Oktagon 45 pátek: Vladimír Lengál vs. Michael Deiga-Scheck kurzy, analýza, tip

Vlado Lengál bude v pátek na Štvanici čelit velmi těžkému soupeři. V tomto článku jsme rozebrali šance obou bojovníků. Podívejte se na jednoduchý návod na sledování zápasu a tip na sázení.

Vlado Lengál Foto: OKTAGON MMA

Oktagon special 45: Lengál vs. Scheck datum, info a kurzy

Rozjetý Vladimír Lengál má před sebou obrovskou kariérní výzvu. V pátek 28. července okolo 22:30 změří síly s Michaelem Deigou-Scheckem, který pod organizací Oktagon ještě neprohrál. Uvidí fanoušci velké vítězství českého ranaře? Sledujte Oktagon 45 živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Vladimír „Vlado“ Lengál se svými výkony pomalu ale jistě dostává mezi elitu pérové váhy. Opravdová zkouška v jeho nepříliš dlouhé MMA kariéře přichází až nyní. Na pátečním turnaji Oktagon 45 se představí hodně vysoko na kartě, což napovídá atraktivitě tohoto duelu.

Boxerský šampion hlásí skvělou formu a odhodlání nechat v kleci všechno. Zajímavý rozhovor si můžete přečíst zde. Málokdo má v organizaci Oktagon takové oko, jako právě zkušený znojemský harcovník. Na Štvanici toho hodlá využít a soupeře tvrdě knokautovat.

Lengál už dávno není čistokrevným postojářem. Komplexnímu tréninku se věnuje už delší dobu, a proto by ho nemělo zaskočit ani přenesení zápasu na zem. Scheckovi má navíc co vracet, jelikož minulý rok v těsném zápase porazil jeho dvorního sparingpartnera, Radka Roušala.

Lengál je rozený válečník, o čemž jasně vypovídá strhující zápasové tempo. Vloni absolvoval 12 zápasů napříč všemi disciplínami a hned v 11 z nich odcházel jako vítěz. Kromě toho má na svém kontě několik highlightů, třeba když fantastickým loktem z otočky přerazil čelist Karolu Ryšavému.

Právě nečitelnost, zkušenosti a skvělý pohyb patří mezi nejsilnější zbraně Vladimíra Lengála. Případnou výhrou v tomto zápase může udělat výrazný krok směrem k titulové šanci. Na Štvanci ho navíc požene bouřlivá divácká kulisa, což by mělo jeho výkon ještě povýšit.

MMA BILANCE
VLADIMÍR
LENGÁL
MICHAEL
DEIGA-SCHECK
Výhry: 4 Výhry: 9
✏️KO / TKO: 4 ✏️KO / TKO: 3
✏️Submise: 0 ✏️Submise: 4
✏️Body: 0 ✏️Body: 2
Prohry: 1 Prohry: 4
✏️KO / TKO: 0 ✏️KO / TKO: 2
✏️Submise: 0 ✏️Submise: 1
✏️Body: 1 ✏️Body: 1

Michael Deiga-Scheck se v předchozích zápasech prezentoval velkou odolností a kromě toho dokáže i on těžit ze svých bohatých zkušeností. Jeho hlavní devizou, coby dekorovaného šampiona v thajském boxu, je nepříjemný postoj postavený na kontrech z ústupu.

Nevýhodou rodáka z Brazílie, který se dlouho připravuje v Německu, je delší zápasová pauza. Důležitou roli v tomto střetnutí může hrát i váha. Scheck totiž musí shazovat velkou porci kil, což by se mohlo podepsat na jeho fyzické kondici ve druhé polovině zápasu. Toho by mohl Lengál využít, soupeře nabodovat a dojít si pro výhru na body ve skvělém kurzu.

TIP: Lengál vyhraje na body, v kurzu 3,20 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Lengál vs Scheck tip

Kde a kdy sledovat zápas Lengál vs. Scheck živě? Tipsport TV, PPV

Utkání si nenechte ujít zdarma v livestreamu na Tipsport TV. Pro nově zaregistrované sázkaře je připraven i pěkný sázkový bonus 300 Kč. Na oktagon.tv je za necelých 20 EUR k dispozici možnost zakoupit zvýhodněný balíček pay-per-view obsahující přístup ke sledování obou turnajů na Štvanici. Na poslední Lengálův zápas se podívejte v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Radek Roušal má před sebou očekávanou premiéru v MMA

Ani několikátá změna soupeře mě nemůže zastavit, má jasno Radek Roušal

Čeká ho velký krok v profesionální kariéře. Brněnský fighter Radek Ruchy Roušal si na páteční Štvanici odbude svou premiéru v profi MMA....

Pirát Krištofič se vrací do boje

Oktagon 45: Robert Bryczek vs. Samuel Krištofič kurzy, analýza, sázkový tip a livestream

Páteční speciální turnaj Oktagon 45 na Štvanici ozdobí souboj adeptů na titulový zápas střední váhy.⚡ Rozjetý polský uragán Robert Bryczek...

Double champ Losene Keita

Letní turnaj Štvanice Oktagon 45: Sanikidze vs. Keita – kurzy, analýza, program a výsledky

Pod otevřeným nebem pražské Štvanice ☀️ se pokusí odčinit poslední porážku Karlos Terminátor Vémola. Kompletní informace vám přinášíme v...