Poppecka čeká americký Grizzly. Nebýt Jamahala Hilla a dalších okolností, mohli se potkat už v UFC

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Po smolné prohře s Pavolem Langerem čeká Alexandera Poppecka americký Grizzly. Jeremy Kimball svého času bojoval v UFC, kam měl namířeno i Ironside. Kdyby jim vše vyšlo, jak plánovali, mohli se střetnout už tam. Teď je čeká společný souboj pod střechou OKTAGON MMA.

Alexander Poppeck Foto: OKTAGON MMA

Kimball vs. Poppeck

Do klece OKTAGON MMA se znovu po necelém roce chystá německý bojovník Alexander Poppeck. Tentokrát se Ironside utká s americkým bijcem Jeremym Kimballem, který je mimo jiné veteránem UFC. Vsaďte si na svého favorita turnaje a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Kimball má za sebou celkem devětadvacet profesionálních zápasů (19-10). Než se Grizzly poprvé předvedl fanouškům české žluto-černé organizace, absolvoval mimo jiné pár zápasů ve známém Bellatoru, ale také čtyři fighty v UFC.

Když se Kimball dočkal svého debutu v UFC, měl na kontě čtrnáct výher a pět proher. Bohužel Grizzlymu premiéra v nejprestižnější organizaci světa nevyšla – Marcos Rogerio de Lima ho ukončil v prvním kole TKO.

V druhém zápase UFC Kimball ale zaválel a duel s Joshem Stansburym uzavřel stejným způsobem, jak byl ukončen předtím on – v prvním kole na TKO. Grizzlymu ale štěstí dlouho nevydrželo a v dalších dvou soubojích si znovu připsal porážku. TKO od Darka Stosice a rear-naked-choke, který mu úspěšně nasadil Dominick Reyes, definitivně Kimballa vyhodily z řad světové elity MMA.

Jeho nadcházející soupeř Alexander Poppeck měl také svého času namířeno do UFC a některé možná překvapí, kdo ho v Dana White's Contender Series vyřadil ze hry – tohle jméno zná totiž každý fanoušek MMA.

Psal se rok 2019 a Alexander Poppeck se v rámci Contenderu utkal s jedním ze současných rivalů Jiřího Procházky Jamahalem Hillem.

Přestože Poppeck nemá na kontě jediné vítězství na submisi, snažil se souboj přesouvat na zem. Na Ironsideovi byla viditelná únava, a tak si chtěl možná během přetlačování na podlaze „odpočinout“ od Hillova neustávajícího tlaku v postoji.

Hill nicméně zpočátku na Poppeckovu hru odmítal přistoupit a okamžitě se vrátil zpátky na nohy. Ke konci druhého kola se ale bojovníci znovu ocitli na zemi, kde Hill předvedl ukázkové ground and pound, dobíjel Poppecka salvou úderů a loktů a zápas tak ukončil na TKO.

Kdyby se Poppeckovi tehdy vedlo lépe a podařilo se mu podepsat kontrakt s UFC a Kimballovi se povedlo v organizaci udržet o rok dva déle, mohli se tihle borci střetnout už tehdy pod střechou UFC. Osud ale zřejmě chtěl, aby se potkali tak či tak, a tak si to rozdají v rámci turnaje OKTAGON 55 ve Stuttgartu.

sipka Čtěte také: Pukačova upřímná zpověď vzbuzuje velké emoce. Diamantový Čávo děkuje fanouškům za podporu

Přestože Kimball se na rozdíl od Poppecka nějaký ten čas v UFC ohřál, sázkové kanceláře favorizují Ironsidea, jehož skóre je příznivější. V bilancích obou zápasníků nicméně převládají ukončení na KO/TKO, Poppeck ale nemá takový sklon ke střídavým výsledkům. Který ze zápasníků má tvrdší údery, se dozvíme již tuto sobotu.

Podívejte se na rozhodující část zápasu Poppeck vs. Hill:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Pereira

VIDEO: Šampion Alex Pereira dostal KO při sparingu. Na budku dostal od amerického rappera

I mistr tesař se někdy utne. Důkazem je video, které zaplavilo sociální sítě a v němž šampion polotěžké váhy UFC padá při sparingu...

Gábor Boráros

Jede se dál. Boráros po neúspěšné premiéře v ACA řeší nové výzvy. Laso mu prý hodila řada organizací

Gábor Boráros si v druhou březnovou sobotu připsal z premiéry v ruské organizaci prohru. Český bojovník už se ale oklepal a řeší nové...

David Hošek bere na KSW 92 vítězství

Hořkosladké vítězství Davida Hoška v KSW. Soupeř se zranil už po 44 vteřinách zápasu

Český zápasník David Hošek si na dnešním turnaji KSW 92 připsal první vítězství v polské organizaci, avšak tímto způsobem si to rozhodně...