KSW 83: Colosseum 2 - Kazieczko vs. Brichta kurzy, sázková analýza a online livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Český bojovník Leo Brichta má před sebou očekávanou premiéru v polské organizaci KSW. Jeho soupeřem bude už tuto sobotu domácí bijec Maciej Kazieczko. Kompletní informace vám přinášíme v tomto článku.

ANALÝZA A KURZYKARTALIVESTREAM

Leo Brichtá má před sebou velkou výzvu Foto: KSW

Hodnocení turnaje KSW 83: 9,8/10

  • Datum a místo konání: 3. 6., od 18:00, Varšava, Polsko
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy si můžete vsadit u sázkových kanceláří

KSW 83 XTB Colosseum 2: Maciej Kazieczko vs. Leo Brichta datum, aktuální info

Obrovská šance dát o sobě pořádně vědět. Leo Brichta se dostal na kartu velkolepého KSW turnaje pod otevřeným nebem na národním fotbalovém stadionu ve Varšavě. Galavečer XTB Colosseum 2 přitahuje pozornost celého světa a očekává se neuvěřitelná kulisa 50 000 diváků.

Český gladiátor v sobotu 3. června okolo 19:00 změří síly s bývalým titulovým vyzyvatelem Maciejem Kazieczkem. Dokáže si Brichta v nové organizaci připsat vítězný debut? Sledujte KSW 82 živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jde o turnaj, který se zapíše do historie smíšeného bojového umění. Hvězdně obsazený turnaj KSW 83 má i české zastoupení díky Leu Brichtovi, pro kterého jde o jednu z největších životních výzev.

KSW 83 COLOSSEUM 2
📌Kdy: Sobota 3. června, 18:00
📌Kde: PGE Narodowy, Varšava, Polsko
📌Karta: Program a výsledky
📌Livestream: Fortuna TV, PPV
📌Hlavní zápas: Khalidov vs. Askham 3

Preview: Maciej Kazieczko – Leo Brichta KSW zápas (3x3 min., lehká váha)

Leo Brichta si pro svůj první zápas v KSW nemohl vybrat lepší načasování. Do ochozů Národního fotbalového stadionu v hlavním městě Polska se chystá 50 000 diváků, což z tohoto eventů dělá naprosto jedinečnou akci i pro samotné zápasníky.

Zástupce pražského PriMMAt Gymu se do klece vrací po 7 měsících. Naposledy skončil jeho zápas s Brazilcem Loureirem sporně bez výsledku poté, co soupeř kvůli údajnému kopu do slabin nebyl schopný v zápase pokračovat. Brichta se obecně řadí mezi nejlepší české zápasníky lehké váhy, byť v posledních letech pendluje mezi různými organizacemi.

Teď však přichází zřejmě největší výzva kariéry a šance se natrvalo usadit v přední evropské organizaci. Na termín prvního zápasu si musel dvorní sparingpartner Davida Kozmy počkat, neboť jeho zápas s Kazieczkem byl pro zranění soupeře přesunut z květnového termínu právě na Colosseum 2. V mezičase Brichta kromě tréninků úspěšně rozjel i podcast Brichtatalk, který se těší velké sledovanosti a on sám zde může směle rozvíjet svůj originální sarkastický humor.

Talentovaný Leo Brichta je komplexním typem bojovníka, který si libuje zejména v postoji, ale kvalitní jsou i jeho skills na zemi. Od roku 2019 nepoznal hořkost porážky a v budoucnu by se v KSW rád propracoval k titulové šanci.

LEO BRICHTA MACIEJ KAZIECZKO
Výhry 10 Výhry 9
✏️KO / TKO: 5 ✏️KO / TKO: 6
✏️Submise: 4 ✏️Submise: 0
✏️Body: 1 ✏️Body: 3
Prohry 3 Prohry 2
✏️KO / TKO: 1 ✏️KO / TKO: 1
✏️Submise: 2 ✏️Submise: 1
✏️Body: 0 ✏️Body: 0

Maciej Kazieczko se v přípravě potýkal s drobnými zdravotními komplikacemi, a tak se musel původní termín zápasu s Brichtou odložit. 29letého zápasníka můžeme považovat za veterána KSW, jelikož zde působí už od roku 2016. Během sedmi let stihl posbírat 7 výher a 2 porážky.

Hned 6 soupeřů dokázal ukončit v postoji před časovým limitem. V roce 2021 neúspěšně bojoval o pás lehké divize, nad jeho síly byl tehdy Marian Ziolkowski, který ho uškrtil Rear Naked Choke na konci druhého kola.

Poté ale přišly dvě dominantní výhry s Warelou (TKO) a Barriem (KO), takže do tohoto utkání jde polský reprezentant zdravě sebevědomý. Kazieczko se na kempu v Ankos MMA pasoval například s Rony Paradeiserem, takže se dá z jeho strany čekat další výkonnostní progres. V tomto případě ale tipujeme výhru českého legionáře.

TIP: Leo Brichta vyhraje, v kurzu 1,74 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Leo Brichta je mírným kurzovým favoritem

Colosseum KSW 83: Khalidov vs. Scott Askham 3 fight card – program, výsledky, karta

Turnaj KSW 83 je doslova nabitý tím nejlepším, co má v současnosti KSW k dispozici. O uvolněný titul ve střední váze si to rozdá Pawlak s Romanowskim. Extrémně zajímavý titulový duel bude k vidění v lehké váze, kde na sebe narazí současný šampion Marian Ziolkowski a král pérové divize Salahdine Parnasse.

Pomyslnou třešničku na dortu obstará završení trilogie Mamed Khalidov vs. Scott Askham. Kompletní výsledky, včetně způsobu ukončení, najdete v této tabulce.

KSW 83: Program a výsledky
Hlavní karta
Middleweight Mamed Khalidov (TKO) vs. Scott Askham
Lightweight title fight Marian Ziółkowski zrušeno Salahdine Parnasse
Heavyweight Artur Szpilka (TKO) vs. Mariusz Pudzianowski
Middleweight title fight Paweł Pawlak (TKO) vs. Tomasz Romanowski
Light heavyweight Arkadiusz Wrzosek (submise) vs. Bogdan Stoica
Middleweight Michał Materla (TKO) vs. Radosław Paczuski
Bantamweight title fight Jakub Wikłacz vs. Werlleson Martins
Lightweight
Roman Szymański vs. Valeriu Mircea (body)
Featherweight Daniel Rutkowski (body) vs. Adam Soldaev
Lightweight Maciej Kazieczko vs. Leo Brichta (body)
Heavyweight Krzysztof Głowacki (TKO) vs. Patryk Tołkaczewski
Catchweight Mateusz Joniak (body) vs. S. Romanowski

Kde sledovat KSW Brichta vs. Kazieczko živě zdarma? Livestream Fortuna TV

Zápas Lea Brichty najdete v nabídce livestreamů na Fortuna TV ZDE. Stačí si zde založit účet na pár kliknutí a kromě sledování celého turnaje dostanete i pěkný vstupní bonus na sázení. K dispozici je také placený PPV stream.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

🔜 Kdy a s kým má zápas Leo Brichta v KSW?

MMA bojovník Leo Brichta se představí v sobotu 3. 6. 2023 na turnaji KSW 83 Colosseum 2 ve Varšavě. Jeho soupeřem bude domácí Maciej Kazieczko. Analýzu a sázkový tip najdete zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...