VIDEO: Šampion Alex Pereira dostal KO při sparingu. Na budku dostal od amerického rappera

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Říká se, že i mistr tesař se někdy utne. To dokazuje i video, které zaplavilo sociální sítě a v němž šampion polotěžké váhy UFC Alex Pereira padá během sparingu bezvládně k zemi...

Alex Pereira Foto: Profimedia

Knockoutovaný šampion

Alex Pereira je jeden z nejtalentovanějších bojovníků současnosti – kromě úspěšné kariéry v Glory se vyšplhal až na vrchol polotěžké váhy UFC a hrdě nosí pás šampiona, který díky své vytříbené technice vyfoukl českému samurajovi Jiřímu Procházkovi. Přesto i šampion může udělat chybu a dostat takzvaně na budku.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

To se současnému šampionovi stalo během sparingů, kdy ho knockoutoval muž, který si říká Lil Tjay. V českých končinách tohle jméno něco řekne jen málokomu, jde ale o poměrně známého rappera a zpěváka. Mezi jeho nejslavnější počiny patří songy „Resume“ a „Brothers“, po které podepsal smlouvu s Columbia Records.

Tjay vyrůstal v Bronxu a ze tří sourozenců byl prý ten nejproblémovější. V patnácti letech byl dokonce na rok poslán do výchovného zařízení. V červnu 2022 se stal obětí loupežného přepadení, během něhož byl postřelen. Musel být okamžitě operován, ale přežil.

Tohle je muž, který dokázal šampiona polotěžké váhy UFC Alexe Pereiru poslat k zemi. Přestože je Tjay oproti Pereirovi drobnější, jeho pravačka umí dát očivitně co proto. Pereira nejenže padl k zemi, ale zdálo se, že byl i chvilku otřesený.

Jediné KO v kariéře

Pereiru KO od hudebníka očividně překvapilo, a není divu. I během jeho MMA kariéry se něco podobného podařilo jen jedinému člověku – Pereirově nemesis Israeli Adesanyovi, který současného držitele pásu polotěžké váhy knockoutoval během jejich odvety v dubnu 2023.

sipka Čtěte také: UFC aktualizovalo žebříčky: australský přízrak vyletěl o 6 příček a ukázal na dalšího soupeře

Už co nevidět čeká Alexe Pereiru první obhajoba pásu. Bitvu s dlouho odstaveným a o to hladovějším Jamahalem Hillem svede 13. dubna během jubilejního třístého turnaje, který tenhle titulový souboj uzavře. Snad se Alexovi nedostane tohle nečekané KO pod kůži a neovlivní jeho výkon v kleci.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fortuna soutěž o zájezd na BJP do Las Vegas

SOUTĚŽ O ZÁJEZD: Vyrazte s Fortunou do Las Vegas na zápas Jiřího Procházky proti Rakičovi

Jiří Procházka se 13. dubna utká na turnaji UFC 300 v Las Vegas s Aleksandarem Rakičem. U Fortuny můžete vyhrát zájezd pro dvě osoby a...

Jiří Procházka

Takový horor nechcete! Procházka vzpomíná, jak se ztratil v horách. Suvenýrem mu byl zčernalý prst

Jiří Procházka je známým milovníkem přírody a nezřídka si vyjde na túru sám. Přiznal, že se mu to jednou nevyplatilo.⚡Popsal drama jako z...

Makhmud Muradov

Mach Muradov hlásí skvělé zprávy. Na stole mu přistála vylepšená smlouva s UFC

Všechno zlé je pro něco dobré. Bojovník Makhmud Muradov sed pochlubil novým kontraktem s organizací UFC, podle kterého si navíc finančně...