Karlos Vémola: „Nikdy jsem v Česku nestanul před soudem“. Přijde někdy usmíření s Kinclem?

Mezi těmito dvěma se usmíření zřejmě nikdy konat bude. Karlos Vémola se rozpovídal o tom, proč Kinclovi nemůže přijít na jméno a přidává srovnání s Petrem Knížetem.

Karlos Terminátor Vémola Foto: OKTAGON MMA

Kamarádství s Patrikem Kinclem? Karlos Vémola má v tomto ohledu naprosto jasno

Na české MMA scéně byste jen těžko hledali větší rivalitu. Vztahy mezi Vémolou a Kinclem ani zdaleka nejsou urovnány, a tak se zdá, že válečná sekera nikdy nebude zakopána. Teoreticky to mohl rozseknout třetí vzájemný duel, jenže k tomu s vysokou pravděpodobností už nikdy nedojde. A je to škoda.

sipka Získejte bonus na sázení za jednoduchou registraci ZDE

Antipatie mezi někdejšími tréninkovými parťáky jsou hrubšího zrna, než by si leckdo mohl myslet. Vémola má s Kinclem stále problém ohledně jeho morálních hodnot a dost pravděpodobně to platí i obráceně.

„Ja si myslím, že s Patrikem Kinclem nikdy kamarádi nebudeme. Zašlo to moc daleko. Když jsem měl kdysi dávno zdánlivě podobný spor s Petrem Knížetem, tak to bylo do velké míry proto, že jsem ho tenkrát neznal. Nevěděl jsem, jakej je. Teď už vím, že je svéráznej a svůj, ale vím, že se se spoustou jeho názorama dokážu ztotožnit.

S Patrikem Kinclem se nedokážu ztotožnit v ničem. Kincl je pro mě lidská hyena. Příkladů bych mohl říkat tisíce, ale vlastně se o něm ani nechci bavit. Já uctívám nějaký základní morální hodnoty. V Reinders týmu není nikdo, s kým bych chtěl zápasit, nikdy by mě to ani nenapadlo. Ale Kincl zneužije, koho zrovna potřebuje.

On by klidně šel o titul s Kozmou, kterého využívá v přípravě. Přitom je milion jiných soupeřů… To je jak kdyby mi někdo zavolal, ať jdu s někým zápasit třeba z London Shootfighters. Bral bych to jako drzost, kdyby mi to někdo nabídl.

Kincl tyhle morální zásady vůbec nemá. Dívá se jenom na sebe, ho*ado. To se ukázalo i teď. Já nepotřebuju zápasit s Kinclem, já jsem chtěl jenom udělat to, co chtějí všichni fanoušci vidět, to co je pro ten sport nejvíc. A i když ho nemám rád, tak bohužel nejvíc, co mohlo v O2 areně být, by byl zápas číslo 3. 

Sice jsem všem slíbil, že už shazovat nebudu, ale pro ten odkaz, pro tu legacy, pro ten sport, bych to ještě jednou podstoupil. Kincl to stejně nevzal a ještě lidem lže. Hloupý kecy. Říká lidem, vždyť já jsem jenom chtěl stejný peníze, jako má Karlos... Ale on přitom neví, kolik já mám za zápas. Ondra Novotný mu řekl, ale jak můžeš chtít něco, když nevíš, kolik to je. A ještě v těch penězích mě nakonec podcenil.

Stejně to ale nedostal a je to velká škoda pro ten sport. Mohlo to být hotový, ale nevadí, pojďme zapomenout na Patrika Kincla. To je pořád dokola. Chodí a říká, že Vémola je usvědčenej lhář, my jsme přitom nikdy u žádnýho soudu nebyli. Já jsem nikdy v České republice před soudem nestanul. Takže zase to jsou jenom jeho lži.

My jsme se mu omluvili za to, že si myslel, že mluvím o něm, když jsem říkal, že to udání tehdy přišlo od kamaráda Patrika Kincla. Kincl ale nikdy nebyl můj kamarád, takže nechápu, jak si mohl myslet, že jsem mluvil o něm. Chtěl na mě vysoudit půl milionů korun, ale samozřejmě nedostal nic. Kincl v sobě nemá nic, proč bych se s ním měl kamarádit, na rozdíl od Monstera,“ uzavřel Karlos svoje povídání na toto téma v podcastu Willyho Caa.

Řeč ale zdaleka nebyla jen o Patriku Kinclovi. Terminátor se ve vzpomínkách vrátil ke svému dětství, začátkům v bojových sportech i často problematickým vztahům, nejen doma, ale i třeba v gymu. Jak to Karlos měl a má s užíváním steroidů? I to se dozvíte v tomto videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Karlos Vémola

Karlos Vémola odhaluje, jak bude vypadat jeho sváteční tabule před zápasem i po něm

Prý jde o poslední zkažené Vánoce.🎄Do 29. 12. musí totiž shazovat, aby splnil váhu do 88,5 Kg.💥 Jak bude vypadat sváteční jídelníček...

Karlos Vémola se utká se Samuelem Krištofičem

Oktagon 51: Karlos Vémola vs. Samuel Krištofič kurzy, analýza, live stream a sázkový tip

Karlos Terminátor Vémola se zřejmě naposledy ve své MMA kariéře představí v O2 areně. Pětiletá rivalita ⚡ s Pirátem Krištofičem vyvrcholí...