Je to obrovský tlak! přiznává Vémola. Argentince prý rozhodně nepodceňuje

Do sobotní Štvanice už zbývá jen několik dnů a někteří zápasníci prožívají krušné chvíle shazování. Mezi ně už tradičně patří i Karlos Vémola. Jak se připravuje na Argentince a proč se cítí pod tlakem?

Karlos Vémola je pod velkým tlakem Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Český Terminátor zažívá velký tlak

Pro českého Terminátora je turnaj na Štvanici srdcovou záležitostí, a o to svědomitěji se na zápas připravuje: „Chci samozřejmě na Štvanici ukázat něco ve velkým stylu,“ prohlásil Vémola v pořadu Na dohled.

„Za týden touhle dobou už budeme mít naváženo a nemusím říkat, jak se na poslední Štvanici těším. Nikde jinde se podobná atmosféra nedá zažít. Osss,“ psal nadšeně na svých sociálních sítích.

Vémola přiznal že by chtěl ke konci kariéry ještě alespoň jednou ukončit zápas TKO, a proto se prý v tréninku vrací k základům: „Tak když už se blíží pomalu, ale jistě ten konec kariéry, tak nějaký TKO by se mi hrozně líbilo, takže jsem na tom hodně zapracoval teďka v Polsku, hodně jsme jeli ground and pound, víc než na submise se vracím k těm základům,“ popsal svůj trénink Vémola.

Když organizace Oktagon MMA ohlásila Vémolova soupeře na Štvanici, spousta fanoušků označila argentinského bojovníka za „slabého soupeře“Ondřej Novotný přiznal, že původně plánovali pro Terminátora větší esa, ani jedno však z různých důvodů nevyšlo. Přesto Karlos svého protivníka nehodlá podcenit.

„Lidi ho zase odsoudili, že to je slabej soupeř, ale já si pamatuju, kdy to samý říkali o Iličovi. Na rozdíl od veřejnosti, já ho rozhodně nepodceňuju (...) Je to součást mojí přípravy na zápas s Langerem, takže ho nemůžu podcenit,“ prohlásil Karlos. „Zase obrovskej tlak. Já nemůžu prohrát, nemůžu prohrát, já musim vyhrát,“ dodal.

Vémolovo nasazení po prohře s Kinclem konec konců okomentoval i Terminátorův pravděpodobně poslední soupeř kariéry Attila Végh„Je pro mě těžko pochopitelné, že měl teď těžký zápas s Patrikem, prohrál a hned vzal další zápas. Potom ho čeká Langer, který také nebude jednoduchým soupeřem. Potom ho čekám já, takže si toho nakládá na hlavu moc. Musí si to ale vyhodnotit sám, jak to má vymyšlené. Klobouk dolů, že jede jako pila...“ podivoval se Attila.

Zároveň však Végh podotknul, že on do zápasu s Vémolou půjde v každém případě, i kdyby Karlos nedejbože projel všechny předchozí souboje: „Mám už ten zápas v hlavě, takže i kdyby Karlos teď náhodou prohrál všechny zápasy, stejně s ním chci zápasit. Smlouva je už podepsaná, takže hlavně musíme zůstat zdraví,“ pronesl v rozhovoru s Patrikem Vrbovským.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Attila Végh

„S Karlosem Vémolou bude odveta, i když prohraje 10 zápasů z 10,“ avizuje Attila Végh

Slovenský šampion Attila Végh byl nejnovějším hostem podcastu s názvem Cesta bojovníka rappera Rytmuse. Došlo na hodně zajímavá slova i...

Promotéři Pavol Neruda a Ondřej Novotný

20 turnajů dopředu? Ondřej Novotný prozradil, s jakým výhledem Oktagon pracuje

S blížícími se turnaji na Štvanici se kolotoč rozhovorů a mediálních výstupů zase naplno roztáčí. Spolumajitel organizace Oktagon MMA...

Matěj Peňáz

Nepříjemné déjà vu, Bratislava ztrácí hlavní zápas! Proč neuvidíme duel Čepo Peňáz?

Fanoušci Oktagonu se tohoto duelu nemohli už dočkat, a teď se zdá, že se opět odkládá na neurčito. Co souboji Čepo vs Peňáz stojí v cestě...