Jiří Procházka predikuje hlavní zápas UFC 300. BJP prozradil, s kým by se rád někdy objevil na kartě

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Co nevidět se Jiří Procházka znovu objeví v kleci UFC, tentokrát na jubilejní třísté akci organizace. BJP predikuje hlavní zápas a prozradil, s kým by se rád někdy objevil na jedné kartě.

Jiří Procházka Foto: Profimedia

Hill umí překvapit, Pereira konstantně pracovat

Už zanedlouho se Jiří Procházka znovu ocitne v oktagonu UFC. Zatímco posledně si zabojoval ve slavné Madison Square Garden, teď je součástí karty jubilejního třístého turnaje, na němž si chtěla střihnout zápas nejspíš většina zápasníků organizace. Český samuraj se vyjádřil ke kartě i k tomu, jak podle něj dopadne hlavní zápas.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„Jamahal Hill tam bude mít více zbraní, je v tom MMA déle než Pereira. Ale zase si myslím, že v tom postoji to bude... úplně jasně to vidím. Hill umí více překvapovat těmi svými výpady, tím svým stylem,“ řekl Jiří k Hillovi v podcastu To nemá kam.

„Pereira si zas dokáže zvyknout na konstantní práci a využít chyby. Myslím si, že zezačátku to bude spíš pro Hilla, ale jestli to pak půjde dál, tak spíš pro Pereiru,“ tipuje Procházka hlavní zápas jubilejní karty.

Karta UFC 300

Před minulým zápasem v Madison Square Garden byl Jiří často dotazován, zda to považuje za čest, že může na tak ikonickém místě zápasit. Podobně je tomu i tentokrát, český bojovník se totiž ocitl na kartě, na níž se chtěl zapsat nejspíš každý zápasník UFC. Procházka ale přiznává, že tyhle okolnosti mnohdy nevnímá a soustředí se čistě na svůj zápas.

„Je mi ctí zápasit mezi těmi jmény, která tam jsou, ale abych z toho byl fakt odvařenej, tak by tam musely zápasit ty legendy, na kterých jsem vyrůstal, ti, kdo pro mě byli opravdu pány zápasníky,“ připustil Jiří.

sipka Čtěte také: Jiří Procházka popisuje aktuální fázi přípravy a svou denní rutinu pár týdnů před zápasem

„Zápasníci, kteří tam drželi víc tu starou školu a byli takovými průkopníky. Třeba Jon Jones, Khabib, McGregor, zkrátka taková ta fakt velká jména, celebrity, ti, co už udávají ten trend. Ale ta karta je nabitá, jsou tam výborná jména, skvělé zápasy,“ dodal Procházka.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor

Dana White se vyjádřil ke zvěstem o McGregorově letním návratu do klece. Došlo konečně ke shodě?

Vrátí se, nevrátí se, vrátí se. S informacemi ohledně McGregorova návratu do klece je to jako na horské dráze. Teď už se ale lýská na lepší...

MMA bojovník Jiří Procházka

UFC 300: Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakič – datum, analýza, kurzy, tip a live stream

Nejlepší český MMA zápasník Jiří Procházka 💎 vyhlíží pátý souboj v UFC. Na jubilejním 300. turnaji v Las Vegas ho vyzve Srb Aleksandar...

Alex Pereira

VIDEO: Šampion Alex Pereira dostal KO při sparingu. Na budku dostal od amerického rappera

I mistr tesař se někdy utne. Důkazem je video, které zaplavilo sociální sítě a v němž šampion polotěžké váhy UFC padá při sparingu...