Mach Muradov má novou smlouvu. Do konce roku by rád stihl ještě jeden zápas

Mach Muradov si prošel pár porážkami, a když se konečně dočkal vítězství, cesta z klece vedla na operační sál – zápas mu však vynesl novou smlouvu, a Mach se tak dokázal v nejvyšší lize udržet. Teď vyhlíží další zápas.

Mach Muradov Foto: Facebook/FABRIQ MMA

Muradov si výkonem v posledním zápase vysloužil novou smlouvu

Macha Muradova ještě před zápasem v Londýně neprovázelo coby zápasníka zrovna štěstí. Připsal si dvě prohry v řadě a do konce smlouvy už mu zbývaly jen dva zápasy. Bylo tedy zřejmé, že v zápase s Bryanem Barberenou půjde skutečně o hodně. Šťastného konce se nakonec Machovi fanoušci dočkali, vítězství na body však nebylo ani zdaleka zadarmo a neslo s sebou háček v podobě nepříjemného zranění.

I přesto si Makhmud polepšil a jako oddaný zápasník by pravděpodobně řekl, že to stálo za to. UFC se totiž rozhodla mu prodloužit smlouvu a podle všeho si Muradov navíc vysloužil lepší podmínky: „Mám novou smlouvu na 4 zápasy, takže musíme vydělat nějaké peníze, protože tam teď mám lepší peníze,“ prozradil Muradov na turnaji FABRIQ 3.

Muradova by podle staré smlouvy čekal už jen poslední zápas, jeho poslední výkon však Danu Whitea a jeho tým zřejmě přesvědčil. Mach by se v každém případě i navzdory prodělané operaci rád vrátil do klece ještě letos: „Nevím, kdy budu fit. S tou nohou se však něco dělat dá. Rád bych znovu zápasil v listopadu nebo prosinci,“ přiznal.

O klidovém režimu nemůže být řeč – Mach trénuje i s čerstvě operovanou nohou:

Nudit se v každém případě Mach do dalšího zápasu v UFC nebude. V sobotu byl například coby jeden z trenérů projektu Pyramida Slávy na turnaji FABRIQ 3, kde kromě rozhovorů absolvoval i velmi přátelský staredown se svým sokem v projektu Ludovítem Lajošem Kleinem.

➤ Čtěte také: Šok! Václav Mikulášek nezvládl zápas s outsiderem Kokym. Zápas skončil podivným ukončením

K tomu všemu Muradov řídí v Uzbekistánu vlastní organizaci. Právě na tu se zaměřil i v roce 2021, když byl mimo přípravu kvůli zraněním. Další event čeká Muradov Professional League 16. září, shodou okolností ve stejný den, kdy pořádá Oktagon turnaj ve Frankfurtu.

Podívejte se na staredown Makhmuda Muradova a Lajoše Kleina:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Procházka vs. Teixeira

Teixeira pěl chválu na Procházku a prozradil, v čem má oproti němu Pereira navrch

Glover Texeira si s Jirkou Procházkou užil své a teď na něj připravuje svého svěřence.👊 Jak vzpomíná na souboj se samurajem a co na něm...

Kaik Brito se smlouvy s UFC nedočká

Brito bojoval jako lev, ale smlouvy s UFC se nedočká. Vítězství mu uteklo o fous

Kaik Brito svedl souboj o kontrakt s UFC a bohužel byl poražen. Co přesně se nepovedlo a o jaký kousek to Brazilci uteklo?

Chris Weidman je velkým smolařem

Může mít jeden člověk tolik smůly? Weidman si při svém návratu opět zlomil nohu

UFC zápasník Chris Weidman zažívá nepříjemné Déjà vu. Při svém návratu do záře reflektorů opět utrpěl zranění, tentokrát jde však o "lepší...