Protest podávat nebudeme, říká Patrik Kincl. Prozradil, jaké k tomu má Bahníkův tým důvody

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Ze zápasu Jakuba Bahníka zbyla týmu českého bojovníka po kontroverzním výsledku hořká pachuť. Podobně souboj vnímali nejen fanoušci, ale i promotér OKTAGONu. Bahníkův tým se přesto nakonec rozhodl protest nepodávat. Důvody najdete v článku.

Jakub Bahník Foto: OKTAGON MMA

Bahníkova kontroverzní porážka

V sobotu večer se během turnaje OKTAGON 55 odehrál zápas, jehož výsledek rozčílil nejen roh oficiálně poraženého bojovníka, ale také obecenstvo, a dokonce i promotéra organizace Ondřeje Novotného.

Jakub Bahník svedl s nováčkem OKTAGONu, afghánským bojovníkem Wahidem Najandem hodně vyrovnanou bitvu, přesto mnozí viděli vítězství na straně českého bojovníka. Sudí ale vnímali situaci jinak a výhru s výsledkem split decision si odnesl Najand.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Musím říct, že jsem za Kubu rozezlen. Rovnou v kleci jsem mu řekl, že je to na protest. Z mého pohledu jsem mu gratuloval k velmi dobrému a vítěznému zápasu. Řekl jsem i Wahidovi, že to není o tom, že Kuba je kluk, kterého znám a je s námi od prvního Oktagonu,“ vyjádřil se k nešťastné situaci Ondřej Novotný.

Protest se nakonec podávat nebude

Pokud by na zmíněný protest došlo, nikdo by se tomu nedivil, zdá se ale, že se Bahníkův tým rozhodl s výsledkem popasovat bez oficialit. „Protest nakonec podávat nebudeme,“ prozradil na svém instagramovém účtu Patrik Kincl.

„Bodové rozhodnutí se v 99,99 % prostě nemění. Šance by byla v případě, že rozhodčí nevěnovali zápasu pozornost, což by odpovídalo situaci, ale nemáme to jak prokázat,“ vysvětlil Inspektor. „Nebo v případě (opět prokazatelných) vazeb na zápasníka.

Jinak vyhodíš 500 EUR (poplatek za podání protestu) a německá asociace rozhodčích si to odůvodní. A jsem přesvědčen, že i kdyby to bylo každé kolo 10-8 pro Kubu, tak si budou schopni okecat i tohle. Kuba ten zápas vyhrál, ale zase to nebyl úplně rozdíl třídy, takže bez šance,“ dodal Kincl.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Miroslav Brož

Miroslav Brož prozradil, kde hodlá ukončit kariéru. Odhalil také, proč chtěl zápas s Eckerlinem

Miroslav Brož před zápasem s Christianem Eckerlinem prozradil, proč o souboj s frankfurtským králem tolik stál, a promluvil o blízkém konci...

Fleury vs. Škvor

Fleury poukázal na Škvorovy slabiny. Když ho ale podcením, ošklivě pohořím, připouští odhodlaný Ir

Ani ne za měsíc čeká Daniela Škvora největší výzva jeho dosavadní MMA kariéry v podobě Willa Fleuryho.🥊 Jak odhodlaný Ir vnímá svého...

Promotér Oktagon MMA Ondřej Novotný

Větší než kdy dřív! Oktagon oznámil obrovskou bombu, se kterou se hodlá zapsat do historie

Organizace Oktagon MMA nezastavuje. Žlutočerný kolos oznámil další velkou metu, ze které jde mráz po zádech. Velkolepé plány a sny se letos...