Těžká zkouška ohněm. David Dvořák jde do zápasu o všechno s neporaženým prospektem

David Dvořák už ví, kdo bude jeho další soupeř v UFC. Český legionář se o novou smlouvu utká s obrovsky nebezpečným japonským zápasníkem.

David Dvořák vyhlíží svého dalšího soupeře Foto: Profimedia

David Dvořák zná jméno příštího soupeře v UFC

Český UFC zápasník David Dvořák vyfasoval pro svůj poslední zápas v rámci aktuální smlouvy pořádně těžkého soupeře. "Undertaker" se po 3 porážkách v řadě 14. října v Las Vegas utká s Japoncem Tatsuro Tairou, který v profesionální MMA kariéře ještě nepoznal přemožitele.

Pro Davida Dvořáka navíc půjde o bitvu, která určí jeho další budoucnost. Svěřenci Patrika Kincla v posledním období nejde karta a momentálně v jeho statistikách svítí tři porážky v řadě. V posledním utkání si na něj vyšlápl debutující Australan Steve Erceg, který vzal zápas na short notice. Výsledkem byla porážka na body a hodně podlomené sebevědomí.

Zpět do záře reflektorů ho může vynést skalp 23letého japonského bojovníka Tairy. Ten v UFC působí teprve od roku 2022, na svém kontě má 4 výhry a nezištně stoupá žebříčkem vzhůru. Aktuálně talentovanému fighterovi patří 18. příčku v žebříčku muších vah. Davidu Dvořákovi náleží 13. pozice.

TATSURO TAIRA
Bilance 14-0
Věk 23 let
Výška 170 cm
UFC zápasy:
Edgar Chairez - výhra na body
Jesus Santos Aguilar - výhra triangle armbar
C. J. Vergara - výhra armbar
Carlos Candelario - výhra body

UFC tímto matchupem dává jasně najevo, že chce Dvořáka vystavit pořádné zkoušce, která má zaručit nový kontrakt. Dvořák bude muset předvést excelentní výkon a hlavně ukončit sérii proher, v opačném případě budou jeho dny ve slavné organizaci s vysokou pravděpodobností zpečetěny.

Co dál?

Dvořák si samozřejmě podle vlastních slov další neúspěch nepřipouští a na japonského protivníka si věří. Vzhledem k nejlehčí váhové kategorii, ve které Dvořák nastupuje, jsou jeho další možné kroky v kariéře značně okleštěny. V případě porážky a padáku z UFC přichází v úvahu snad jen organizace ONE FC a případný návrat do organizace Oktagon. I zde by ale musel přibírat do bantamu, protože muší váhy jsou všeobecně velmi "nedostatkovým zbožím".

David Dvořák bude bojovat v APEX Centru v Las Vegas, kde to dobře zná. Věřme, že se mu na houževnatého soupeře podaří najít vítězný recept a v UFC ještě bude moci předvést, co v něm skutečně je.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Dvořák bojuje v muší váze organizace UFC

David Killa Khroust Dvořák - životopis a zápasy MMA bojovníka

David Undertaker Dvořák ❤️ je česká hvězda v prestižní UFC, kde nastupuje v muší váhové kategorii✅. Aktuálně je na 9. příčce žebříčku.

David Dvořák

Dělal jsem zbytečné chyby, přiznává David Dvořák. Na kolik zápasů má v UFC ještě smlouvu?

David Dvořák utrpěl ve svém posledním zápase v UFC nepříjemnou porážku. Proč se to podle Dvořáka nepovedlo a na kolik zápasů má ještě s UFC...

První galavečer Red Face

Red Face byl jeden obrovskej chaos, prohlásil UFC fighter David Dvořák

Ohledně organizace prvního galavečera Red Face panovaly velmi smíšené pocity. Své si o tom myslí i většina profesionálních zápasníků.