Týden s FightLive #9: Hoškovo vítězství v KSW, Masvidal vs. Diaz 2, Muradov a nový kontrakt, napadený Bejr

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Za sebou máme druhý březnový týden, který přinesl spoustu nového: Vítězství Davida Hoška, Marcina Tybury nebo oznámení nových, napínavých duelů. Připomeňte si s námi události předchozích sedmi dnů.

David Hošek Foto: KSW

David Hošek a jeho hořkosladká výhra

David Hošek si o víkendu střihnul zápas v polské organizaci KSW. Duel v rámci dvaadevadesátého turnaje pro něj skončil kýženým vítězstvím, průběh zápasu si ale nejspíš představoval úplně jinak.

Dočkal se sice předčasného konce, ale ne tak, jak si každý bojovník přeje. Po 44 vteřinách bylo po všem, když Hoškův soupeř Damian Mieczkowski požádal o pozastavení zápasu kvůli bolavému zápěstí. Bitva pak byla definitivně ukončena, jelikož se ukázalo, že má Mieczkowski zlomenou levou ruku.

Betano

Kdy přesně ke zranění došlo, se nepodařilo zjistit ani zpětně ze záběrů. Byť si Hošek pravděpodobně své vítězství představoval jinak, pořád jde o výhru, která se počítá. Český bojovník po zápase prohlásil, že by se v budoucnu nebránil odvetě.

sipka Vyjádření Davida Hoška po zápase najdete zde: Hošek zapisuje důležitou výhru v KSW. Zápas ovšem skončil dřív, než pořádně začal

Tuivasova čtvrtá prohra v řadě

UFC Fight Night tentokrát uzavírala dvojice těžkých vah Tai Tuivasa a Marcin Tybura. Tuivasovi se sice poslední dobou nedaří, ale jde o bojovníka, který je známý svými tvrdými power punches, jimiž soupeře předčasně posílá k zemi. Právě tahle pověst udělala z australského bojovníka favorita zápasu.

Vítězství si ale Marcin Tybura. Ten v minulém zápase podlehl Tomu Aspinallovi, na rozdíl od Tuivasy má však na kontě i pár ukončení na zemi a s „Bam Bamem“ si připsal další takovou výhru. Tyburovi se podařilo Tuivasovi nasadit škrcení zezadu (rear-naked-choke) a ukončit ho po čtyřech minutách úvodního kola na technickou submisi.

Dvě hvězdy v ringu: Masvidal vs. Diaz 2

Mohlo by se zdát, že po oznámení kontroverzního duelu Tyson vs. Paul dlouho žádná velká bomba nepřijde, ale chyba lávky. Sotva týden poté byl oznámený souboj Masvidal vs. Diaz 2. Veteráni UFC se sice potkají na jednom bojišti již podruhé, klec ale vymění za ring.

Jejich první taneček, který se odehrál téměř před pěti lety, dopadl ve prospěch Masvidala, když doktor zápas ve třetím kole ukončil, a Masvidal si tak připsal vítězství TKO. Už tehdy tedy „Gamebred“ dokázal Diaze ukončit v postoji, uvidíme tedy, zda se bude 1. června historie opakovat, nebo jestli se podaří Diazovi srovnat na 1-1.

sipka Více o duelu čtěte zde: Masvidal s Diazem se vrací do boje! Svedou spolu desetikolovou bitvu v ringu

Mach Muradov a nová smlouva v UFC

Makhmud Muradov v minulém týdnu zveřejnil zprávu o nové smlouvě v UFC. V organizaci je už od roku 2019, svedl tu celkem sedm bitev (4-2), přičemž z té poslední odešel s výsledkem „no contest“ (zápas byl ukončen po jedenácti vteřinách poté, co Muradov inkasoval nepříjemný eye poke).

Oficiálně mají oba zápasníci v bilanci zapsáno „bez výsledku“, organizace ale přece jen tenhle match zřejmě pomyslně připsala uzbeckému bojovníkovi a odměnila ho novým kontraktem. Kromě toho, že má v tuto chvíli Makhmud jisté další čtyři zápasy v organizaci, si také podle všeho finančně přilepšil.

Aleš Bejr vs. Lucka Droběna Kotlárová

Fanoušky sledující Clash of the Stars nejdříve šokovala zpráva o Aleši Bejrovi, který zběhl ke konkurenční organizaci Red Face, kde má plnit úlohu promotéra. Že to není jednoduchá pozice, se přesvědčil během posledního vysílání, kde se podobně, jako tomu je v B4THECLASH, usadil k jednomu stolu s jednou z dvojic nadcházejícího turnaje – Lucií Droběnou Kotlárovou a Reginou Labajovou.

První známá ženská zástupkyně rodu Kotlárů se během natáčení vyjadřovala, jak je jí vlastní, a vůbec nic si nehodlala nechat líbit. Stačilo ji jen trochu popíchnout a už byl oheň na střeše. To poznal především samotný Bejr, který Droběnu nechtěně popudil a ta se rozhodla ho doslova zasednout.

Ironií je, že Aleš Bejr kontroval slovy: Právě jsi napadla promotéra. On sám má totiž z dob angažmá v Clash of the Stars velmi podobné škraloupy. V roli Psychopata Bejra se tu vrhal na kde koho a promotéra Tomáše Le Syho napadl dokonce během jednoho z turnajů.

sipka Více o incidentu se dozvíte zde: To je síla! Obrovitá Lucie Droběnka Kotlárová napadla při natáčení Psychopata Bejra

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka

Takový horor nechcete! Procházka vzpomíná, jak se ztratil v horách. Suvenýrem mu byl zčernalý prst

Jiří Procházka je známým milovníkem přírody a nezřídka si vyjde na túru sám. Přiznal, že se mu to jednou nevyplatilo.⚡Popsal drama jako z...

Jakub Jíra a Tomáš Le Sy

Co vedlo Aleše Bejra ke spolupráci s Red Face? Názor promotéra Le Syho vás zřejmě překvapí

Ohledně angažování Aleše Bejra v organizace Red Face visí ve vzduchu celá řada otázek. Názor, co Psychopata k tomuto kroku vedlo, nabízí...

Legendární Mike Tyson

VIDEO: Mike Tyson se ponořil do přípravy. Zveřejnil záběry ze svého prvního tréninku

Mikea Tysona čeká souboj s podstatně mladším soupeřem, a tak už pomalu ladí formu.💪 Jeho příspěvek na sítích dokazuje, že na to legenda...