Kritika ze všech stran. Galavečer v Manchesteru byl podle většiny absolutním fiaskem

Boxerský galavečer v anglickém Manchesteru se stal terčem ostré kritiky. Kdo všechno se na adresu Logana Paula, Dillona Danise a dalších vyjádřil?

Dillon Danis se několikrát ocitl na zemi Foto: Profimedia

S boxem to nemělo nic společného, míní Ondřej Novotný

Tahle akce se podle názorů širší veřejnosti vůbec nepovedla. Proběhnuvší galavečer v Manchesteru nabídl na jedné straně velkolepou show a na druhé straně bizarní sportovní výkony. A celá řada známých jmen si svůj názor nenechala pro sebe.

sipka Vyzvedněte si bonus 300 Kč na sázení za registraci ZDE

Duel mezi Loganem Paulem a Dillonem Danisem doprovázel už dlouho dopředu velmi peprný trashtalk. Diváci se přímo v hale skvěle bavili, po samotném zápase jim ale zůstala hořkost v ústech. Samotných zápas totiž nejlépe vystihuje jedno slovo. Ostuda.

Logan Paul od začátku diktoval tempo zápasu a nebohý Dillon Danis působil jako nezkušený sparing partner. Po utkání se navíc přímo v ringu strhla velká mela, jejíž iniciátorem byl právě americký provokatér Dillon Danis. Ten se mimo jiné pokusil udeřit rozhodčího a těsně předtím uškrtit Logana pomocí gilotiny, pročež byl následně diskvalifikován. Překvapení nepřinesl ani duel mezi rapperem KSI a Tommym Furym, který skončil vítězstvím Furyho na body.

Přímo na místo na AO Arény v Manchestery vyrazila i výprava organizace Oktagon MMA v čele s Ondřejem Novotným a Pavolem Nerudou. Oba jsou známí tím, že se rádi inspirují velkými zahraničními akcemi. Ve stejné hale se navíc už 4. listopadu odehraje nadcházející Oktagon 48, jehož hlavními hvězdami jsou populární osobnosti Jack Quickenden a Paul Smith.

„Tohle nemělo s boxem nic společného. Naopak po marketingové stránce to Logan se svou značkou PRIME dělá dobře. Škoda jen, že je ten produkt je taková sra*ka“, napsal svůj poznatek na Instagram Ondřej Novotný

Servítky si nebral ani bývalý UFC zápasník Darren Till, který taktéž dorazil přímo na místo „Hlavní zápasy byly absurdní Bylo nechutné se na to dívat. Mě to ale nepřekvapilo“, uvedl pro mmafighting.com

Conor to viděl opačně

Olej do ohně svým prohlášením přilil vždy kontroverzní Conor McGregor. Ten na sociální síti X vyzdvihl výkon Dillona Danise, čímž pořádně namíchl většinu fanoušků. Turnaj v každém případě postrádal výraznější sportovní zážitek. Akce ale byla dlouho dopředu vyprodaná, a tak v konečném zúčtování vlastně splnila svůj účel.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Conor už má celou řadu potenciálních soupeřů

McGregor se opřel do dalšího šampiona UFC. Koho si chce podat tentokrát?

Návrat Conora McGregora je zatím nejistý, přesto svéhlavý Ir vyzývá stále další a další bojovníky.👊 Do koho se opřel tentokrát?💥

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...