Lajoše Kleina čeká další klání v UFC. Kdo proti němu nastoupí?

Ludovíta Kleina čeká začátkem srpna další zápas. Jméno jeho soupeře už jsme ve spojitosti se slovenským bojovníkem slyšeli. S kým se Lajoš utká ve svém sedmém souboji v UFC?

Lajoš Klein v srpnu znovu nastoupí Foto: Fortuna

Lajoše Kleina čeká v srpnu další souboj

Naposledy jsme ho viděli v rámci březnového turnaje UFC 286 remizovat proti Jaiovi Herbertovi. Další v pořadí měl jít slovenskému bojovníkovi pod ruce ostřílený zápasník Jim Miller, do připravovaného zápasu jim však hodila vidle Kleinova bronchitida. Podle všeho nebyl Miller ochotný na boj s Kleinem čekat, a tak se zápas odpískal úplně. Teď však prosákla na veřejnost informace, že Kleina uvidíme začátkem srpna.

Jméno Kleinova protivníka fanoušci slovenského zápasníka ve spojitosti s ním neuslyší poprvé, tenhle duel už se totiž jednou málem odehrál. Nejde o nikoho jiného než o Ignacia Bahamondese, jenž se souboje, který měl proběhnout v rámci turnaje UFC 277: Peňa vs Nunes 2, nemohl účastnit kvůli problému s vízy.

Teď dostali protivníci šanci absolvovat opravný pokus plánovaný na 5. srpna, kdy se odehraje v Nashvillu další UFC Fight Night. To potvrdil na svých sociálních sítích i samotný Klein, který už je zdravý a zdá se být ve formě. „Moc se na to těším. S tímhle soupeřem jsem už jednou měl mít zápas. Ztroskotalo to tehdy na tom, že nedostal vízum do Ameriky. Takže pevně věřím, že to tentokrát už vyjde,“ vyjádřil se nadšeně Ludovít Klein prostřednictvím instastories.

Klein si mezitím v červenci minulého roku na konto připsal další vítězství v boji s Masonem Jonesem, který proběhl během turnaje UFC Fight Night 208: Blaydes vs. Aspinall, a zmiňovanou remízu s Jaiem Herbertem. Chilský bojovník si naproti tomu letos v dubnu vybojoval výhru s Treyem Ogdenem, kterého porazil na body.

Bilance obou zápasníků je velmi dobrá, Klein za dobu svého působení v UFC dosáhl tří výher, dvou proher a jedné remízy. Bahamondes absolvoval v organizaci o dva zápasy míň, přičemž jen jeden z nich pro něho skončil prohrou. Půjde tedy rozhodně o zajímavý zápas, který určitě bude pro slovenského bojovníka představovat nelehkou výzvu.

Podívejte se na Kleinův poslední zápas, který skončil remízou:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Makhmud Muradov

Muradov se konečně vrací do klece! Známe jméno jeho soupeře

Muradova čeká další zápas tentokrát v Londýně a uzbecký bijec s českým srdcem už ví, kdo proti němu v kleci nastoupí. Jaké má proti...

David Dvořák jde do svého šestého UFC zápasu

UFC 289 živě: David Dvořák vs. Steve Erceg – datum, analýza, tip a livestream

David Dvořák má před sebou další bitvu.✔️ Již po několikáté se mu bohužel nevyhnula změna soupeře na poslední chvíli. Kompletní info k jeho...

Conor McGregor

Dokument McGregor Forever: info, trailer, premiéra na Netflixu

Na populární vysílací platformě Netflix najdete unikátní dokumentární minisérii o největší světové hvězdě MMA scény Conoru McGregorovi....