Konečně! Známe hlavní zápas jubilejního turnaje UFC 300. Bude ve znamení obhajoby a velkého návratu

Po sobotním turnaji ředitel UFC Dana White konečně oznámil zprávu, na kterou netrpělivě čekáme už pár týdnů. Přečtěte si, kdo nakonec stane v čele karty jubilejního turnaje.

Alex Pereira a Jiří Procházka Foto: Profimedia

UFC 300 má hlavní zápas

Spekulovalo se o mnohých variantách a už i samotný ředitel UFC Dana White byl zjevně vyjednáváním kolem hlavního zápasu jubilejního třístého turnaje vyčerpaný, ale konečně jsme se dočkali výsledku. Vsaďte si na zápasy turnaje UFC 300 a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

V posledních týdnech se hodně skloňovala jména Leona Edwardse nebo Khamzata Chimaeva, druhý jmenovaný ale v podstatě hned spekulace o své účasti na nejdůležitější události roku vyvrátil, jelikož tou dobou bude mít těsně po ramadánu.

Dvojice, která uzavře jubilejní večer, ale nejspíš ani tak nikoho nezklame. Korunku nabité kartě nasadí Alex Pereira a Jamahal Hill, kteří si to ve sváteční noc organizace rozdají o pás polotěžké váhy. Hill se tak po více jak roce vrací do akce ve velkolepém stylu.

White vyzdvihl to nejlepší z obou zápasníků a slíbil fanouškům válku. Zmínil, že Pereira je prvním bojovníkem organizace, který získal pás polotěžké i střední váhy, přičemž toho druhého dosáhl v rekordně krátkém čase.

Pokud jde o Jamahala Hilla, připomněl White jeho rekordní počet úderů (232) v souboji s Gloverem Teixeirou. Zmínil také, že Hill je prvním v historii UFC, kdo se účastnil Dana White's Contender Series a získal titul.

Leon Edwards byl skutečně ve hře

Dana White přiznal, že se skutečně uvažovalo o bitvě ve velterové váze, v níž by sehrál jednu z hlavních rolí Leon Edwards, který prý kývnul na všechny soupeře, o nichž UFC uvažovalo, nakonec ale nikdy jednání nedošla zdárného konce.

„Musím říct, že jsme Leonu Edwardsovi nabídli v poslední době asi tři soupeře. Leon Edwards nikomu neřekne ne. Ten kluk je absolutní borec. Během vyjednávání zápasu UFC 300 mu byli předhozeni asi tři soupeři – ano, ano, ano. Byl ochotný vzít kohokoli. Ten kluk je absolutní borec. Leone, děkuji ti, velký respekt,“ prohlásil ředitel UFC během tiskovky po posledním turnaji.

sipka Čtěte také: Za vším hledej peníze. Dana White prozradil, v čem vázne vyjednávání s McGregorem

Leon Edwards si tedy na kartě třístého turnaje nakonec nezabojuje, přesto se nudit nebudeme. Pro Pereiru půjde o první obhajobu pásu, kdežto Hill prověří natrženou achillovku, kvůli které se musel před rokem vzdát titulu. Není pochyb, že se můžeme těšit na maximálně napínavou bitvu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alexander Volkanovski

VIDEO: Stařík Volk přivedl Topuriu málem k šílenství. Provokace à la McGregor byla jak přes kopírák

Alex Volkanovski a Ilia Topuria si to rozdají už tuto sobotu o pás pérové váhy.👑 Topuria si potrpí na trash talk, Volk k věci přistupuje s...

Alexander Volkanovski

Tohle vás zaručeně pobaví! Do Volkanovského si bezelstně rýpla jeho dcera. Řeč byla o Makhachevovi

Už je tomu několik měsíců, co Islam Makhachev podruhé porazil Alexandra Volkanovského.👊 Šampion pérové váhy to ale očividně bere s...

Sean Strickland

Stricklandovo řádění má dohru! Obhájce TikTokerů Jake Paul si chce šikanátora podat. Co na to UFC?

Jake Paul chtěl bránit čest všech TikTokerů a profackovat Seana Stricklanda, který si jednoho z nich nedávno podal. UFC ale tuhle odplatu...