VIDEO: Stařík Volk přivedl Topuriu málem k šílenství. Provokace à la McGregor byla jak přes kopírák

Alexander Volkanovski a Ilia Topuria si to rozdají už tuto sobotu o pás pérové váhy. Zatímco druhý jmenovaný si potrpí na trash talk, Volk k věci přistupuje s humorem. A to Topuriu pěkně dohánělo k šílenství...

Alexander Volkanovski Foto: Profimedia

„Stařík“ Volk a „rádoby McGregor“ Topuria

Ilia Topuria v rámci trash talku označil svého nadcházejícího soupeře Alexandra Volkanovského za staříka. Volk v rozhovorech přiznával, že mu to připadá absurdní, ale celou věc vzal s humorem.

Už před tiskovou konferencí se na sociálních sítích objevila videa, kde si z toho Volk dělá srandu a v trefném převleku si hraje na staříka. Vtipné příspěvky měly velký úspěch, a tak si Alex řekl, proč to fanouškům nepředvést i naživo.

Volkanovski tedy přišel na tiskovou konferenci k turnaji UFC 298, který se odehraje už tuto sobotu, v převleku starého dědy, a jak vypadal, tak se také choval. Nejenže se na pódium doslova dobelhal, ale při vášnivém proslovu svého protivníka dělal, že spí.

To se samozřejmě Topuriovi nezamlouvalo. Nejdříve se opřel do publika a poté znovu obrátil pozornost k Volkovi: „Vidíš, jak se umíš obléknout. Očividně chápeš, co se stane. V podstatě jsi přišel připravený na odchod do důchodu. Aspoň vidíš, jak vypadáš jako stařec,“ křičel Topuria na Volka.

Chtěl svého soupeře vtáhnout do slovní přestřelky, jenže Volk mu na jeho hru odmítal přistoupit. Do kouta zahnaný a rozčilený Topuria chtěl Volkanovskim za každou cenu hnout, a tak se uchýlil k osvědčené provokaci. Sebral pás šampiona a začal s ním mávat nad hlavou. To Volka skutečně zvedlo ze židle, ale pás byl za chvíli zpátky na svém místě.

Pokud vám popis téhle scény připadá povědomý, pravděpodobně jste kdysi viděli totéž předvést Conora McGregora. Ten to udělal před zápasem s Josém Aldou. „Rádoby Conor McGregor, co? A co tenhle chlápek? Myslím, že tenhle stařík by měl dát tomu mladíkovi za vyučenou,“ reagoval na to Volk.

sipka Čtěte také: Tohle vás zaručeně pobaví! Do Volkanovského si bezelstně rýpla jeho dcera. Řeč byla o Makhachevovi

McGregor nicméně tehdy skutečně dostál svému slovu a Joseho Aldo zlikvidoval hned v prvním kole na KO. Zda bylo Topuriovo troufalé gesto předzvěstí jeho vítězství nebo šlo jen o planou provokaci, se dozvíme už tuto sobotu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor a Dana White

Za vším hledej peníze. Dana White prozradil, v čem vázne vyjednávání s McGregorem

Fanoušci netrpělivě očekávají McGregorův návrat a spekulují, co mu brání.⚔ Dana White teď přiznal, že vyjednávání vázne z velmi prozaických...

Khamzat Chimaev

Domlouvání hlavního zápasu UFC 300 by vydalo na film, říká Dana White. Na Chimaeva ale zapomeňte

Kartu jubilejního třístého turnaje UFC už známe, až na hlavní zápas. Veřejnost i média spekulují o mnoha variantách.👀 Jaké jsou ve hře...

Sean Strickland

Stricklandovo řádění má dohru! Obhájce TikTokerů Jake Paul si chce šikanátora podat. Co na to UFC?

Jake Paul chtěl bránit čest všech TikTokerů a profackovat Seana Stricklanda, který si jednoho z nich nedávno podal. UFC ale tuhle odplatu...