Oktagon 45: Robert Bryczek vs. Samuel Krištofič kurzy, analýza, sázkový tip a livestream

Páteční speciální turnaj Oktagon 45 na Štvanici ozdobí souboj adeptů na titulový zápas střední váhy. Rozjetý polský uragán Robert Bryczek změří síly s Pirátem Krištofičem. Podívejte se na analýzu a tip na sázení.

Pirát Krištofič se vrací do boje Foto: OKTAGON MMA

Páteční Oktagon na Štvanici: Bryczek vs. Pirát datum, čas a info

V pátek se na Štvanici odehraje titulový eliminátor jako řemen. Samuel Pirát Krištofič v něm bude okolo 22:00 čelit Robertu Bryczekovi, který se už vidí v následném boji o titul s Patrikem Kinclem. Dokáže polský ranař jako první bojovník ukončit Piráta před časovým limitem, nebo se dočkáme velkého slovenského vítězství? Sledujte Oktagon 45 zdarma v livestreamu ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Bryczek likviduje soupeře v 1. kolech. Najde recept na zkušeného Piráta?

Zápas Pirát vs. Bryczek je vynikající match-up z dílny Ondřeje Novotného. Bývalý slovenský prozatímní šampion ochutná tvrdé pěsti Roberta Bryczeka, které nahání hrůzu celé divizi. Vítěz tohoto zápasu se propracuje k titulové šanci s Patrikem Kinclem.

Samuel Krištofič se vrací do střední váhy po neúspěšné misi v pyramidě Tipsport Gamechanger. Jeden z historicky nejúspěšnějších slovenských bojovníků by se rád opět propracoval k titulu, o který přišel v souboji právě s Patrikem Kinclem v únoru 2022. O extra motivaci má tak v tomto případě postaráno.

Pirát je obrovsky zarputilý zápasník, kterého ještě nikdy nikdo nedokázal ukončit před limitem. V posledním zápase s Alexem Lohorém si doslova prošel peklem, ani Francouzovi bomby ho ale nepřinutily zápas zabalit. Zajímavostí je, že jeho posledních 5 zápasů vždy skončilo na body.

Pirátův styl je zároveň pro soupeře hodně nepříjemný a nečitelný. Kromě skvěle najetých klinčů totiž dokáže hrozit v postoji i na zemi, kde vlastní fialový pás v BJJ. Další jeho výhodou je obrovská fanouškovská základna, která patří k těm vůbec největším v rámci domácí bojové scény. Na Štvanici bude mít tedy ohromnou podporu v zádech, což zpravidla posouvá jeho sportovní výkon o několik levelů.

BILANCE ✏️
Samuel Krištofič Robert Bryczek
16-5 16-5
33 let, 183 cm 33 let, 183 cm
Spartakus Fight Gym Trnava Veto Team - Bielsko-Biała - Klub IMPACT
Kurz na výhru: 2,40 Kurz na výhru: 1,51

Robert Bryczek se v poslední době prezentuje mimořádnými výkony. Chadwick, Driai, Strzelczyk i Robson de Oliveira se polskému knokauterovi klidili z cesty už v prvním kole. V současné době byste v Oktagonu jen těžko hledali borce s větším KO úderem.

Ač se to nemusí na první pohled zdát, Robert Bryczek je komplexní zápasník. Vlastní totiž černý pás v BJJ, což je samo o sobě známka obrovské kvality grapplerských dovedností. Na zemi jsme ho doposud sice v MMA zápasech prakticky neviděli, dá se ale čekat, že dokáže v tomto ohledu soupeřům srdnatě vzdorovat.

Velký milovník divoké přírody nastartoval svou aktuální sérii výher po změně gymu a přesunu do střední váhy, kde může naplno využít svůj potenciál. Ne náhodou atakuje první světovou stovku žebříčku fightmatrix. Zároveň jde v 33 letech o vyzrálého bojovníka s dostatkem zkušeností z několika evropských organizací.

TIP: Méně než 2,5 kola v zápase, v kurzu 2,14 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Pirát vs Bryczek kurz

Kdy zápas Bryczek vs. Pirát sledovat Oktagon live Tipsport TV

Právě tento duel bude jedním z vrcholů pátečního turnaje. Živě můžete sledovat všechny zápasy na Tipsport TV. Registraci zde zvládnete za několik minut a navíc dostanete sázkový bonus. Stávající sázkaři musí splnit podmínku vsazeného tiketu alespoň za 30 Kč v posledních 7 dnech. K dispozici je také PPV na oktagon.tv. Cena zvýhodněného balíčku na oba turnaje je 20 EUR.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola se opět chystá do boje

Oktagon 45 Štvanice: Karlos Vémola vs. Lucas Alsina analýza, kurzy a livestream

Na sobotním turnaji Oktagon 45 na Štvanici jde do zápasu i Karlos Terminátor Vémola. ✔️ Na co si v zápase vsadit, a kde Vémolu sledovat...

Mate Kertesz poráží Christiana Jungwirtha na split decision, OKTAGON MMA

Jak se boduje v MMA? Varianty a kritéria bodového rozhodnutí

V tomto článku rozebíráme, jakým způsobem se boduje MMA zápas ☝. Jaké jsou varianty bodového rozhodnutí 🖊️ a co se v průběhu boje považuje...

Double champ Losene Keita

Letní turnaj Štvanice Oktagon 45: Sanikidze vs. Keita – kurzy, analýza, program a výsledky

Pod otevřeným nebem pražské Štvanice ☀️ se pokusí odčinit poslední porážku Karlos Terminátor Vémola. Kompletní informace vám přinášíme v...