Kontroverze na ranním vážení! Podváděla britská hvězda? Fanoušci mají jasno

Oficiální ranní vážení před pátečním turnajem odstartovalo nabitý program organizace Oktagon MMA. Jak si vedli bojovníci v souboji s nelítostnou váhou?

Shem Rock na ranní vážení Foto: OKTAGON MMA

Podváděl Shem Rock na váze? Fanoušci mají jasno

První oficiální vážení před pátečním vydáním turnaje na Štvanici se neobešlo bez velmi kontroverzní situace. Postaral se ní britský zápasník Shem Rock, který podle dostupných záběrů možná použil zakázanou techniku při vážení, a sice opření lokte o stínící kruh za účem navážit požadovaný váhový limit.

Fanoušci na tento moment okamžitě začali negativně reagovat prostřednictvím live chatu na YouTube, nicméně přítomná komise rozhodčích v čele s Pavlem Toušem žádné pochybení neodhalila, takže se zřejmě tato situace nebude zpětně nikterak řešit.

Drtivá většina bojovníků se s oficiální váhou před pátečním turnajem Oktagon 45 popasovala na výbornou. Drobné problémy jsme zaznamenali u Vaška Mikuláška, který byl svým nesplněním limitu na první pokus viditelně hodně rozladěný.

Na inkriminovaný moment při vážení Shema Rocka se můžete podívat v čase 18:05.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Atmosféra na pražské Štvanici

Časový harmonogram Štvanice 2023: vážení, turnaje, časy a doprovodný program

Největší sportovní událost léta se nezadržitelně blíží.✅ Dvojnásobná porce MMA zápasů na ikonické pražské Štvanici se uskuteční poslední...

Václav Baba Jaga Mikulášek

Oktagon 45 Štvanice pátek: Mikulášek vs. Magnor – kurzy, analýza a tip

Jedním z duelů páteční Štvanice je zápas kontroverzního showmana Vaška Mikuláška🤡 a norského bojovníka Oleho Magnora. Který má větší šance...

Vlado Lengál

Oktagon 45 pátek: Vladimír Lengál vs. Michael Deiga-Scheck kurzy, analýza, tip

Vlado Lengál bude v pátek na Štvanici čelit velmi těžkému soupeři. V tomto článku jsme rozebrali šance obou bojovníků. Podívejte se na...