„S Karlosem Vémolou bude odveta, i když prohraje 10 zápasů z 10,“ avizuje Attila Végh

Slovenský šampion Attila Végh byl nejnovějším hostem podcastu s názvem Cesta bojovníka rappera Rytmuse. Došlo na hodně zajímavá slova i otevřenou zpověď. Tady je to nejzajímavější z takřka hodinového dialogu.

Attila Végh Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Attila Végh v podcastu Rytmuse: O slávě, odvetě s Vémolou i mentálně průpravě

Málokdy dá Attila Végh v takové míře nahlédnout do svých myšlenkových pochodů. S velkým kamarádem Patrikem Rytmusem Vrbovským došlo z jeho strany na hodně otevřenou zpověď týkající se širokého záběru témat. Zajímavé povídání se ale primárně točilo kolem očekávané odvety.

Zápas století a hlavně výhra nad Karlosem Vémolou změnila Attilovi život. Tedy alespoň navenek. Slovenská legenda bojových umění ale v nitru zůstala stále tím stejným bojovníkem, jako v rané fázi kariéry.

„Sláva je jen nafouknutá bublina, je to pomíjivé. Chci z toho vytěžit maximum, a také to dělám,“ svěřil se Attila, který po všech stránkách již započal přípravu na odvetu s Karlosem Vémolou, která by se podle platné smlouvy měla uskutečnit ještě letos.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Věci se v poslední době změnily. Ještě nedávno byl on ten, kterého Karlos Vémola naháněl, aby ho dostal zpět do klece a mohl se s ním znovu utkat v odvetném zápase. Momentálně je to ale tak, že právě Attila se k zápasu číslo dvě upíná daleko více, než Terminátor.

„Chci absolvovat tu stejnou přípravu a cestu, jako v roce 2019, včetně spolupráce s mentálním koučem Radkem Ševčíkem. Nemůžu nic podcenit. Půjdu do toho zápasu, jakoby žádný předchozí nikdy nebyl.“

Attila se několikrát pozastavil nad zápasovým tempem svého soka, ale také velkého kamaráda Karlose Vémoly „Mám už ten zápas v hlavě, takže i kdyby Karlos teď náhodou prohrál všechny zápasy, stejně s ním chci zápasit. Smlouva je již podepsaná, takže hlavně musíme zůstat zdraví,“ předjímá Attila

V rámci rozhovoru došlo mimo jiné i na ohlédnutí za zápasem Vémola vs. Kincl. Podle Attily předvedli oba borci neuvěřitelné srdce, avšak Patrik Kincl si díky fantastické obraně zaslouženě připsal úspěšnou obhajobu titulu střední váhy. Na celý rozhovor se můžete podívat zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Roman Paulus byl šampionem Oktagon výzvy

„Maká na sobě každý den,“ pěje Attila Végh chválu na Romana Pauluse

Jedním ze zápasů sobotní Štvanice je duel Roman Paulus vs. Callum Mullen.👊 Jak slovenský bojovník ladí formu, dočká se po dvou prohrách...

Vážení před zápasem Attila vs Karlos

Po odvetě s Attilou konec kariéry. Co na to říká Végh?

Po nečekané prohře v odvetě s Patrikem Kinclem prohlásil český Terminátor, že brzy ukončí kariéru. Co na to říká jeho přemožitel Attila...

Atilla Végh

Attila Pumukli Végh - životopis a zápasy MMA bojovníka

Attila Pumukli Végh je nejlepším slovenským MMA bojovníkem všech dob❗ Podařilo se mu i získat titul v polotěžké váze americké organizace...