Odměna za polapení Kobry? Nový přírůstek do vozového parku, plánuje Vémola

Karlos Terminátor Vémola už netrpělivě vyhlíží svůj zápas na sobotním turnaji Oktagon 45. Při té příležitosti si jasně nalajnoval, co si za případnou výhru pořídí.

Karlos Vémola si naplánoval odměnu po Štvanici Foto: OKTAGON MMA

Vémolův americký sen: porazit Alsinu a pak si dopřát koně pod kapotu

Jedním z nejočekávanějších duelů posledního turnaje na pražské Štvanici je bezesporu duel Karlose Vémoly s Lucasem Alsinou. Terminátor jde do zápasu v nezvyklé situaci. Porážka od Patrika Kincla ještě zdaleka nepřebolela, teď však nic jiného než rychlá výhra nepřipadá v úvahu.

Lucas „La Cobra“ Alsina vzal obrovskou výzvu na poslední chvíli, to však nic nemění na tom, že se v sobotu může postarat o prvotřídní senzaci. V hlavě Karlose Vémoly je ale jeden jediný scénář. Vítězná rozlučka s oblíbenou Štvanicí a nákup nového auta.

V sérii Oktagon na Dohled byl Vémola konkrétní a prozradil, co si za výhru hodlá pořídit. Měchenice u Prahy, kde se nachází Karloso honosné sídlo, Vémoland, by v následujících týdnech měl rozezvučnit motor nablýskané Corvetty.

"Svýho Mustanga jsem musel na začátku našeho vztahu s Lelou prodat, že prý to nebylo bezpečné pro děti. Tak si teď za odměnu hodlám pořídit tohle", svěřil se Terminátor

Právě na tohle ikonické americké auto si Vémola dělá zálusk a zároveň si tím před sobotním turnajem Oktagon 45 nakládá na sebe další tlak navíc, přesně jak to má rád. Kromě mercedesu třídy G a motorky si Vémola chce koupit nové vozidlo, jako odměnu za výhru s argentinským soupeřem Lucasem Alsinou. Teď už jen podpořit smělé plány dominantním výkonem v kleci. Podaří se mu to?

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Oktagon 45 je zároveň oznámenou rozlučkovou akcí, neboť žluto-černá organizace zde v následujících letech z ekonomických a provozních důvodů své turnaje již pořádat nebude. I proto se turnaj dávno před ohlášenými zápasy vyprodal během několika hodin. Všichni, kdo se nedostanou přímo na místo, mohou turnaj sledovat na Tipsport TV, případně skrze PPV na oktagon.tv.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jak přišel Karlos Vémola k přezdívce Terminátor?

Přezdívka Terminátor byl původně posměch, přiznává Karlos Vémola

Možná vás občas napadne, kde ten či onen zápasník přišel ke své přezdívce. Jak to bylo v případě Karlose Vémoly 🦾, vás nejspíš překvapí. 😮

Atmosféra na pražské Štvanici

Časový harmonogram Štvanice 2023: vážení, turnaje, časy a doprovodný program

Největší sportovní událost léta se nezadržitelně blíží.✅ Dvojnásobná porce MMA zápasů na ikonické pražské Štvanici se uskuteční poslední...

Karlos Vémola je pod velkým tlakem

Je to obrovský tlak! přiznává Vémola. Argentince prý rozhodně nepodceňuje

Do sobotní Štvanice už zbývá jen pár dnů a někteří zápasníci prožívají krušné shazování a velký tlak. Mezi ně už tradičně patří i Karlos...