Kdy a kde sledovat Sivák vs. Hopp na RFA 14 živě? ▶️ Přímý přenos a online livestream

Hvězdný Václav badboy Sivák dnes opět ukáže své bojové umění. Na turnaji RFA 14 v Košicích ho prověří Němec Christopher Hopp. Podívejte se, jak sledovat Siváka živě.

Vašek Sivák jde do boje Foto: RFA

RFA 14 DNES ▶️ Hopp vs. Sivák kde sledovat zdarma úvodní zápasy + livestream Voyo a Dajto online

Fanoušci Vaška Siváka se konečně dočkali. Klenot domácí scény se dnes na RFA 14 utká se zkušeným bojovníkem Christophem Hoppem v zápase podle pravidel K1. Favorizovaný Sivák půjde do akce okolo 22:00 a vy si na jeho zápas můžete vsadit u Tipsportu s bonusem 300 Kč za registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Zápasy Vaška Siváka jsou vždy zárukou neskutečné štípané a stejně tak tomu bude i v duelu s Christophem Hoppem. Ten v kariéře prošel mnoha organizacemi a dokonce vybojoval titul národního šampiona. Uvidíme, zda to bude stačit na kvality Siváka, který je podle sázkových kanceláří obrovským favoritem.

V hlavním zápase našlapané karty zabojuje o MMA titul těžké váhy Tomáš Možný a Lajoš Papp. Organizace RFA tradičně namíchala zápasy v postoji s duely ve smíšeném bojovém umění, takže se bude skutečně na co dívat.

Stream RFA live Voyo a TV Dajto, YouTube free prelims zdarma

Start turnaje je naplánován na 18:30 s tím, že otevírací duel Stanko vs. Kozák bude možné sledovat zdarma na Youtube kanále Realfightarena. Od 19:00 nabídne zápasy vysílací platforma Voyo a hlavní karta poběží od 21:00 také live na online televizi Dajto. PPV na realsport.tv tentokrát k dispozici není.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a kde poběží stream Sivák live dnes?

Vaška Siváka můžete sledovat přímo v akci dnes na turnaji RFA 14 v Košících. Podrobnosti o přímém přenosu vám přinášíme uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Frayer Flexking se chystá na svůj další zápas

Box Fight Night Challenge 5: Frayer Flexking vs. Adam Štrba – analýza, kurzy a sázkový tip

Slovenský rapper Andreas Stolárik 🎤, alias Frayer Flexking má před sebou čtvrtý boxerský zápas 🥊 v organizaci Fight Night Challenge. Jaké...

Heroes Gate 28

HEROES GATE 28: Hron vs. Sikking – datum, karta a livestream

Už 2.12. se vrátí do hry Tomáš Hron💪 a zkušení bojovníci předají žezlo mladé generaci.🔥 Přečtěte si veškeré info k sobotnímu turnaji Heroes...

Beneil Dariush se pokusí vrátit na vítěznou vlnu

UFC Fight Night: Dariush vs. Tsarukyan – kurzy, analýza, tip a livestream

V americkém Austinu se po týdenní odmlce ⏳ opět uskuteční turnaj UFC Fight Night. ⚡Tip na sázení i návod na livestream najdete v článku.