Nechte si zajít chuť, na zápas Mawara se Sivákem jen tak nedojde. Nabízí se však tato varianta

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Je to zápas, o kterém se spekuluje už několik měsíců. Bitva předních českých postojářů se však ve světle nejnovějšího vyjádření promotéra Marhanského výrazně komplikuje. Co za tím je?

Václav Sivák Foto: RFA

RFA na požadavky Siváka s Růžičkou prozatím nepřistoupí

Vysněný zápas mezi Tadeášem Růžičkou a Václavem Sivákem se v dohledné době neuskuteční. Vzájemný duel se skloňuje od druhé poloviny loňského roku, avšak zatím nic nenasvědčuje tomu, že bychom se ho v dohledné době dočkali. Oba chtějí za zápas milion korun.

Finanční požadavky jsou na české poměry velmi vysoké. Úzce to souvisí s tím, že si Tadeáš Růžička i Vašek Sivák spolu se svými týmy dobře uvědomují, o jak atraktivní a divácky sledovaný zápas by se jednalo. Organizace RFA, kde oba zápasí, však v současnosti tuto konfrontaci právě kvůli vysokým nárokům odložila na neurčito.

„Mohu potvrdit, že ani jeden nechtěl jít pod milion korun. Chtěli mít fixní částku za zápas nastavenou na milion korun. Učinili jsme jim na naše poměry rekordní nabídku, ale ani jeden z nich nesouhlasil.

Možná jsme byli relativně blízko, v tuto chvíli jsme se ale rozhodli, že na zápas zatím nepřistoupíme. Přemýšlíme a hledáme další varianty, protože prostory i haly v Praze jsou o dost dražší než jinde. Je možné, že se tento zápas nakonec uskuteční, avšak v jiném městě a v trochu jiném konceptu,“ uvedl Boris Marhanský pro sport.cz

Václav Sivák i Tadeáš Růžička patří k tomu nejlepšímu, co česká postojářská scéna nabízí a oba mají ambice v dohledné době prorazit také v zahraničí. Na celé věci je pikantní mimo jiné to, že se oba velmi dobře znají a před lety spolu dokonce trénovali. V současnosti si ale každý jde svou cestou a nijak zásadně se neřeší.

Zatímco neporažený Sivák má za sebou úspěšnou premiéru v polské organizaci KSW, Mawar už nějakou dobu pobývá v Thajsku, kde tříbí svoje dovednosti po boku elitních sparingpartnerů. Oba přitom avizují velké zápasy, které by je měli v dohledné době čekat. Proti sobě se ovšem v brzké budoucnosti zřejmě nepostaví.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vašek Sivák se stal prvním šampionem RFA

Elitní postojáři si jdou po krku, za zápas chtějí miliony

Na české bojové scéně se schyluje k nevídané postojářské bitvě. Organizace RFA si mne ruce a slibuje, že vytoužený souboj bad boyů doručí...

Bojovník Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Mawar Růžička – profil a zápasy stand-up bojovníka

Tadeáš Růžička je hvězda české postojové scény, král Oktagon Undergroundu a mistr světa v thajském boxu 🎖️. Podívejte se na kariéru velkého...

Vašek Sivák

Václav Sivák - profil a kariéra talentovaného zápasníka

Vašek Sivák je kometa ⭐ bojových sportů u nás i v zahraničí. Jako první Čech v historii 🥇 vybojoval mezi amatéry prestižní světový titul...