HEROES GATE 28: Hron vs. Sikking – datum, karta a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už 2. 12. se vrátí do hry Tomáš Hron a zkušení bojovníci předají žezlo mladé generaci. Nenechte si ujít turnaj HEROES GATE 28. Veškeré informace se dozvíte v článku.

INFO KARTALIVESTREAM

Heroes Gate 28 Foto: Facebook/ HEROES GATE

Hodnocení turnaje HEROES GATE 28: 8,3/10

  • Datum: Sobota 2. prosince od 18:00
  • Místo: UNYP arena Praha (Podvinný mlýn)

HEROES GATE 28: box, K-1, MMA poprvé v kleci

V sobotu 2. prosince bude pražská UNYP aréna hostit turnaj HEROES GATE 28, který je speciální hned z několika důvodů. Vůbec poprvé se zápasy pod pravidly boxu, K-1, ale i MMA budou konat v kleci. Turnaj se od těch předchozích liší i konceptem.

sipka Vsaďte si na bojové sporty s bonusem za registraci ZDE

Mezi zápasníky budou zkušení matadoři, kteří předají pomyslné žezlo nastupující generaci bojovníků. Například Ladislav Kutil, který si tu odbouchá svůj poslední zápas, předá štafetu svým synům, kteří se na galavečeru představí také. Kutil si tak na sklonku své kariéry splní velký sen.

HEROES GATE 28
📅KDY 2. 12. 2023 (18:00)
🚩KDE UNYP Arena, Praha
🤼KARTA karta a výsledky
▶️LIVESTREAM Info najdete ZDE
📢PROGRAM

1. 12. (17:00) – veřejné vážení (klub Goldfingers) – můžete sledovat živě na Youtube

2. 12. (18:00) – turnaj (UNYP arena)

„Na hlavní kartu jsme dali mladé nadějné zápasníky a také legendy, které se budou loučit s kariérami. Do zápasu půjde také Lukáš Hudler, což je obrovský talent našeho postoje. Ten bude bojovat se soupeřem z Moldávie. Na tenhle zápas bych rád pozval, soupeř je velká žiletka, tohle bude jeden z vrcholů večera,“ prozradil Pavel Touš pro Kaocko.cz

„Tomáš Hron bude mít proti sobě několikanásobného mistra světa, má přes 80 fightů. Láďa Kutil jde s Polákem, který trénuje a žije v Anglii. Pepa Král má taky Poláka. Luboš Vrňata půjde se soupeřem z profiboxu. Těžký zápas na konec kariéry,“ zmínil Touš.

HEROES GATE 28: zápasy (fight card), program a výsledky

Kromě zkušených zápasníků uvidíme v kleci také mladé talenty amatérského MMA, například zápasníka Vojtu „Vichr z hor“ Khola, který si to rozdá s desetinásobným mistrem Moldávie v kickboxu Artiomem „The Blessed“ Orlovschim.

Galavečer nabídne i další dvojice mladých bojovníků. V prvním profesionálním zápase se představí Václav „Vendelín“ Štěpán, který nastoupí proti moldavskému zápasníkovi Dumitruovi Purice. Veškeré zápasy, které turnaj přinese, najdete v následující tabulce:

HEROES GATE 28
HLAVNÍ KARTA
HRON (body) vs. SIKKING
SOQUESSA (body) vs. BAJOKU
KRÁL (TKO) vs. ZAMORKOV
HUDLER (TKO) vs. PLESCA
VRŇATA (body) vs. MOHLER
ŠTĚPÁN (TKO) vs. PURICE
KUTIL (TKO) vs. PINKOWSKIV
KHOL (body) vs. ORLOVSKI
ZÁTORSKÝ vs. MAMULASHVILI (body)
TOUŠ ML. vs. NOVÁK
PŘEDZÁPASY
MATZKE vs. KEDRA
KOŠŤÁK vs. NEŠTRÁK
BUCHTA vs. HANÁK

Heroes Gate 28: Hron vs. Sikking

Do boje jde také Tomáš Hron. Ten v posledních dvou zápasech zaznamenal porážky, za které mohla nepříjemná zranění. První Čech, který se dostal do světoznámé organizace Glory, však podle svých slov ani na chvilku neuvažoval o konci kariéry.

Na zápas se zkušeným Holanďanem prý dřel jako nikdy. Sikking ale nebude coby trojnásobný mistr světa jednoduchý soupeř. Tyto těžké váhy si to rozdají v tříkolovém souboji v K-1.

Hron vs. Sikking Foto: Facebook/HEROES GATE

Jak sledovat HEROES GATE 28 živě online? Live stream na O2 TV, cena PPV a vstupenky

Celý galavečer tentokrát odvysílá O2 TV Sport. Přenos budete moci sledovat po předzápasech, tedy zhruba od 18:30. Pokud byste raději viděli souboje naživo a zblízka, ještě stále si můžete zakoupit lístky, které jsou k dostání na stránkách ticketstream.cz.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pirát vs. Terminátor

Vlado Lengál predikuje zápas Pirát vs. Vémola. Komu z dvojice fandí a proč?

OKTAGON nám co nevidět nadělí souboj Vémola vs. Pirát.⚡ Někteří mají jasno, jiní výsledek nevidí tak samozřejmě.💥 Jak to vnímá zápasník...

Frayer Flexking se chystá na svůj další zápas

Box Fight Night Challenge 5: Frayer Flexking vs. Adam Štrba – analýza, kurzy a sázkový tip

Slovenský rapper Andreas Stolárik 🎤, alias Frayer Flexking má před sebou čtvrtý boxerský zápas 🥊 v organizaci Fight Night Challenge. Jaké...

Karlos Vémola

Karlos Vémola odhaluje, jak bude vypadat jeho sváteční tabule před zápasem i po něm

Prý jde o poslední zkažené Vánoce.🎄Do 29. 12. musí totiž shazovat, aby splnil váhu do 88,5 Kg.💥 Jak bude vypadat sváteční jídelníček...