KSW 89: Szymon Bajor vs. Viktor Pešta kurzy, analýza, karta, tip a online livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Viktor Pešta má před sebou druhý zápas v organizaci KSW. V sobotu jeho aktuální formu otestuje nedávný titulový vyzyvatel těžké váhy, Szymon Bajor. Kompletní informace k turnaji KSW 89 najdete v tomto článku.

Viktor Pešta má před sebou druhý zápas v KSW Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje KSW 89: 9,3/10

  • Datum a místo konání: Sobota 16. prosince 2023 od 19:00, Gliwice, Polsko
  • Nabídka sázek: Kurzy na všechny zápasy KSW 89 najdete v nabídce sázkových kanceláří

KSW 89 Gliwice: Pešta vs. Bajor datum, čas a místo konání

Viktora Peštu čeká další krok směrem k titulové šanci. Na turnaji KSW 89 v polských Gliwicích se v sobotu 16. 12. okolo 21:15 utká se Szymonem Bajorem. V hlavním zápase se Francouz Salahdine Parnasse pokusí získat třetí titulový opasek, čímž by se zapsal do historie bojových sportů. Sledujte turnaj KSW 89 živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Bajor vs. Pešta zápas v těžké váze na KSW 89 – analýza a sázkový tip

Viktor Pešta na turnaji KSW 89 nastoupí do svého druhého zápasu pod polskou organizací. Ve své premiéře si v polovině září poradil s Filipem Stawowym, kterého uškrtil rear naked choke po dvou minutách zápasu. Díky této výhře se Pešta dostal na páté místo žebříčku těžké váhy, takže případný sobotní úspěch ho může hodně přiblížit titulovým vodám.

Jeden z nejzkušenějších českých MMA zápasníků absolvoval přípravu tradičně v Kill Cliff FC (bývalý Sanford MMA) na Floridě, kde žije a trénuje už několik let. Pešta se rozhodl přestoupit do těžké váhy, takže ho během kempu momentálně neomezuje nepříjemná dieta a závěrečné shazování. V úvodním zápase na tom byl silově velmi dobře, Szymon Bajor ale představuje mnohonásobně těžší zkoušku.

Kariéru bývalého šampiona Oktagonu v posledních letech přibrzdily dva těžké knockouty, které se navíc udály v rychlém sledu. Hlavními zbraněmi Viktora Pešty jsou  především wrestling a následná práce na zemi, kde si dokáže prosadit ground and pound i jiu jitsu a dovést tak zápas do vítězného konce. Díky vítězství nad Stawowym se mu navíc částečně vrátilo sebevědomí, což bude hrát v zápase důležitou roli.

BILANCE ✏️
VIKTOR PEŠTA 🇨🇿 SZYMON BAJOR 🇵🇱
19 výher, 8 porážek 24 výher, 10 porážek
33 let, 190 cm 35 let, 185 cm
8 KO/TKO,
7 submise,
4 body
11 KO/TKO,
9 submise,
4 body
6 KO/TKO,
1 submise,
1 body
3 KO/TKO,
3 submise
4 body

Szymon Bajor patří mezi nejzkušenější zápasníky těžké váhy KSW, přestože jeho zápasové tempo v posledních letech není bůhvíjaké. 35letý polský zápasník se v posledním zápase utkal o titul s dlouholetým šampionem Philem De Friesem a byla z toho porážka na submisi na konci druhého kola.

De Fries touto výhrou ukončil Bajorovu vítěznou sérii, která předtím čítala 4 utkání. Bajor toho v kariéře prošel opravdu hodně, z jeho zápasových statistik lze vyčíst, že zápasil až ve 20 různých organizacích po celém světě. Do UFC se ale na rozdíl od Pešty nikdy nepodíval.

Bývalý šampion organizací FEN a PMLMMA je podobným typem bojovníka, jako Viktor Pešta. Také on v zápasech hodně sází na svou fyzickou sílu a wrestling. Český gladiátor je ale momentálně v dobrém rozpoložení a navíc mu podle vlastních slov extrémně sedí role underdoga.

TIP: Pešta zvítězí, v kurzu 2,22 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Viktor Pešta tip

KSW 89: Bartosinski vs. Parnasse fight card, program (karta), KSW 89 výsledky

O šampiona střední váhy si to rozdá aktuální držitel titulu Pawel Pawlak a legendární polský bijec Michal Materla. O zápis do historie se v hlavním duelu večera pokusí šampion pérové a lehké váhy, Salahdine Parnasse (18-1).

Fenomenální Francouz si navzdory velkému váhovému deficitu dělá zálusk na titulový pás velteru, který momentálně patří neporaženému Adrianu Bartosinskému (14-0). Kompletní program a výsledky najdete v tabulce.

KSW 89 FIGHT CARD
Hlavní karta
Welterweight title fight 5x5 Adrian Bartosinski (body) vs. Salahdine Parnasse
Middleweight title fight 5x5 Pawel Pawlak (body) vs. Michal Materla
Welterweight Andrzej Grzebyk (body) vs. Madars Fleminas
Lightweight Marcin Held vs. Raul Tutarauli (TKO)
Heavyweight Szymon Bajor (body) vs. Viktor Pešta
Middleweight Tomasz Romanowski vs. Damian Janikowski (body)
Lightweight
Sebastian Rajewski vs. Wilson Varela (TKO)
Flyweight Emilia Czerwinska (body) vs. Natalia Baczyńska-Krawiec
Lightweight
Lukasz Charzewski vs. Ahmed Vila (body)
Featherweight Vojciech Kazieczko vs. Michal Domin (body)

Jak sledovat KSW 89 Bajor vs. Pešta v livestreamu zdarma? Fortuna TV

Fortuna TV opět nabídne všechny zápasy turnaje KSW 89 živě v livestreamu. Nově registrovaní sázkaři se mohou těšit na pěkný vstupní bonus. K dispozici je také placený stream na Voyo a PPV na kswtv.com.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a s kým má zápas Viktor Pešta v KSW?

Viktor Pešta se na turnaji KSW 89 už v sobotu 16. 12. poměří s polským zápasníkem Szymonem Bajorem. Podrobnou analýzu a tip najdete v článku.

2️⃣ Půjde sledovat zápasy KSW 89 online živě?

Sledovat KSW 89 můžete hned několika způsoby. Livestreamy ze všech utkání najdete na Fortuna TV, kde si zároveň můžete vsadit LIVE. Více informací se dočtete po rozkliknutí článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Viktor Pešta zvládl svůj debut v KSW

VIDEO: Viktor Pešta ustál tlak a po dominantním výkonu zapisuje premiérovou výhru v KSW

Viktor Pešta byl před svým debutem v KSW v nezaviděníhodné pozici. Do utkání šel totiž po dvou porážkách v řadě a delší zápasové prodlevě....