Lajoš Klein vysekl v UFC parádní výkon a nahlas si řekl o novou smlouvu

Slovenský borec Ludovít Klein si v noci připsal své čtvrté vítězství ve slavné UFC. Proti nepříjemnému dlouhánovi Bahamondesovi předvedl skvělý výkon a slaví výhru na body.

Lajoš Klein porazil Ignacia Bahamondese Foto: Profimedia

Slovenská radost: Ludovít Klein nedal šanci Ignaciu Bahamondesovi

Uvolněnost a perfektně zvolená taktika. Lajoš Klein si na UFC Fight Night v Nashvillu dokráčel pro důležitou výhru, díky které si řekl o novou smlouvu. Výborným výkonem tak dal zapomenout na poslední zápas s Jaiem Herbertem, který skončil remízou.

Klein vstoupil do utkání aktivně a už v prvním kole dokázal doručit takedown a následně výborně pracovat na zemi. Po jednom z ostrých loktů svého soupeře otevřel hlubokým cutem a zároveň si hlídal Bahamondesovy pokusy o submise ze spodní pozice.

Druhé kolo bylo extrémně vyrovnané, i v prostřední části si ale Lajoš Klein připsal úspěšný takedown, čímž vytáhlého chilského protivníka vůbec nepouštěl k jeho nejsilnější zbrani, a sice nečitelnému postoji.

Lajoš Klein skvěle eliminoval Bahamondesovu výhodu v rozpětí paží a ve strikingu to byl on, kdo rozdával tvrdší údery a postupně tím způsoboval výrazný damage v obličeji soupeře. Ve třetím kole Lajoš stvrdil svůj povedený výkon v pořadí třetím úspěšným strhem na zem. Zápas nakonec dospěl až do bodového rozhodnutí, kde se všichni arbitři shodli na jednomyslné výhře pro slovenského borce.

Lajoš Klein ke dvěma porážkám a jedné remíze přidává čtvrtou výhru, navíc proti nesmírně talentovanému prospektu lehké váhy. Nyní by měla být na stole nejen nová smlouva, ale také další velká výzva, dost možná se zvučným jménem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

David Dvořák vyhlíží svého dalšího soupeře

Těžká zkouška ohněm. David Dvořák jde do zápasu o všechno s neporaženým prospektem

David Dvořák už ví, kdo bude jeho další soupeř v UFC. Český legionář se o novou smlouvu utká s obrovsky nebezpečným japonským zápasníkem.

Justin Gaethje

Highkick z pekla! Justin Gaethje se na UFC 291 zaskvěl parádním knockoutem – VIDEO

Hlavní zápas turnaje UFC 291 v Salt Lake City nabídl fantastický moment z dílny Američana Justina Gaethjiho. Podrobnosti se dočtete v...