Summer party OKTAGONu odhaluje jednu pecku za druhou. Třešinkou na dortu bude odvetná řežba o titul

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

O Štvanici jsme sice přišli, zdá se ale, že bratislavská Summer party bude více než dostatečnou náhradou. Už teď je jasné, že se bude na co dívat. Odvetná bitva o titul bude třešinkou na hodně nazdobeném dortu.

Magard vs. Lima 1 Foto: OKTAGON MMA

Hlavní zápas Summer party? Neskutečná titulová bitva

Na poslední Štvanici, která se odehrála minulé léto, bylo jen málo těch, co neuronili slzu. Letní akce OKTAGONu jsou zkrátka úplně něco jiného než běžné eventy a v organizaci to dobře vědí. Se Štvanicí jsme se tedy sice museli rozloučit, náhradou nám ale bude bratislavská Summer party, která pomalu ale jistě nabývá velmi atraktivních rozměrů.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Naposledy například OKTAGON oznámil, že na tomhle letním večírku budeme svědky titulové řežby, která má za sebou už teď nějaký ten příběh. Bojovat se bude o pás bantamové váhy – dánský Žralok Jonas Mågård si bude chtít s brutálním Brazilcem Felipem Limou narovnat skóre a Lima si na druhé straně bude chtít připsat úspěšnou obhajobu. O tom, kam půjde pás, ani nemluvě.

Naposledy se tihle dva rozezlení borci utkali právě na Štvanici, která pro Mågårda nebyla zrovna nejšťastnějším turnajem. Po dlouhých týdnech vydatného trash talku, to byl nakonec Lima, na jehož slova došlo a kdo si odnesl po neskutečné pětikolové bitvě pás šampiona.

Lima vítězství ale tehdy nedosáhl úplně bez problémů. Byl sice naprosto očividně na jiném levelu než dánský Žralok, zároveň se ale dopouštěl nedovolených úderů do zad, které ho mohly stát zápas. Měl ale více štěstí než rozumu, protože Mågård chtěl bojovat až do samého konce. Jak bude tenhle duel vypadat tentokrát?

Bratislava bude prostě pecka!

Nudit se ale nebudeme ani před hlavním zápasem. Odehrají se tu například další zápasy druhé série projektu Tipsport Gamechanger – v akci znovu uvidíme Ronalda Paradeisera, který si do další bitvy o miliony vybral favorita pyramidy Daniela Torrese.

Velkou naději mají i fanoušci Losena Keity. Ten se na bratislavském turnaji objeví v případě, že se mu podaří v květnu ve Frankfurtu porazit Agyho Sardariho. Vítěz duelu si to pak v Bratislavě rozdá s Predragem Bogdanovičem, který předvedl v Ostravě proti Hafeni Nafukovi velmi přesvědčivý výkon.

Bratislavská Summer party ale nabídne kromě toho všeho i další zvučná jména. Vedle všeobecně oblíbeného Vlasta Čepa uvidíme velkolepý návrat Vojto Barboríka, jenž se v kleci OKTAGONu ukáže po dlouhých třech letech.

Karta bratislavského letního turnaje nemá ještě ani zdaleka plně nabito, a přesto má už teď hodně na co lákat. Je tedy jasné, že červnovým Edenem letní krasojízda domácí žluto-černé organizace zdaleka nekončí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Robo Pukač

Proč Robo Pukač nevyhrává? Ondřej Novotný a další analyzují, proč si Diamantový Čávo odnesl porážku

Robert Pukač má vymazlenou techniku, a přesto se mu nedaří vyhrávat. V odvetě s Jungwirthem si připsal 3️⃣ prohru v řadě. Proč tomu tak je?

Jakub Bahník

Protest podávat nebudeme, říká Patrik Kincl. Prozradil, jaké k tomu má Bahníkův tým důvody

Ze zápasu Jakuba Bahníka zbyla pro roh českého bojovníka hořká pachuť. Jako krádež to ale nevnímají jen oni. Chystá se Bahníkův tým podávat...

Miroslav Brož

Miroslav Brož prozradil, kde hodlá ukončit kariéru. Odhalil také, proč chtěl zápas s Eckerlinem

Miroslav Brož před zápasem s Christianem Eckerlinem prozradil, proč o souboj s frankfurtským králem tolik stál, a promluvil o blízkém konci...