David Kozma prozradil plány se svými dětmi. Převezmou potomci Růžového pantera MMA pochodeň?

David Kozma není jen jedním z nejoblíbenějších zápasníků OKTAGONu, ale také dvojnásobným otcem. Růžový panter prozradil, zda pro své děti chystá budoucnost v bojových sportech. Půjdou ve šlépějích svého otce?

David Kozma Foto: OKTAGON MMA

Uvidíme jednou děti Růžového pantera v kleci?

Většina dětí vidí ve svých rodičích vzory a dvojnásob to pak platí u těch, co se neohroženě bijí v kleci. Na druhé straně rodiče, pro něž je sport celoživotní náplní, znají dobře výhody pravidelného pohybu, a tak totéž chtějí logicky i pro své ratolesti. Pokud jde o bojové sporty, další výhodou je schopnost se v případě nutnosti ubránit.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Podobně to vnímá i jeden z nejoblíbenějších bojovníků OKTAGONu David Kozma, který je už dvojnásobným otcem. „Myslím si, že je budu chtít dát třeba na judo, ať si tam rozvinou mobilitu, ať umí spadnout nebo udělat kotrmelec,“ prozradil Růžový panter v Osscastu Karlose Vémoly.

„Jestli u toho budou chtít zůstat, to už je pak na nich, ale takové ty první krůčky, to padání a ty kotrmelce... určitě je budu chtít dát na judo nebo řecko-římský zápas, kde to probíhá formou hry,“ dodal David Kozma.

Kontroverze kolem malých bojovníků

Kolem spojení malých dětí a bojových sportů panuje hodně kontroverze. To pocítil například další zápasník OKTAGONu Vlado Lengál, který se chtěl pochlubit úspěchy svého syna a na hlavu se mu snesla sprcha kritiky. Lengál zdůraznil, že tréninky bojových sportů pro děti jsou bezpečné a mají speciální pravidla. Navíc se děti učí disciplíně a pokoře.

Že by se děti neměly podrobovat přílišným otřesům, natož pak ranám do hlavy, ví dobře každý zápasník, a proto je pro začátek častou volbou právě judo, které může být pro ty, kdo chtějí v bojových sportech pokračovat i v dospělosti, skvělým základem pro trénink MMA. Jak zmínil David Kozma, děti se také naučí správně padat a takovou schopnost by určitě u své ratolesti uvítal nejeden rodič.

Zda se v rodině Kozmů bude předávat MMA pochodeň, je ještě hudba daleké budoucnosti, Růžový panter by chtěl ale svým dětem poskytnout dobrý základ, kdyby se ho náhodou přece jen rozhodly jednou následovat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Magard vs. Lima 1

Summer party OKTAGONu odhaluje jednu pecku za druhou. Třešinkou na dortu bude odvetná řežba o titul

O Štvanici jsme sice přišli, zdá se ale, že bratislavská Summer party bude více než dostatečnou náhradou. Už teď je jasné, že se bude na co...

Robo Pukač

Proč Robo Pukač nevyhrává? Ondřej Novotný a další analyzují, proč si Diamantový Čávo odnesl porážku

Robert Pukač má vymazlenou techniku, a přesto se mu nedaří vyhrávat. V odvetě s Jungwirthem si připsal 3️⃣ prohru v řadě. Proč tomu tak je?

Jakub Bahník

Protest podávat nebudeme, říká Patrik Kincl. Prozradil, jaké k tomu má Bahníkův tým důvody

Ze zápasu Jakuba Bahníka zbyla pro roh českého bojovníka hořká pachuť. Jako krádež to ale nevnímají jen oni. Chystá se Bahníkův tým podávat...