Jede se dál. Boráros po neúspěšné premiéře v ACA řeší nové výzvy. Laso mu prý hodila řada organizací

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Gábor Boráros si v druhou březnovou sobotu připsal z premiéry v ruské organizaci prohru. Český bojovník už se ale oklepal a řeší nové výzvy. Boráros navíc prý dostal nabídky z několika organizací, má už ale jasno, kde zakotví.

Gábor Boráros Foto: OKTAGON MMA

Nové výzvy pro Gábora Borárose

Gábor Boráros si bohužel ze své premiéry v ruské organizaci ACA přivezl prohru. Favorizovaný bývalý šampion ONE FC Marat Gafurov – a mimo jiné někdejší přemožitel Davida Kozmy – Borárose utáhl na zemi hned v prvním kole.

Slovenský bojovník neměl z prohry logicky velkou radost, ale odradit se rozhodně nenechá a už přemýšlí, co bude dál. Kromě toho, že v ACA s ním dle jeho slov stále počítají, dostal i další nabídky. Rozhodl se ale zakotvit v domácí RFA.

Betano

„Mám i další nabídky, nejen z RFA. Je ale jasné, že půjdu do RFA, což už jsem avizoval. Poslali mi dobrou nabídku, a dokonce tam mám i vyzyvatele,“ prozradil Gábor v rozhovoru pro redakci Netky.

Z Real Fight Arena se Gábor dočkal dokonce dvou výzev, a tak bude z čeho vybírat. Bezprostředně po jeho porážce v ACA se o souboj s ním přihlásil Adam „Valašské Tornádo“ Jakubík. S další výzvou přišel Frederico Komuenha, jehož známe z IAF, KSW a naposledy se představil v kontroverzní organizaci Red Face.

Boráros připustil, že zatím neví, kterého z vyzyvatelů by radši, jelikož zatím neměl čas studovat jejich bilanci a zápasy, avizoval ale, že před nimi rozhodně nehodlá couvat, a pokud mu to zdraví dovolí, rozdá si to, s kýmkoli bude třeba.

Zdravotní problémy před zápasem v ACA

Dle slov Gábora Borárose se s ním v ruské organizaci stále počítá. Na úvod nedostal zrovna nejsnazšího soupeře, především prý ale vstupoval do klece indisponovaný. „Už před odletem do Moskvy jsem cítil, že to nebude stoprocentní výkon, protože jsem byl nemocný,“ prozradil Boráros.

„V Moskvě to na mě dolehlo. Byl jsem strašně unavený a měl jsem nejspíš horečku. Cítil jsem, že jsem zničený. Dva dny jsem jen ležel na pokoji a potil se,“ přiznal Gábor a dodal, že by se nedivil, kdyby šlo o covid.

„Lituju toho, jak to dopadlo, ale co mám dělat? Byl jsem nemocný. Není to výmluva, ale pravda. (...) Nedivím se, že jsem nebyl v nejlepším stavu. Lituju ale, že jsem převedl takový výkon. Lituju,“ dodal Boráros.

sipka Více čtěte zde: Boj na několika frontách. Gábor Boráros řeší před zápasem v Rusku vážné komplikace

Ať už byly okolnosti jakékoli, výsledek je, jaký je, a tak si jistě Boráros bude chtít po nepříjemné prohře spravit chuť. S kým a pod čí střechou to bude, se jistě co nevidět dozvíme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Hošek

Týden s FightLive #9: Hoškovo vítězství v KSW, Masvidal vs. Diaz 2, Muradov a nový kontrakt, napadený Bejr

Za sebou máme druhý březnový týden, který přinesl spoustu nového: Vítězství Davida Hoška, Marcina Tybury nebo oznámení o nových, napínavých...

Jakub Jíra a Tomáš Le Sy

Co vedlo Aleše Bejra ke spolupráci s Red Face? Názor promotéra Le Syho vás zřejmě překvapí

Ohledně angažování Aleše Bejra v organizace Red Face visí ve vzduchu celá řada otázek. Názor, co Psychopata k tomuto kroku vedlo, nabízí...

Jiří Procházka

Takový horor nechcete! Procházka vzpomíná, jak se ztratil v horách. Suvenýrem mu byl zčernalý prst

Jiří Procházka je známým milovníkem přírody a nezřídka si vyjde na túru sám. Přiznal, že se mu to jednou nevyplatilo.⚡Popsal drama jako z...