Kde sledovat box Usyk vs. Dubois dnes živě? Livestream online, přímý přenos

Světový box má na programu titulový zápas v těžké váze, ve kterém se dnes večer střetne Oleksandr Usyk s Danielem Duboisem. Kde duel sledovat živě se dozvíte v článku.

Oleksandr Usyk vs. Daniel Dubois Foto: Profimedia

Hodnocení zápasu USYK – DUBOIS: 9,1/10

  • Datum a místo konání: Sobota 26. srpna 2023, Tarczynski Arena, Wroclaw, Polsko
  • Nabídka sázek: Na utkání si je vypsáno i několik podsázek (počet kol, typ ukončení, atd.)

Oleksandr Usyk vs. Daniel Dubois – Box těžká váha o tituly WBA, WBO, IBF, IBO (datum, místo a čas)

Neporažený ukrajinský šampion těžké váhy Oleksandr Usyk má před sebou velmi těžkou zkoušku. Své pásy bude v sobotu 26. srpna okolo 23:30 v polské Wroclawi obhajovat proti povinnému vyzyvateli, Danieli Duboisovi z Anglie. Kdo bude mít před takřka 50tisícovým kotlem navrch? Vsaďte si na box s bonusem 300 Kč za registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Oleksandr Usyk má před sebou druhou obhajobu světových titulů v těžké váze. Po dvojitém skalpu Anthonyho Joshuy, ho tentokrát prověří Angličan Daniel Dubois, momentální světová 4 supertíhy. Přezdívka Dynamite rozhodně není v jeho případě náhodná. Urostlý boxer má na kontě 18 knockoutů z celkových 19 výher. V profi ringu padl pouze jednou, když ho v roce 2020 ukončil před limitem Joy Joyce.

Usyk byl nedávno blízko sjednocovacímu zápasu s Tysonem Furym, který dlouhodobě drží titul WBC. Přestože ukrajinský boxer souhlasil s nevýhodným rozdělením financí v poměru 70:30, The Gypsy King stejně na podmínky nepřistoupil a ze zápasu prozatím sešlo. Podrobnosti se dočtete tady. Pomyslné vidle do jakýchkoliv plánů může nyní hodit právě povinný titulový vyzyvatel Daniel Dubois. 25letý rodák z Londýna jde však do zápasu v pozici obrovského outsidera.

BILANCE 🔍
Těžká váha ⚖️ Oleksandr Usyk Daniel Dubois
✏️ Věk 36 let 25 let
✏️ Bilance 20–0 (13 KO) 19–1 (18 KO)
✏️ Výška 191 cm 196 cm
✏️ Rozpětí 198 cm 198 cm
✏️  Kurz na vítězství 1.11 7.23
✏️  Styl Obrácený Ortodoxní

Technika, vyzrálost, fyzická kondice, odhodlání i úroveň soupeřů. To vše hovoří ve prospěch Usyka, který bude mít navíc v polské Wroclawi početný fanouškovský tábor. Zápas je mimoto na programu v době, kdy válkou zmítaná Ukrajina slaví nejvýznamnější státní svátek, což nepochybně hrdému vlastenci přidá na motivaci.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Kdy a jak box livestream Usyk – Dubois sledovat živě: DAZN, Voyo, PPV (kde najdu free stream box Usyk?)

Ostře sledovaný boxerský souboj můžete sledovat několika způsoby. Přímý přenos odvysílá platforma Voyo. PPV je k dispozici také skrze DAZN a nezapomeňte v den zápasu zkontrolovat nabídku livestreamů na Tipsport TV.

Otázkou je, zda se objeví zápas Dubois vs. Usyk zdarma online na internetu. Pokud ano, počítejte s obrovským množstvím reklam a pofidérním poskytovatelem nelegálního přenosu. Z těchto důvodů sledování sportovních streamů tímto způsobem logicky nemůžeme doporučit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a jak box Dubois vs. Usyk sledovat online na mobilu zdarma?

Boxerský zápas v těžké váze o světové tituly WBA, WBO, IBF, IBO mezi Usykem a Duboisem se uskuteční v sobotu 26. 8. 2023 okolo 23:30. Podrobnosti a návod na sledování najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion těžké váhy WBC Tyson Fury

Box - historie, pravidla a váhové kategorie

Box 🥊 je jedním z nejpopulárnějších bojových sportů na světě. Má spoustu fanoušků a točí se v něm obrovské peníze 💰. V tomto článku se...

Anthony Joshua při oslavě vítězství

Anthony Joshua se blýskl tvrdým KO a od Conora McGregora si vysloužil pivo – video

V noci ze soboty na neděli proběhl boxerský zápas mezi Anthony Joshuou a Robertem Heleniusem. Jak duel dopadl? Podrobnosti se dočtete v...

Nate Diaz se pustil do Eddieho Hearna

Nate Diaz se obul do promotéra Eddieho Hearna: Porazím všechny tvé bojovníky, vzkázal mu

Reakce Natea Diaze na adresu nejslavnějšího boxerského promotéra na sebe nenechala dlouho čekat. Jaké tvrzení vyvolalo Diazovu zlobu?...