověď, ve které se vrací k nelehkému...

Alexander Poppeck

Poppecka čeká americký Grizzly. Nebýt Jamahala Hilla a dalších okolností, mohli se potkat už v UFC

Po smolné prohře s Pavolem Langerem čeká Alexandera Poppecka americký Grizzly.🐻 Jeremy Kimball svého času bojoval v UFC, kam měl namířeno i...

Václav Sivák

Nechte si zajít chuť, na zápas Mawara se Sivákem jen tak nedojde. Nabízí se však tato varianta

Je to zápas, o kterém se spekuluje už několik měsíců. Bitva předních českých postojářů se však ve světle nejnovějšího vyjádření promotéra...