KSW 87: Martínek vs. Stošić – analýza, kurzy, tip, fight card a online livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Polský MMA gigant KSW se po 8 měsících vrací do České republiky. Turnaj v Třinci ozdobí několik českých bojovníků v čele s Michalem Martínkem a Leo Brichtou. Kompletní informace vám přinášíme v tomto článku.

ANALÝZA A TIPKARTALIVE STREAM
ONLINE REPORT

Michal Martínek se po roce vrací do boje Foto: KSW

Hodnocení turnaje KSW 87: 8,9/10

  • Datum a místo konání: Sobota, 14. října 2023, 19:00, Třinec
  • Nabídka sázek: U sázkových kanceláří najdete kurzy na všechny zápasy

Češi na KSW 87 v Třinci: Michal Martínek, Leo Brichta, Filip Macek, Vojta Garba, Lukáš Dvořák a Josef Štummer

Hned 6 českých bojovníků se představí na očekávaném galavečeru KSW 87 v Třinci. Sobotní turnaj, který odstartuje s úderem 19. hodiny je druhou českou zastávkou polské organizace. Po roční přestávce se v hlavním zápase ukáže elitní těžkotonážník Michal Martínek. Najde černovous vítězný recept na nebezpečného Darka Stošiče? Sledujte KSW 87 živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

KSW 87 online report

Na tomto místě najdete průběh zápasů českých bojovníků, který pro vás přinášíme online přímo z WERK Arény.

Michal Martínek vs. Darko Stošič

Hlavní zápas turnaje KSW 87 v Třinci bohužel pro české fanoušky trval jen 2 minuty a 4 vteřiny. Michal Martínek vstoupil do zápasu obezřetně, vědom si pověstné Stošičovy KO síly, jenže stejně to nakonec nebylo nic platné.

Darko Stošič rozjel kombinaci tvrdých háků a jeden z nich si přesně našel vypínák na bradě českého válečníka. Martínek šel po chirurgicky přesném direktu bezvládně k zemi a celá hala rázem ztichla.

Nehezký pohled na knockoutovaného Martínka po chvíli vystřídal oddych, když se dezorientovaný, ale při vědomí, posadil Martínek na židličku. Sen o titulu je tak pro tuto chvíli pryč. I o těchto momentech ale tento nelístostný sport je.

Leo Brichta vs. Roman Szymanski

Něco přes minutu trvalo, než padl v zápase první úder a opatrná taktika z obou stran provázela prakticky celých úvodních 5 minut. Oba borci si jeden druhého zaměřovali, po jednom z relativně nenápadných úderů šel Brichta na zadek, ihned ale vstal a Szymanskiho rychlou přední ruku ocenil drobným gestem. Pro rozhodčí složité první kolo.

Po minutě druhého kola se Szymanski osmělil k prvnímu vážnějšímu pokusu o přenesení zápasu na zem, Leo ale jeho nástup do takedownu dobře zachytil a vcelku pohodlně odbránil. O minutu později už byl ale dvojnásobný titulový vyzyvatel úspěšný a dostal Brichtu pod sebe. Brichta se sice snažil být ze spodní pozice aktivní a zasazovat soupeři lokty do hlavy, ten ale držel dominantní pozici a o zisku kola v jeho případě nemohlo být pochyb.

Do třetího kola šel Brichta s vědomím, že to musí rozbalit a smazat bodovou ztrátu. Tyhle plány ale dostaly vážnou trhlinu hned v úvodu, kdy Szymanski doručil další úspěšný takedown.

Jenže pak v sobě Leo Brichta probudil oheň válečníka! Situaci na zemi přetočil ve svůj prospěch a začal Szymanskiho zasypávat ground and pound. Po chvíli z polského bojovníka stříkala krev, ještě ale dlouho trvalo než ho Brichta definitivně ukončil. Stalo se tak pouhých 10 vteřin před koncem zápasu! Leo Brichta slaví jedno z nejcennějších vítězství kariéry a tenhle výkon si zaslouží všechny klobouky dolů.

Filip Macek vs. Oleksii Polischuck

První round kick ukrajinského bojovníka sice přesně dopadl na žebra Filipa Macka, ten druhý už ale znamenal letecký den a dominantní pozici na zemi pro českého zástupce.

Grapplingová přetahovaná ale nakonec přinesla velký smutek pro české barvy. Polischuck měl fyzicky i technicky navrch a v nestřežený moment si chytil triangle choke, ze kterého si bleskurychle přehmátl na armbar a Macek tuto bolestivou páku na ruku odklepal.

Vojtěch Garba vs. Michal Dreczkowski

Aktivněji vstoupil do tohoto zápasu Čech Vojtěch Garba, který zatlačil svého polského soupeře několikrát na pletivo a tam ho zasypával tvrdými údery i kopy. Dreczkowski se snažil svázat Garbu u pletiva a následně hodit na zem, což se mu také povedlo. Stejná situace se do konce kola opakovalo ještě jednou, čímž si polský fighter pravděpodobně připsal úvodní pětiminutovku na svojí stranu.

Fyzicky náročný zápas pokračoval i ve druhém kole, i v této fázi zápasu se ovšem polskému bojovníkovi podařilo Garbu několikrát hodit. Taktika houževnatého Michala Dreczkowskiho se ukázala jako naprosto ideální, protože i ve třetím kole jsme v jeho podání viděli úspěšný takedown, po kterém trápil Garbu dlouhé minuty pod sebou. Dreczkowski si na body připisuje velmi cenný skalp Vojtěcha Garby.

Adrian Dudek vs. Lukáš Dvořák

Třineckou WERK Arénou mohutně povzbuzovaný Adrian Dudek vlétl do zápasu pořádně zostra a hned v první minutě poslal na játra Lukáše Dvořáka hodně nepříjemný kop. Svěřenec Andrého Reinderse se ale rychle dokázal zorientovat a Dudekovy pokusy o ukončení zápasu odvrátit. První kolo šlo však jasně na stranu polského bojovníka.

Hned po půl minutě druhého kola doručil Dudek tvrdý knockdown, následně si ale nechal Dvořáka postavit, vědom si své převahy v pěstních výměnách. Druhé kolo se ale nakonec přeci jen prakticky celé odehrálo na zemi, kde jasně vládl polský Adrian Dudek, který zaklínil soupeře pod sebou a nedovolil mu vstát.

Obraz zápasu se nezměnil ani ve třetím kole. Adrian Dudek byl lepší ve všech aspektech boje, a byť nakonec statečně bojujícího Lukáše Dvořáka, neukončil před časovým limitem, došel si pro jednomyslné vítězství na body. Tenhle duel se českému bojovníkovi nepovedl.

Josef Štummer vs. Dawid Kareta

Tak tohle se nečekalo! Polský bijec Dawid Kareta, který se v minulosti představil i v organizaci Oktagon MMA, naprosto deklasoval libereckého Pepu Štummera už v prvním kole.

Kareta rozjel od začátku obrovský tlak, pracoval na spodcích a s přibývajícím časem dostával v profi kariéře neporaženého Štummera do čím dál větších problémů. Kolena, lokty a to ve zběsilém tempu. Dawid Kareta zapisuje v KSW první a nutno dodat, že hodně přesvědčivou výhru na TKO v 1. kole.

Carl McNally vs. Tobiasz Lee

Nadějný český prospekt Tobiasz Lee vstoupil do svého premiérového utkání pod KSW  velmi soustředěně a jeho tvrdé kontry udávaly ráz prvního kola. Půl minuty před úvodním gongem Lee zasadil soupeři parádní zvedák, na McNallym se to ale nikterak nepodepsalo a poslední vteřiny kola patřily naopak jemu.

Druhé kolo odstartovalo v podstatně rychlejším tempu a jeden lowkick střídal druhý. Irovi to ale po chvíli přestalo chutnat a pokusil se vzít soupeře na zem, což se mu na krátkou sekvenci podařilo. Lee se dále držel přesně dané taktiky rozkopávat McNallyho levou nohu, a ten se po několika takových kopech s bolestivou grimasou poroučel k zemi, k ukončení zápasu to ale nevedlo, a tak se šlo do třetího kola.

McNally vsadil v posledním kole vše na jednu kartu, už během úvodní minuty ho ovšem Lee poslal tvrdým lowkickem opět k zemi. Irský zápasník prožíval doslova peklo, Tobiasz Lee ale dlouho nemohl přijít na způsob, jak houževnatého soupeře ukončit. To se mu ale přeci jen povedlo v polovině třetího kola po sérii tvrdých loktů na zemi. Bratr promotéra Clash of the Stars, Tomáše Le Syho, si po skvělém výkonu odnáší první vítězství pod prestižní polskou organizací na TKO ve 3. kole.

KSW 87 zápasy Třinec – Stošič vs. Martínek karta, program a výsledky

V rámci hlavního předzápasu dojde na souboj Brichta vs. Szymanski. Pro českého legionáře ve službách polské organizace půjde o zřejmě nejtěžší výzvu kariéry. Program a výsledky KSW 87 najdete v této tabulce.

KSW 87: PROGRAM & VÝSLEDKY
Heavyweight Michal Martínek vs. Darko Stošič (KO, 1. kolo)
Lightweight Leo Brichta (TKO, 3. kolo) vs. Roman Szymanski
Light heavyweight Ivan Erslan vs. Rafal Haratyk (KO, 1. kolo)
Bantamweight Filip Macek vs. Oleksii Polischuck (submise, 1. kolo)
Light heavyweight
Vojtěch Garba vs. Michal Dreczkowski (body)
Light heavyweight
Lukáš Dvořák vs. Adrian Dudek (body)
Lightweight Sahil Siraj (KO, 1. kolo) vs. Ahmed Abdulkadirov
Featherweight Josef Štummer vs. Dawid Kareta (TKO, 1. kolo)
Bantamweight Carl McNally vs. Tobiasz Le (TKO, 3. kolo)

Turnaj KSW 87 Třinec přitahuje pozornost domácí bojové scény. A není divu, Michal Martínek se po Patriku Kinclovi teprve jako druhý Čech postaví do hlavního zápasu nabité fight card KSW. Čeká ho pořádně těžká zkouška v podobě srbského UFC veterána Darka Stošiče.

Ostrou prověrku má před sebou i oblíbený Leo Brichta. Neortodoxní šprýmař vyzve na souboj bývalého titulového aspiranta Romana Szymanskiho. V třinecké WERK Aréně se očekává bouřlivá atmosféra a špičkové evropské MMA.

KSW 87
📌Kdy: 14. 10. 2023, od 19:00
📌Kde: WERK Aréna, Třinec
📌Karta: Program a výsledky
📌Livestream: Fortuna TV, PPV

Michal Martínek vs. Darko Stošic analýza, kurzy a sázkový tip

Michal Martínek má za sebou přesně roční zápasovou pauzu, kdy laboroval s nejrůznějšími zraněními. Dvorní sparing partner Karlose Vémoly jde do svého třetího zápasu pod KSW, přičemž jeho dva předchozí duely nabídly rozdílný výsledek a spoustu emocí.

Při své premiéře Martínek splnil roli favorita a na body udolal nepříjemného Filipa Stawowyho. Poté přišel duel s velezkušeným Danielem Omielanczukem, který pro české barvy znamenal velké zklamání.

Martínek sice v zápase předvedl skvělý taktický výkon a sahal po cenném vítězství, bodoví rozhodčí ovšem viděli zápas jinak a vítězství skandálně přiřknuli Omielanczukovi. Michala Martínka se po utkání zastali i samotní promotéři Martin Lewandowski a Maciej Kawulski, oficiální protest ale vyslyšen nebyl a výsledek se tedy neměnil.

Někdejší šampion Oktagon MMA a uchazeč o UFC smlouvu je dlouhodobě považován za jednu z nejlepších těžkých vah u nás. Martínkovi služby opakovaně využívá zmíněný Karlos Vémola, či jiří Procházka, Miloš Petrášek a další elitní borci.

Bývalý hokejista a člen ochranky je na svoji váhu slušně pohybově nadaný a jeho velkou předností je zápasová chytrost a dobře zvolená taktika. V zápasech se nejlépe cítí v postoji, grapplingové schopnosti naopak ve své kariéře ještě nestihl pořádně ukázat, přestože i tam je na vysoké úrovni.

BILANCE
MICHAL MARTÍNEK (🇨🇿) DARKO STOŠIČ (🇷🇸)
10–4 18–6
6x KO/TKO,
1x submise,
3x body
12x KO/TKO,
1x submise,
5x body
2x KO/TKO,
1x submise,
1x body
3x KO/TKO,
-
3x body
33 let, 188 cm 31 let, 182 cm
ranking: #3 ranking: #1

Darko Stošič je v celosvětovém měřítku dobře známé jméno. Podsaditý polský chasník zápasí už od roku 2012 a během prvních 6 let profi kariéry ho dokázal porazit pouze jistý Jiří Procházka. Během dvouletého působení v UFC se mu naopak vůbec nedařilo a ligu mistrů MMA opouštěl se záporným skóre 1-3.

Poté následovala šňůra 3 výher v řadě, která mu vynesla titulovou šanci v KSW. Nad jeho síly byl ale v roce 2022 britský fantom Phil de Fries, který ho ukončil 5. kole na TKO. Ve svém dosud posledním zápase si Stošič vyšlápl na slovenského mutanta Štefana Vojčáka, které knokautoval v polovině 3. kola a připravil mu vůbec první porážku v profesionální kleci. Právě Stošičovy pověstné háky jsou doslova proslulé a díky nim v kariéře ukončil už 12 soupeřů.

Je nepravděpodobné, že by se tento duel o možného titulového vyzyvatele odehrával na zemi. Martínek bude mít v zápase výhodu většího rozpětí paží a právě boj na dlouhou vzdálenost českému bojovníkovi tradičně sedí.

V zápase dvou nebezpečných postojářů můžeme čekat rychlý konec, ale i vyrovnaný zápas, který může dojít až na body. V každém případě z Martínka srší odhodlání prodat v zápase dlouhou a náročnou přípravu, a tak bychom se klidně mohli dočkat kurzového překvapení.

TIP: Michal Martínek vyhraje, v kurzu 3,27 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Stosic vs Martínek tip

Kdy, kde a jak KSW 87 sledovat živě zdarma? Livestream Fortuna TV, KSW 87 PPV

Všechny zápasy KSW 87 si můžete pustit na Fortuna TV v sekci live, kde si rozkliknete přes ikonu ▷ jednotlivé streamy. Pro nově registrované sázkaře je připraven parádní vstupní bonus, za který si můžete vsadit na vaše favority. Velkou výhodou je, že jednoduchou registraci zvládnete u Fortuny během pár minut a kompletně online na mobilu, PC i tabletu.

Přímý přenos KSW 87 poběží také na placené službě Voyo, či oficiálním PPV na kswtv.com. Nezapomeňte v sobotu večer fandit českým borcům a dejte nám na sociálních sítích vědět, jak tipujete jednotlivé zápasy.

Třinec KSW 87 lístky

Zájem o třinecký KSW turnaj se odráží také na prodeji lístků přímo na místo. Vstupenky do většiny sektorů jsou již vyprodány, stále jsou ale některé k dispozici na ticketmaster.cz

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Jaké jsou zápasy KSW 87 v Třinci?

Na turnaji KSW 87 se v sobotu 14. října představí hned pětice českých bojovníků. Analýzu na hlavní zápas Martínek vs. Stošič najdete ZDE

2️⃣ Kde sledovat KSW 87 zdarma online v livestreamu?

Pro sledování přímého přenosu turnaje KSW 87 v Třinci máte hned několik variant. Detailní informace se dočtete po rozkliknutí článku.

3️⃣ Leo Brichta zápas kdy a kde?

Český MMA bojovník Leo Brichta má před sebou velkou výzvu v podobě elitního polského soupeře Romana Szymanskiho. Více info najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Michal Martínek v KSW se svým odvoláním neuspěl

Zklamaný Michal Martínek reaguje na výsledek protestu

Z největší kariérní prověrky bohužel zůstane nepříjemná pachuť a křivda. Český bojovník Michal Martínek už zná výsledek oficiálního...

Michal Martínek v Oktagonu

Michal Blackbeard Martínek - životopis a zápasy MMA bojovníka

Michal Blackbeard Martínek ⚡ je přední český zápasník a bývalý šampion těžké váhové kategorie organizace Oktagon MMA. Aktuálně nastupuje v...

Leo Brichta vyhlíží svoji budoucnost v RFA

Leo Brichta - kariéra, životopis a statistiky MMA bojovníka

Leo Brichta je svérázný, český MMA fighter, který má v 26 letech našlápnuto k velké kariéře.⭐ Momentálně je jednou z nejvýraznějších tváří...