Karlos trénuje po boku Chimaeva! Přípravu na slovenského obra bere velmi vážně

Karlose Vémolu co nevidět čeká další zápas. Tentokrát se má utkat s Pavolem Langerem, který byl až donedávna podceňovaným zápasníkem. Po jeho výkonech s Xavierem a Poppeckem ho však bere vážně i samotný Terminátor.

Karlos Vémola se tvrdě připravuje Foto: OKTAGON MMA

Karlos Vémola má velmi nabitou přípravu a trénuje s těmi nejlepšími

Karlos Vémola nenechává nic náhodě a do přípravy na Pavola Langera dává skutečně všechno. Jejich zápasu se dočkáme už začátkem října, kdy bude plná bratislavská hala přihlížet tomu, kdo s koho – zvítězí protřelý český Terminátor, nebo tichá slovenská voda Pavol Langer, který semlel i nemilosrdného vikinga Alexandra Poppecka?

Karlos se brzy vydá na tradiční náročný kemp v Thajsku, ještě předtím ale zavítal do Dubaje: „Tak jsem myslel, že si před kempem v Thajsku trochu odpočinu. S těmahle frajerama je to bez šance…ale co tě nezabije, to tě posílí!“ napsal k všeříkající fotografii Karlos.

Karlos tam trénuje spolu s mnoha borci, mezi nimiž je například i dosud neporažený zápasník UFC Khamzat Chimaev, jehož 21. října čeká souboj s Brazilcem Paulem Costou, s nímž společně obstarají hlavní zápas turnaje UFC 294. (Chimaev mimo jiné nedávno trénoval na zápas na Štvanici současného držitele pásu bantamové váhy Oktagonu Felipeho Limu.)

„Myslím, že jsem na správném místě tady v Nogueira gymu, kde je spousta skvělých frajerů (...) Tamhle vlevo v rohu se připravuje na svůj zápas s Costou Khamzat Chimaev. Je to tady nabitý, jdeme na trénink, oss,“ prohlásil na svém instagramu Karlos Vémola.

Je očividné, že Karlos svého soupeře nepodceňuje. Koneckonců ho hned po výhře s Poppeckem označil za adekvátního soupeře a v jednom z rozhovorů dokonce uvedl, že si vůči slovenskému bojovníkovi bude muset uměle vytvořit rivalitu a nenávist. I přes očividné sympatie touží Terminátor vyhrát, a podle toho se také připravuje a nenechává náhodě ani to, s kým trénuje.

➤ Čtěte také: Vémolův film už má datum premiéry. Kdy se nám Terminátor představí v kinech?

Ještě než vyrazil mezi zahraniční borce do Dubaje, v přípravě se potkával s bojovníky, kterým se Langera podařilo porazit: „On se nechal na tiskovce slyšet, že má v gymu minimálně tři lepší kluky, než jsem já, co se týče wrestlingu, to je sice super, ale já v gymu u Reinderse mám dva kluky, kteří ho porazili,“ prozradil onehdy Vémola.

Jedním z nich byl Daniel Škvor, jenž se s Langerem utkal v rámci turnaje Oktagon 32 a porazil ho na body. Dalším Vémolovým sparringpartnerem, jenž měl s Langerem už tu čest, je také dnes již UFC zápasník Makhmud Muradov, který se s Langerem potkal už v roce 2013 a porazil slovenského obra v jeho prvním profesionálním zápase v prvním kole na TKO.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola nabídl své vyjádření k zápasu

Karlos Vémola reaguje na drtivou porážku. V jednom už má definitivně jasno

Prší na něj kritika ze všech stran. Karlos Terminátor Vémola má ale spíše než s hejtry problémy sám se sebou. Prohra s Patrikem Kinclem na...

Jak přišel Karlos Vémola k přezdívce Terminátor?

Přezdívka Terminátor byl původně posměch, přiznává Karlos Vémola

Možná vás občas napadne, kde ten či onen zápasník přišel ke své přezdívce. Jak to bylo v případě Karlose Vémoly 🦾, vás nejspíš překvapí. 😮

Karlos Vémola si naplánoval odměnu po Štvanici

Odměna za polapení Kobry? Nový přírůstek do vozového parku, plánuje Vémola

Karlos Terminátor Vémola už netrpělivě vyhlíží svůj zápas na sobotním turnaji Oktagon 45. Při té příležitosti si jasně nalajnoval, co si za...